Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα σας όλους. Μια βοήθεια παρακαλώ διότι έχω αγχωθει πάρα πολύ.

Πριν 20 μέρες έκανα οριστική περαίωση στον Ν. 4495/17. Εκ των υστέρων ανακάλυψα ότι στην κάτοψη του μηχανικού δεν απεικονίζεται μια εσωτερική πόρτα(καθιστικού) αλλά και η θέση μιας άλλης πόρτας (κουζίνας) είναι σε άλλη θέση από την πραγματικότητα. Δεδομένου ότι η δήλωση ένταξης είναι περαιωμένη τι γίνεται τώρα; Απευθύνομαι στο forum διότι θέλω και μια άλλη γνώμη πέρα από αυτά που θα μου πει ο μηχανικός μου. Επισυνάπτω και τις διαφορετικές κατόψεις.

IMG_20190721_012034.jpg

IMG_20190721_012122.jpg

Επεξ/σία από gsf
Δημοσ.

Ο λόγος που θέλεις να διορθώσεις το σχέδιο στην πολεοδομία ποιος είναι;

Για να το διορθώσεις παντως θελεις νεα σχεδια απο τον μηχανικό και κατάθεση τροποποιητικής, με το αναλογο κόστος βέβαια 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Ο λόγος που θέλεις να διορθώσεις το σχέδιο στην πολεοδομία ποιος είναι;

Για να το διορθώσεις παντως θελεις νεα σχεδια απο τον μηχανικό και κατάθεση τροποποιητικής, με το αναλογο κόστος βέβαια 

Μα για ποιον λόγο θα πρέπει να έχω λανθασμένα σχέδια; 

Δημοσ.

Τα τετραγωνικά πρέπει να δεις αν είναι σωστά. Αν σε ελέγξει η πολεοδομία θα είναι για τα τ. μ.   και όχι για  την κάτοψη. 

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Weiss είπε

Τα τετραγωνικά πρέπει να δεις αν είναι σωστά. Αν σε ελέγξει η πολεοδομία θα είναι για τα τ. μ.   και όχι για  την κάτοψη. 

Τα τετραγωνικά είναι σωστά αλλά δεν φοβάμαι για την πολεοδομία. Αν θέλω να το πουλήσω πως θα δώσει βεβαίωση ο μηχανικός ότι όλα είναι σωστά; Από λάθος του μηχανικού θα την πληρώσω εγώ;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πότε βγήκε το σχέδιο αυτό; Ποιος μηχανικός κάθεται το 2019 να σχεδιάσει με το χέρι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Nikosmile είπε

Πότε βγήκε το σχέδιο αυτό; Ποιος μηχανικός κάθεται το 2019 να σχεδιάσει με το χέρι;

Το σχέδιο που φαίνεται με το χέρι είναι και το σωστό από το 1979 , το άλλο που βγήκε πριν από 20 μέρες είναι το λάθος. 

Που είναι η πόρτα της κουζίνας στο ένα και που στο άλλο. Απέναντι από την πόρτα της κουζίνας στο παλιό έχει πόρτα για το καθιστικό, στο άλλο που είναι η πόρτα;

Επεξ/σία από gsf
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ουσιαστικά εκεί που λέει το πλάτος του διαδρόμου (1.05) θα έπρεπε να έχει 2 πόρτες στα βελάκια του, ε? 

Να πας στον μηχανικό και να πληρώσει αυτός τα όποια έξοδα προκύψουν

Επεξ/σία από overpower
  • Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, overpower είπε

Ουσιαστικά εκεί που λέει το πλάτος του διαδρόμου (1.05) θα έπρεπε να έχει 2 πόρτες στα βελάκια του, ε? 

Να πας στον μηχανικό και να πληρώσει αυτός τα όποια έξοδα προκύψουν

Σωστά. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μη σε νοιάζει. Ούτως η άλλως για εσωτερικούς χώρους δε σε νοιάζει καθώς διαμορφώνονται. Το ίδιο και με τις εισόδους. Δηλαδή όταν κάνεις συμβόλαια πώλησης και έχεις κάνει εσωτερική διαρρύθμιση θα ξανακάνεις ρύθμιση? Η θα παίρνεις το μηχανικό να στα ξανά αλλάξει? Ή για τις υπόλοιπες δεκαετίες δε θα πειράξεις την κάτοψη?

Τσιλ δεν έγινε τίποτα. Τα τετραγωνικά να είναι σωστά

Τώρα αν κάνεις θέμα σώνει και ντε για κάτι τόσο μικρό, απλά θα βάλεις τζάμπα μπελά στο κεφάλι σου

Επεξ/σία από Dakonblackblade
Δημοσ.

Αν ειναι κατι που κατατεθηκε προσφατα,δυναται να τροποποιηθει ευκολα απο τον μηχανικο,υπαρχει ενα περιθωριο καποιων μηνων 

Και εννοειται οτι σε περιπτωση συμβολαιου θα εχεις προβλημα και αρα πρεπει να το φτιαξεις τωρα

Δημοσ.

Εμενα εχουν αποκλίσεις μπορει και 1-2 μέτρα και λειπουν κολωνες, τωρα τι νοημα εχει να ασχοληθεις με 2 πορτες

Δημοσ.

Ανέβασα το ερώτημα και στο forum των μηχανικών και οι απαντήσεις τους είναι ότι δεν υπάρχει θέμα κανένα διότι ο νόμος των αυθαίρετων δεν ασχολείται με εσωτερική διαρρύθμιση. Κανένα απολύτως πρόβλημα δεν θα έχω σε περίπτωση πώλησης του ακινήτου. 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...