Castiel Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα Ενδιαφέρομαι να δώσω κάποια ρούχα που είναι σε καλή κατάσταση και απλώς δεν τα φοράω σε άτομα που θα τα έχουν περισσότερο ανάγκη από εμένα. Γνωρίζετε κάποιο ίδρυμα ή κάποιον οργανισμό που να μπορώ να περάσω από εκεί και να τα αφήσω; Ευχαριστώ
SB_1957 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 40 λεπτά πριν, Castiel είπε Καλησπέρα Ενδιαφέρομαι να δώσω κάποια ρούχα που είναι σε καλή κατάσταση και απλώς δεν τα φοράω σε άτομα που θα τα έχουν περισσότερο ανάγκη από εμένα. Γνωρίζετε κάποιο ίδρυμα ή κάποιον οργανισμό που να μπορώ να περάσω από εκεί και να τα αφήσω; Ευχαριστώ Κάποιοι δήμοι έχουν υπηρεσία που συγκεντρώνει ρούχα και γενικά μεταχειρισμένα αντικείμενα για φτωχές οικογένειες, αλλά και οι εκκλησίες.
Baator Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Γιατί δεν τα βάζεις σε αυτούς τους ειδικούς κάδους που έχουν τοποθετηθεί παντού στην πόλη κάθε λίγα μέτρα; Για αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι.
kostask91 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Προσωπικά θα έψαχνα από κάποιον γνωστό, κάποια οικογένεια που τα έχει ανάγκη και θα τα έδινα εκεί. Δεν είναι και δύσκολο να βρεθεί. Είμαι αρκετά καχύποπτος και αν μιλάμε για καλά ρούχα είμαι σίγουρος ότι όλοι αυτοί (δήμος, εκκλησία,κτλ) τα "φιλτράρουν" πρώτα και μετά τα προωθούν σε ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα