Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Afterburner είπε

Σε μενα το Μercedes SLK του 2007 εβγαλε ζημιες  μετα τα 100.000 χλμ:

- Aντλια βενζινης, 1000 ευρω αντικατάσταση στα 120.000 χλμ

- Κατι ηλεκτρολογικο στα 140.000 χλμ, 1000 ευρω αντικατάσταση

- Κουρεμα γραναζιων μηχανης στα 180.000 χλμ, 4.000 ευρω η επισκευη.

😁

1000 ευρώ για μια αντλία βενζίνης; Αντιπροσωπεία το πας;

Κούρεμα γραναζιών(μηχανής ή σασμαν) στα 180k έπρεπε να τους κάνεις μήνυση. 🤣

• Like 1
  • Απαντ. 44
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Τιποτα μην ανυσηχεις αστοχία υλικού ειναι. Θα σου αλλάξουν σασμαν και ολα οκ

Eντάξει αλλά κι εγώ δεν νιώθω τόσο όμορφα καινούριο αμάξι να περάσει τέτοια αλλαγή εναμισή μήνα αμάξι. Βλέπω και κάτι βιντεο αλλαγής σασμαν και φαίνεται γενικά πολύπλοκη υπόθεση, λύνουν μεγάλο κομμάτι του  αμαξιού. Ενάμιση μηνός αμάξι να τρέχουμε για τέτοια είναι μεγάλη πατάτα. Να ζητήσουμε ολική αντικατάσταση δεν γίνεται;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Klausx είπε

1000 ευρώ για μια αντλία βενζίνης; Αντιπροσωπεία το πας;

Κούρεμα γραναζιών (μηχανής ή σασμαν) στα 180k έπρεπε να τους κάνεις μήνυση. 🤣

Ναι.

Αυριο εχω ραντεβου στο Σφακιανακη για το μπεμπε...τυπικο service.

Oλα χαλανε, και βγαζουν βλαβες.

Ο αδερφος εχει το quatro TT 3.2 του 2006, αυτο να δεις βλαβες.

Μόλις τώρα, Babis_allos είπε

Eντάξει αλλά κι εγώ δεν νιώθω τόσο όμορφα καινούριο αμάξι να περάσει τέτοια αλλαγή εναμισή μήνα αμάξι. Βλέπω και κάτι βιντεο αλλαγής σασμαν και φαίνεται γενικά πολύπλοκη υπόθεση, λύνουν μεγάλο κομμάτι του  αμαξιού. Ενάμιση μηνός αμάξι να τρέχουμε για τέτοια είναι μεγάλη πατάτα. Να ζητήσουμε ολική αντικατάσταση δεν γίνεται;

Δυσκολο η ολικη. Αλλα προσπάθησε το.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, Afterburner είπε

Σε μενα το Μercedes SLK του 2007 εβγαλε ζημιες  μετα τα 100.000 χλμ:

- Aντλια βενζινης, 1000 ευρω αντικατάσταση στα 120.000 χλμ

- Κατι ηλεκτρολογικο στα 140.000 χλμ, 1000 ευρω αντικατάσταση

- Κουρεμα γραναζιων μηχανης στα 180.000 χλμ, 4.000 ευρω η επισκευη.

😁

Τοσο σαραβαλα τα εχουν κανει τα mercedes?

Δημοσ.

Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το πιο active forum Ελληνικό για θέματα αυτοκινήτων μπας και βρώ εκει πιο πολύ κόσμο να βοηθήσει;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, vasilllis είπε

Προβληματα βγαζουν ακομα και τα mercedes.

Μονο το Z3 του αδερφου μου, μοντελο 1999 με 200.000 χλμ και δεν εχει βγαλει τιποτα.

2 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Μήπως ξέρει κανείς ποιό είναι το πιο active forum Ελληνικό για θέματα αυτοκινήτων μπας και βρώ εκει πιο πολύ κόσμο να βοηθήσει;

Το TT 3.2 Quatro (του αδερφου) εβγαλε βλαβη στην 4κινηση, θες να σου πω κοστος ? 😁

Επεξ/σία από Afterburner
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Afterburner είπε

Το TT 3.2 Quatro (του αδερφου) εβγαλε βλαβη στην 4κινηση, θες να σου πω κοστος ? 😁

Πες μου αλλά θεωρώ δεδομένο ότι η εγγύηση θα καλύψει ο,τι έχει συμβεί. Περισσότερο ψάχνομαι για αν γίνεται αντικατάσταση ή έστω να σιγουρευτώ ότι μιλάμε για νεο κιβώτιο και όχι μεταχειρισμένο... Και θέλω να βρω πως μπορώ αυτό να το σιγουρέψω ότι όντως θα μιλάμε για νεο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Afterburner είπε

Ναι.

Αυριο εχω ραντεβου στο Σφακιανακη για το μπεμπε...τυπικο service.

Oλα χαλανε, και βγαζουν βλαβες.

Ο αδερφος εχει το quatro TT 3.2 του 2006, αυτο να δεις βλαβες.

1 λεπτό πριν, Afterburner είπε

Προβληματα βγαζουν ακομα και τα mercedes.

Μονο το Z3 του αδερφου μου, μοντελο 1999 με 200.000 χλμ και δεν εχει βγαλει τιποτα.

Έτσι είναι φίλε μου η τεχνολογία υπήρχε αλλά τα έχουν κάνει από χαρτόνι, παππούς στην γειτονία έχει μια παλιά Mercedes έχει να πάει συνεργείο 10 χρόνια για βλάβη και το οδηγάει καθημερινά πολλές φορές πατιναριστα λόγω ηλικίας....

2 λεπτά πριν, Babis_allos είπε

Στο Facebook -> Renault Performance Club

Σίγουρα θα ξέρουν κάτι παραπάνω.

1 λεπτό πριν, Babis_allos είπε

Πες μου αλλά θεωρώ δεδομένο ότι η εγγύηση θα καλύψει ο,τι έχει συμβεί. Περισσότερο ψάχνομαι για αν γίνεται αντικατάσταση ή έστω να σιγουρευτώ ότι μιλάμε για νεο κιβώτιο και όχι μεταχειρισμένο... Και θέλω να βρω πως μπορώ αυτό να το σιγουρέψω ότι όντως θα μιλάμε για νεο.

Προφανώς με την απόδειξη θα πρέπει να αναφέρει ότι μπήκε καινούριο.

Δημοσ.

Ρε γαμώτο συνέχεια μου περνούν σκέψεις να δοκιμάσω και ένα renault ( π.χ νέο captur ή duster) αλλά κάτι τέτοια διαβάζω και συνεχώς το αναβάλλω!

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Babis_allos είπε

Φίλε μου χαλάρωσε γιατί βλέπω έχεις αναστατωθεί πολύ. Ένα σασμάν θα σου κατεβάσουν και θα σου βάλουν καινούριο. Ούτε θα πάθει κάτι το αυτοκίνητο ούτε θα διαλύσουν κάτι ούτε τίποτα. Το έχεις λάθος στο μυαλό σου. Ξέρω ότι είναι άσχημο σε καινούριο αμάξι να έχεις θέμα απλά αν είναι όπως τα λες είναι μια αστοχία υλικού που θα μπορούσε να συμβει σε οτιδήποτε αμάξι. Αυτό που εσύ μπορείς να κάνεις είναι να απαιτήσεις καινούριο σασμάν και όχι επισκευή στο υπάρχον καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο καιρό μείνει μέσα το αυτοκίνητό σου.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Σαζμάν θα σου αλλάξουν. Δεν είναι δα και τόσο ράβε-ξήλωνε. Κοίτα μην σου πουν όμως να ανοίξουν σαζμάν για επισκευή. Εκεί πατάς πόδι. 

Όσο για του φίλους που περιγράφουν για βλάβες σε ευρωπαϊκά κορεάτικα κλπ, να μάθετε να αγοράζετε αυτοκίνητα. 

HONDA

Ελάχιστες πωλήσεις στην Ελλάδα. Ναι είναι ακριβότερα κάνα δυο χιλιάρικα από  τα άλλα και κάτι έγινε. Πάτε και παίρνετε ντιζαινιές και φρου-φρου και μετά κλαίτε 😂😂

HONDA λέμε....

• Like 2
Δημοσ.
6 ώρες πριν, vasilllis είπε

Δεν τα έχει κάνει σαράβαλα.Απλά τα σημερινά αυτοκίνητα είναι για 5-6 χρόνια και μετά αλλαγή.Δυστυχώς αυτό έπαψε να συμβαίνει στην Ελλάδα από τότε που ήρθε η κρίση και βλέπεις τρομερή άνθηση στα συνεργεία.Πάω στο Γενικό συνεργείο και μου κλείνει ραντεβούν μετά από 5-6 μέρες όχι τίποτε σοβαρό για αλλαγή  ιμάντα.

3 ώρες πριν, Liapisftw είπε

Φίλε μου χαλάρωσε γιατί βλέπω έχεις αναστατωθεί πολύ. Ένα σασμάν θα σου κατεβάσουν και θα σου βάλουν καινούριο. Ούτε θα πάθει κάτι το αυτοκίνητο ούτε θα διαλύσουν κάτι ούτε τίποτα. Το έχεις λάθος στο μυαλό σου. Ξέρω ότι είναι άσχημο σε καινούριο αμάξι να έχεις θέμα απλά αν είναι όπως τα λες είναι μια αστοχία υλικού που θα μπορούσε να συμβει σε οτιδήποτε αμάξι. Αυτό που εσύ μπορείς να κάνεις είναι να απαιτήσεις καινούριο σασμάν και όχι επισκευή στο υπάρχον καθώς και αυτοκίνητο αντικατάστασης για όσο καιρό μείνει μέσα το αυτοκίνητό σου.

Δεν θα διαλύσουν τίποτε;;;;;;; Μην είσαι σίγουρος.

1,5 μήνα αλλαγή σασμάν στα ζαμάν φου Ελληνικά συνεργεία και αυτό θεωρείται μικρή βλάβη που σε όλα τα αυτοκίνητα για να κατεβάσεις σασμάν πρέπει να κατέβει κάτω όχι μόνο αυτό αλλά η μισή μηχανή και σε πολλά αυτοκίνητα ολόκληρη;;;;;;;;

Προσωπικά θα έκανα άνω κάτω τον κόσμο για αλλαγή όλου του αυτοκινήτου.

Δημοσ.

Αυτοκίνητο δεν θα σου αλλάξουν εφόσον σου έχει εκδοθεί άδεια ακόμα και εάν δεν το έχεις βγάλει από τη αντιπροσωπία έξω. Οπότε αυτό με αντικατάσταση δεν υπάρχει ούτε στα πιο τρελά σου ονειρα.

Κατα πάσα πιθανότητα ούτε σασμάν θα σου αλλάξουν. Κάτι έχει ξεκουμπωσει η έχει χτυπήσει από κάτω και δεν περνει τις ταχύτητες. Επισκευή θα σου κάνουν και μάλλον θα την πληρώσεις. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου ειχε συμβει ενα παρομοιο σε τογιοτα και ηταν τελικα ενα μικρο μεταλλικο μαραφετι κατω απτον λεβιε "ασφαλεια κατι... " το λεγανε δε θυμαμαι και πολυ καλα και κοστιζε 3ε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...