gsf Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σας όλους. Μια βοήθεια παρακαλώ διότι έχω αγχωθει πάρα πολύ. Πριν 20 μέρες έκανα οριστική περαίωση στον Ν. 4495/17. Εκ των υστέρων ανακάλυψα ότι στην κάτοψη του μηχανικού δεν απεικονίζεται μια εσωτερική πόρτα(καθιστικού) αλλά και η θέση μιας άλλης πόρτας (κουζίνας) είναι σε άλλη θέση από την πραγματικότητα. Δεδομένου ότι η δήλωση ένταξης είναι περαιωμένη τι γίνεται τώρα; Απευθύνομαι στο forum διότι θέλω και μια άλλη γνώμη πέρα από αυτά που θα μου πει ο μηχανικός μου. Επισυνάπτω και τις διαφορετικές κατόψεις. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από gsf
NikosKallithea Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Ο λόγος που θέλεις να διορθώσεις το σχέδιο στην πολεοδομία ποιος είναι; Για να το διορθώσεις παντως θελεις νεα σχεδια απο τον μηχανικό και κατάθεση τροποποιητικής, με το αναλογο κόστος βέβαια
gsf Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ο λόγος που θέλεις να διορθώσεις το σχέδιο στην πολεοδομία ποιος είναι; Για να το διορθώσεις παντως θελεις νεα σχεδια απο τον μηχανικό και κατάθεση τροποποιητικής, με το αναλογο κόστος βέβαια Μα για ποιον λόγο θα πρέπει να έχω λανθασμένα σχέδια;
Weiss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Τα τετραγωνικά πρέπει να δεις αν είναι σωστά. Αν σε ελέγξει η πολεοδομία θα είναι για τα τ. μ. και όχι για την κάτοψη. 1
gsf Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 6 λεπτά πριν, Weiss είπε Τα τετραγωνικά πρέπει να δεις αν είναι σωστά. Αν σε ελέγξει η πολεοδομία θα είναι για τα τ. μ. και όχι για την κάτοψη. Τα τετραγωνικά είναι σωστά αλλά δεν φοβάμαι για την πολεοδομία. Αν θέλω να το πουλήσω πως θα δώσει βεβαίωση ο μηχανικός ότι όλα είναι σωστά; Από λάθος του μηχανικού θα την πληρώσω εγώ;
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Πότε βγήκε το σχέδιο αυτό; Ποιος μηχανικός κάθεται το 2019 να σχεδιάσει με το χέρι;
gsf Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Nikosmile είπε Πότε βγήκε το σχέδιο αυτό; Ποιος μηχανικός κάθεται το 2019 να σχεδιάσει με το χέρι; Το σχέδιο που φαίνεται με το χέρι είναι και το σωστό από το 1979 , το άλλο που βγήκε πριν από 20 μέρες είναι το λάθος. Που είναι η πόρτα της κουζίνας στο ένα και που στο άλλο. Απέναντι από την πόρτα της κουζίνας στο παλιό έχει πόρτα για το καθιστικό, στο άλλο που είναι η πόρτα; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από gsf
overpower Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ουσιαστικά εκεί που λέει το πλάτος του διαδρόμου (1.05) θα έπρεπε να έχει 2 πόρτες στα βελάκια του, ε? Να πας στον μηχανικό και να πληρώσει αυτός τα όποια έξοδα προκύψουν Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από overpower 1
gsf Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, overpower είπε Ουσιαστικά εκεί που λέει το πλάτος του διαδρόμου (1.05) θα έπρεπε να έχει 2 πόρτες στα βελάκια του, ε? Να πας στον μηχανικό και να πληρώσει αυτός τα όποια έξοδα προκύψουν Σωστά.
james01gr Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δε νομίζω να έχει οποιοδήποτε πρόβλημα εφόσον το εξωτερικό περίγραμμα του σπιτιού ειναι οκ.
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μη σε νοιάζει. Ούτως η άλλως για εσωτερικούς χώρους δε σε νοιάζει καθώς διαμορφώνονται. Το ίδιο και με τις εισόδους. Δηλαδή όταν κάνεις συμβόλαια πώλησης και έχεις κάνει εσωτερική διαρρύθμιση θα ξανακάνεις ρύθμιση? Η θα παίρνεις το μηχανικό να στα ξανά αλλάξει? Ή για τις υπόλοιπες δεκαετίες δε θα πειράξεις την κάτοψη? Τσιλ δεν έγινε τίποτα. Τα τετραγωνικά να είναι σωστά Τώρα αν κάνεις θέμα σώνει και ντε για κάτι τόσο μικρό, απλά θα βάλεις τζάμπα μπελά στο κεφάλι σου Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από Dakonblackblade
vagos789 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Αν ειναι κατι που κατατεθηκε προσφατα,δυναται να τροποποιηθει ευκολα απο τον μηχανικο,υπαρχει ενα περιθωριο καποιων μηνων Και εννοειται οτι σε περιπτωση συμβολαιου θα εχεις προβλημα και αρα πρεπει να το φτιαξεις τωρα
NikosKallithea Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Αν εχεις το σχεδιο του μηχανικού και ενα μετρο θα διαπιστωσεις οτι το 80% των σπιτιων κάπου έχουν λαθος μέτρα. 1
ParhsG Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Εμενα εχουν αποκλίσεις μπορει και 1-2 μέτρα και λειπουν κολωνες, τωρα τι νοημα εχει να ασχοληθεις με 2 πορτες
gsf Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Ανέβασα το ερώτημα και στο forum των μηχανικών και οι απαντήσεις τους είναι ότι δεν υπάρχει θέμα κανένα διότι ο νόμος των αυθαίρετων δεν ασχολείται με εσωτερική διαρρύθμιση. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα έχω σε περίπτωση πώλησης του ακινήτου. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα