Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Bosch διπορτο Κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο γκζζζ Αν ανοιξω οποιαδήποτε από τις δύο πόρτες σταματάει. Αν την ώρα που τον κάνει χτυπήσω μια από τις πόρτες σταματάει για λίγο ή πολύ. Παράξενα πράγματα.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Ψιτ είπε ποντίκι; Οχι....
Klausx Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Όταν λες χτυπάς την πόρτα πόσο δυνατά; Σε βαθμό να κουνηθεί το ψυγείο; 1
paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Εάν είναι nofrost Κάποιος από τους ανεμιστήρες ίσως έχει πιάσει πάγο. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Klausx είπε Όταν λες χτυπάς την πόρτα πόσο δυνατά; Σε βαθμό να κουνηθεί το ψυγείο; Όχι κι έτσι... Σφαλιάρα. 3 λεπτά πριν, paylidis είπε Εάν είναι nofrost Κάποιος από τους ανεμιστήρες ίσως έχει πιάσει πάγο. Ναι τέτοιο είναι το Είναι προσβάσιμοι οι ανεμιστήρες; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano
paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Καντού μια κανονική απόψυξη. Όσο κι αν λένε ότι δε πιάνουν πάγο καλό είναι μια στα 2 χρόνια να γίνεται. 1
soteras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 σαν αλλη πιθανοτητα μπορει ο ανεμηστηρας να χαλασε και οταν περνεις μπρος να μην περιστρεφεται σωστα 2
SB_1957 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Bosch διπορτο Κάνει τον χαρακτηριστικό ήχο γκζζζ Αν ανοιξω οποιαδήποτε από τις δύο πόρτες σταματάει. Αν την ώρα που τον κάνει χτυπήσω μια από τις πόρτες σταματάει για λίγο ή πολύ. Παράξενα πράγματα. Έχω κι εγώ δίπορτο της Bosch, 20ετίας. Το ανεμιστηράκι είναι στην πίσω πλευρά κάτω και θέλει καθάρισμα κατά διαστήματα γιατί γεμίζει σκόνη, χνούδια κ.λπ. Όμως ο θόρυβος -που λες ότι σταματάει αν ανοίξεις την πόρτα ή το χτυπήσεις- ίσως να μην είναι καλά τοποθετημένο κάποιο ραφάκι στην πόρτα και συντονίζεται όταν δουλεύει το ψυγείο. Για να το εντοπίσεις, (επειδή το ψυγείο σταματάει να δουλεύει όταν ανοίγουμε την πόρτα), άνοιξε την πόρτα και πάτα τον διακόπτη να σβήσει το φωτάκι για να αρχίσει να δουλεύει και να ακούσεις από πού προέρχεται ο θόρυβος. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, SB_1957 είπε Έχω κι εγώ δίπορτο της Bosch, 20ετίας. Το ανεμιστηράκι είναι στην πίσω πλευρά κάτω και θέλει καθάρισμα κατά διαστήματα γιατί γεμίζει σκόνη, χνούδια κ.λπ. Όμως ο θόρυβος -που λες ότι σταματάει αν ανοίξεις την πόρτα ή το χτυπήσεις- ίσως να μην είναι καλά τοποθετημένο κάποιο ραφάκι στην πόρτα και συντονίζεται όταν δουλεύει το ψυγείο. Για να το εντοπίσεις, (επειδή το ψυγείο σταματάει να δουλεύει όταν ανοίγουμε την πόρτα), άνοιξε την πόρτα και πάτα τον διακόπτη να σβήσει το φωτάκι για να αρχίσει να δουλεύει και να ακούσεις από πού προέρχεται ο θόρυβος. Δεν αλλαζει κατι .Μολις το δοκιμασα .Δεν ακουγεται κατι με ανοιχτη πορτα και σβηστο το φωτακι .
soteras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Δεν αλλαζει κατι .Μολις το δοκιμασα .Δεν ακουγεται κατι με ανοιχτη πορτα και σβηστο το φωτακι . μηπως εχει τιποτα σε κανα ραφι που να βρισκει ισα ισα την πορτα η στην πορτα κατι το οποιο οταν ειναι κλειστη να συντονιζει τιποτα με το πολυ απαλο κουνημα του μοτερ απο μπουκαλι νερου μεχρι οτι αλλο μπορει να κουνιεται
1988panos2171 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Πίσω τα ψυγεία έχουν ένα κασελακι σαν δοχείο για τα νερά σε περίπτωση απόψυξης, μπορεί να συντονίζει εκείνο (αν έχει βέβαια) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, soteras είπε μηπως εχει τιποτα σε κανα ραφι που να βρισκει ισα ισα την πορτα η στην πορτα κατι το οποιο οταν ειναι κλειστη να συντονιζει τιποτα με το πολυ απαλο κουνημα του μοτερ απο μπουκαλι νερου μεχρι οτι αλλο μπορει να κουνιεται Οποια και απο τις δυο πορτες αν ανοιξω σταματαει ο θορυβος οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο .
soteras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Γιάννης Platano είπε Οποια και απο τις δυο πορτες αν ανοιξω σταματαει ο θορυβος οποτε μαλλον δεν ειναι αυτο . ασε ανοιχτη την πορτα και κρατα το παπαρακι που σβηνει το φως για λιγα λεπτα αναμενο ωστε να χασει λιγο ψυξη και να να παρει μπρος το φουρφουρι πισω να δεις αμα θα συνεχισει ο θορυβος 1
papoys1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Και το δικό μου ίδια μάρκα το ίδιο κάνει Γιάννη.'Οταν ανοίξω την πόρτα σταματάει. Είναι το μοτέρ ανακύκλωσης αέρα για να μην πιάνει πάγο που στα παλαιά (όπως και το δικό μου 17 χρόνων) είναι θορυβώδες όπως μου είπαν. Της κόρης μου PITSOS και αυτό nofrost πιο καινούργιο δεν ακούγεται γιατί μάλλον έκαναν το μοτέρ πιο αθόρυβο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα