rafinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα παιδιά! Θέλω να ασχοληθώ (ερασιτεχνικά στην αρχή) με την δημιουργία tshirt με στάμπες κτλ. Έχω κατασταλάξει με ποιο είδος στάμπας θα ασχοληθώ (βινύλιο, μεταξοτυπία κτλ). Αυτό που με προβληματίζει είναι ότι ψάχνω μονόχρωμα μπλουζάκια (άσπρα, μαύρα κτλ) και οκ, βρίσκω μερικά σε τιμές του στυλ 3 ευρώ, αλλά αυτό συμβαίνει διότι αυτή την περίοδο υπάρχουν εκπτώσεις. Γνωρίζει κάποιος από εσάς κάποια βιοτεχνία ή οτιδήποτε άλλο που πουλάει φθηνά t-shirts (2-2.5 ευρώ) ή ακόμα καλύτερα να τα πουλάει με το κιλό; Να τονίσω πως ζω στην επαρχία, οπότε η μόνη μου πρόσβαση είναι διαδικτυακά. Επίσης, συμφέρει να πάρω τέτοιου είδους μπλουζάκια από εξωτερικό; Έχει κανείς να προτείνει κάτι;
DYEL Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Gildan. Στα 3 ευρώ είναι χωρίς προσφορά,σε μεγάλη παραγγελία σίγουρα θα στα δώσουν πιο φθηνά.
rafinos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, DYEL είπε Gildan. Στα 3 ευρώ είναι χωρίς προσφορά,σε μεγάλη παραγγελία σίγουρα θα στα δώσουν πιο φθηνά. Είναι σίγουρο ότι αυτή η τιμή δεν είναι η εκπτωτική; Γιατί αν ισχύει, μάλλον και πολλές άλλες μάρκες έχουν την ίδια τιμή.
Baator Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Θα τα πάρεις χονδρική, μην κοιτάς την λιανική τιμή τους. Αν παραγγείλεις 1000 κομμάτια π.χ. προφανώς και θα ζητήσεις χονδρική τιμή από κάποια εταιρία, δεν θα τα αγοράσεις λιανική από το πρώτο τυχαίο σκρουτζομάγαζο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα