Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eφοσον το αμαξι ειναι κουτα,  το πας πισω στην αντιπροσωπεια και τελειωσε εκει η υποθεση. 

3 ώρες πριν, Makis38 είπε

Σαζμάν θα σου αλλάξουν. Δεν είναι δα και τόσο ράβε-ξήλωνε. Κοίτα μην σου πουν όμως να ανοίξουν σαζμάν για επισκευή. Εκεί πατάς πόδι. 

Όσο για του φίλους που περιγράφουν για βλάβες σε ευρωπαϊκά κορεάτικα κλπ, να μάθετε να αγοράζετε αυτοκίνητα. 

HONDA

Ελάχιστες πωλήσεις στην Ελλάδα. Ναι είναι ακριβότερα κάνα δυο χιλιάρικα από  τα άλλα και κάτι έγινε. Πάτε και παίρνετε ντιζαινιές και φρου-φρου και μετά κλαίτε 😂😂

HONDA λέμε....

ΗΟΝDA 

δεν σπαει, δεν χαλαει,

αλλα ετσι και χαλασει πληρωνεις το μισο αμαξι.,

• Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αντικατασταση αναστροφη πωλησης ή μειωσης τιμηματος μετα απο χρονια με δικαστηριο μπορει...αλλα χλωμο να αξιζει γιατι ειναι μικρο το κοστος αυτοκ κ σιγουρα καποια χιλιαρικα για εξοδα δικηγορου/παραβολα κτλ...

Μπορει να ναι απλα θεμα ντιζας /βαριδι ..

Αν ειναι κιβωτιο συνηθως ανακατασκευασμενο στελνουν..εκει ναι πρεπει να πιεσετε να βαλουν new

https://www.4troxoi.gr/phpBB3/viewtopic.php?f=5&t=5898

Επεξ/σία από kage
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλημέρα,

Σχετικά με το τι ισχύει, έχουμε το εξής (https://europa.eu/youreurope/citizens/consumers/shopping/guarantees-returns/greece/index_el.htm):

Τι είδους επανόρθωση δικαιούται ο καταναλωτής δωρεάν; Ισχύει κάποια προθεσμία για την εφαρμογή της επανόρθωσης;

Δεν υπάρχει «ιεράρχηση επανορθώσεων». Ο καταναλωτής μπορεί να επιλέξει επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του εμπορεύματος, έκπτωση της τιμής ή επιστροφή των χρημάτων, εκτός αν η λύση αυτή είναι δυσανάλογη σε σχέση με το ελάττωμα. Ο πωλητής ή επιδιορθωτής πρέπει να εφαρμόσει μια λύση εντός εύλογου διαστήματος που δεν θα δημιουργεί προβλήματα στον καταναλωτή.

Με άλλα λόγια, αν το τίμημα της αντικατάστασης είναι δυσανάλογο σε σχέση με την επιδιόρθωση (εννοείται απαιτείς καινούργιο κιβώτιο, αν το κιβώτιο έχει πρόβλημα), η αντιπροσωπεία μπορεί να σου αρνηθεί την αναστροφή πώλησης/αντικατάσταση του αυτοκινήτου.

Επισκέπτης
Δημοσ.
17 ώρες πριν, Klausx είπε

1000 ευρώ για μια αντλία βενζίνης; Αντιπροσωπεία το πας;

Κούρεμα γραναζιών(μηχανής ή σασμαν) στα 180k έπρεπε να τους κάνεις μήνυση. 🤣

Καμιά 200€ η αντλία, τα υπόλοιπα θα είναι εργατικά 🙄.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nikosmile είπε

Καμιά 200€ η αντλία, τα υπόλοιπα θα είναι εργατικά 🙄.

Εξαρτατε πως πουλαει το ανταλακτικο η εταιρεια. Στη mazda πχ στο 6αρι δεν βγαζει αντλια σαν ανταλακτικο αλλα ολη τη συναρμογη μαζι με τη βαση και το φλοτερ και το χρεωνε τουλαχιστον το 15 που ρωτησα 387Ε. Καθαρα σαν αγορα το πηρες και εφηγες οχι να το φτιαξουν κιολας. Η τρομπα σκετη εκτος mazda εκανε κανα 100αρι.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, vasilllis είπε

Τοσο σαραβαλα τα εχουν κανει τα mercedes?

Από τις αρχές της 10αετιας 2000,κάπου 2004-2005 και μετά,ναι.Σταματησε σταδιακά να είναι όλο το αμάξι,μέχρι και η τελευταία βίδα,γερμανικό.Εξαιρεση αποτελούν τα  AMG  μοντέλα.Βεβαια συνεχίζουν να παραμένουν πολυτελη,ποιοτικα αμαξιααπλά έχει φύγει η αίγλη και η αξιοπιστία που είχαν.

Στο δικό μου Clk, του 1998,με 305.000χλμ δεν μου έχει βγάλει καμμία βλάβη,μόνο αναλώσιμα αλλάζω.

Επεξ/σία από jmmys
Δημοσ.
20 ώρες πριν, Afterburner είπε

Σε μενα το Μercedes SLK του 2007 εβγαλε ζημιες  μετα τα 100.000 χλμ:

- Aντλια βενζινης, 1000 ευρω αντικατάσταση στα 120.000 χλμ

- Κατι ηλεκτρολογικο στα 140.000 χλμ, 1000 ευρω αντικατάσταση

- Κουρεμα γραναζιων μηχανης στα 180.000 χλμ, 4.000 ευρω η επισκευη.

😁

Εντάξει..... Μάθαμε ότι έχεις Mercedes.... 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Για αυτό υπάρχει η εγγύηση. Αν ήταν σίγουροι ότι δεν θα χαλούσε θα σου έλεγαν πάρε το και καλό δρόμο. Δεν θα σε ξαναδούμε. 

Συμβαίνουν αυτά και στις καλύτερες οικογένειες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το αφήνω εδώ για όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι ζημιάρικα και ότι οι εταιρίες δεν φτιάχνουν πλέον αξιόπιστα αμαξια "όπως παλιά".

Όταν το σημαντικότερο πρόβλημα που αναφέρουν σήμερα οι ίδιοι οι κάτοχοι σε αξιόπιστες έρευνες (J.D. Power) είναι ότι πολλές φορές δεν τους καταλαβαίνει το voice assistant ή ότι αποσυνδέεται συχνά το κινητό τους από το infotaintment μάλλον κατι κάνουν καλα οι αυτοκινητοβιομηχανίες... 

Στιγμιότυπο 2019-07-22, 19.54.02.png

Επεξ/σία από MAFAKA
Δημοσ.
22 ώρες πριν, Axelq είπε

Να μάθετε να παίρνετε Γιαπωνέζικα 😄😄 

Πέρα από την πλάκα, τα αυτόματα της Renault έχουν μερικά θέματα αλλά για μηχανικό κιβώτιο πρώτη φορά ακούω. 

Καινούργιο αυτοκίνητο που δεν έχει κλείσει ούτε δυο μήνες δεν γίνεται να έχει φαγωμένα γρανάζια και να μην έχεις πατήσει ποτέ συμπλέκτη. 

αυτό να πεις στον φίλο μου που πήρε ένα golf και σε 3 βδομάδες δεν έμπαινε δευτερα και τρίτη το άνοιξαν και λένε φαγωμένα γρανάζια... ε μετά μου παραδέχτηκε ότι καυ....ς και έβαζε καρφωτές και συμπλεκτομενες.
μάλλον μπέρδεψε την αντοχή του παλιού civic που είχε με σημερινά αυτοκίνητα

Δημοσ.

Πάντως το ίδιο πρόβλημα το είχε βγάλει και της πεθεράς μου το καινούργιο της αυτοκίνητο... Και το συμπέρασμα ήταν αλλαγή δίσκου πλατώ γιατί το καινούργιο αμαξι φοβόταν να το οδηγήσει κ άφηνε το πόδι της στο συμπλέκτη με αποτέλεσμα να τρίβεται να αναπτύσσει θερμοκρασίες και να χαλάσει τα χτένια και τα ελατηρια... το αμάξι ειχε δεν είχε 2500 κάνει... κ μετά της έλεγα ότι δεν ξέρει να οδηγεί, αλλά ήταν λάθος μου που ακόμα το πληρώνω

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Makis38 είπε

Σαζμάν θα σου αλλάξουν. Δεν είναι δα και τόσο ράβε-ξήλωνε. Κοίτα μην σου πουν όμως να ανοίξουν σαζμάν για επισκευή. Εκεί πατάς πόδι. 

Όσο για του φίλους που περιγράφουν για βλάβες σε ευρωπαϊκά κορεάτικα κλπ, να μάθετε να αγοράζετε αυτοκίνητα. 

HONDA

Ελάχιστες πωλήσεις στην Ελλάδα. Ναι είναι ακριβότερα κάνα δυο χιλιάρικα από  τα άλλα και κάτι έγινε. Πάτε και παίρνετε ντιζαινιές και φρου-φρου και μετά κλαίτε 😂😂

HONDA λέμε....

Το οpel astra μου έκλεισε τα 19 και 230 k και το μόνο που έπαθε είναι φλαντζα κεφαλης προ τρίμηνο (450€)

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jmmys είπε

Από τις αρχές της 10αετιας 2000,κάπου 2004-2005 και μετά,ναι.Σταματησε σταδιακά να είναι όλο το αμάξι,μέχρι και η τελευταία βίδα,γερμανικό.Εξαιρεση αποτελούν τα  AMG  μοντέλα.Βεβαια συνεχίζουν να παραμένουν πολυτελη,ποιοτικα αμαξιααπλά έχει φύγει η αίγλη και η αξιοπιστία που είχαν.

Στο δικό μου Clk, του 1998,με 305.000χλμ δεν μου έχει βγάλει καμμία βλάβη,μόνο αναλώσιμα αλλάζω.

Εγω εχω τα πιο ζημιαρικα αυτοκινητα ever(golf tsi 140HP 2004) αγορασμενο και μεταχειρισμενο.Μοναδικη ζημια η καδενα του τεντωτηρα και μια διαρροη υγρων ψυγειου απο o-ring στο ψυγειο λαδιου.

110000χλμ ουτε δισκο πλατω δεν εχω αλλαξει ακομα και ειναι κοντα στα 200ΗP.

2 ώρες πριν, MAFAKA είπε

Το αφήνω εδώ για όλους αυτούς που υποστηρίζουν ότι τα σύγχρονα αυτοκίνητα είναι ζημιάρικα και ότι οι εταιρίες δεν φτιάχνουν πλέον αξιόπιστα αμαξια "όπως παλιά".

Όταν το σημαντικότερο πρόβλημα που αναφέρουν σήμερα οι ίδιοι οι κάτοχοι σε αξιόπιστες έρευνες (J.D. Power) είναι ότι πολλές φορές δεν τους καταλαβαίνει το voice assistant ή ότι αποσυνδέεται συχνά το κινητό τους από το infotaintment μάλλον κατι κάνουν καλα οι αυτοκινητοβιομηχανίες... 

Στιγμιότυπο 2019-07-22, 19.54.02.png

Eνταξει.Σοβαρη ερευνα.Δεν μας λεει ομως αν στο ToP ten problems ειναι στα 10 στα 10 αυτοκινητα ή περισσοτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως μην περιμενεις καινουργιο.Γιατι στην ουσια και το δικο σου καινουργιο ειναι, αλλα τελος παντων.Θα μπει εργοστασιακα επισκευασμενο, η και εδω αντιπροσωποιας επισκευασμενο.Και ειναι λογικο.Τι θα τα κανει τα ελατωματικα σασμαν η Renault.Θα τα πεταξει, η θα τα λιωσει.Για εναν που ξερει, ειναι πανευκολο να αλλαξει συνχρονιζε  3ης- 4ης, η οτι αλλο χρειαζεται.

Οποτε το δικο σου θα επισκευαστει για τον επομενο που θα εχει, η θα εχει δημιουργηση προβλημα στο σασμαν.

Επεξ/σία από toyo73

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...