Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτο που θα έπρεπε να κάνει το Υπουργείο είναι να υποχρεώσει όλες τις ασφαλιστικές που παίρνουν άδεια να συμμετέχουν στο φιλικό διακανονισμό. Εσύ τα σκας και πληρώνεις το κασέρι και σε στουκάρει ένας μετανάστης ή μια θειά με αυτοκίνητο του 1920 και ασφάλεια του κώλου και τρώς τα μουστάκια σου μέχρι να βρεις άκρη...

• Like 2
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dimos15 είπε

Α καταλαβα..

Οταν ενεργοποιησεις την μικτη υπαρχει περιπτωση να σου πουν θα το πας σε δικο μας συνεργειο? Η το πας οπου θες?

Γιατι στην karenta πχ θελουν 120ε μονο για να το κοιταξουν😅

Όπου θες το πας. Αλλά θα πληρώσουν όσο κοστολογουν τη ζημιά ανεξάρτητα του πόσο ζητάει η κάθε καρέντα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, dimos15 είπε

1200€  το ενα φαναρι?? Ποσο παει η μικτη?

Μην σου φαίνεται περίεργο . Έχω φανάρια bi-halogen με ενσωματωμένα led ημέρας ,ενσωματωμένα  στατικά φώτα στροφής και μικρή σκάλα led . Φωτα ημέρας και μικρή σκάλα είναι ένα σώμα με το φανάρι . Δεν αλλάζονται . Το κόστος για το ένα φανάρι είναι 1000 ευρώ .  Δε θέλω να μάθω τί χρεώνουν άλλες εταιρίες . Εγώ απλά ένα hyundai i20  του 2017 έχω  :lol:

https://s1.cdn.autoevolution.com/images/gallery/HYUNDAI-i20-5279_15.jpg

Επεξ/σία από Dare-Devil
Δημοσ.
Στις 21/7/2019 στις 7:14 ΜΜ, tarantules είπε

Δηλαδή πχ αν πάρω καινούριο αμάξι και το παρκάρω κάπου και έρθει κάποιος με ένα κλειδί και μου το χαράξει γύρω γύρω , με τη μικτή θα μου το πληρώσουν ή έχουν τίποτα ψιλά γράμματα και τελικά δεν σε πληρώνουν;

σχεδον το 99% των εταιρειών δεν καλύπτουν αιχμηρά αντικείμενα ( πχ κλειδί κατσαβίδι ). Υπάρχουν 1-2 προγράμματα στην αγορά που καλύπτουν τα αιχμηρά αντικείμενα αλλά το κόστος ανεβαίνει λίγο αλλά και πάλι έχουν απαλλαγή τα 500€...βέβαια σε κάποια ακριβά αυτοκίνητα μπορεί να συμφέρει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/7/2019 στις 2:35 ΜΜ, tsofras είπε

Το τραγικό για τον τρόπο που δουλεύει η ασφάλεια είναι ότι πληρώνεις εσύ για να κερδίζει ο άλλος. Δηλαδή εγώ πληρώνω τόσα χρόνια για εμένα και την γυναίκα μου σε γνωστή ασφαλιστική εταιρεία και 2 φορές που έγινε ατύχημα οι άλλοι ήταν στις κλασικές φτηνές που δεν είναι καν στον φιλικό διακανονισμό οπότε πρέπει να ταλαιπωρηθεις εσύ. Αν εξαιρέσεις την μικτή ή την κλοπή , ουσιαστικά πληρώνεις για να κάνει γρήγορα την δουλειά του ο άλλος.

Εμένα με τράκαραν στα διόδια πριν 2 εβδομάδες και ακόμη περιμένω απάντηση επειδή η άλλη εταιρεία δεν είναι στον φιλικό. Οπότε όντως αναρωτιέμαι γιατί να μην κάνω και εγώ την πιο φτηνή ασφάλεια? Για να κάνω μάγκες τους άλλους?

Το σκεφτηκα και εγω αυτο.Γιατι να πληρωνω επωνυμη αξιοπιστη ασφαλεια, αφου σε αποζημιωνει το χρεπι-σκουπιδι που εχει ο αλλος.Ομως, την ασφαλεια την θελεις για οταν προκαλεις εσυ ατυχημα.Σκεψου να προκαλεσεις μεγαλες υλικες ζημιες.Ακομη χειροτερα τραυματισμο-αναπηρια, η ακομη χειροτερο θανατηφορο.Εκει χρειαζεσαι κατι δυνατο να σε ξελασπωσει και οχι κατι του κωλου, να τρεχεις και να μην φτανεις.

Επεξ/σία από toyo73
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 22/7/2019 στις 10:15 ΜΜ, ProponitisTouKanape είπε

Αυτο που θα έπρεπε να κάνει το Υπουργείο είναι να υποχρεώσει όλες τις ασφαλιστικές που παίρνουν άδεια να συμμετέχουν στο φιλικό διακανονισμό. Εσύ τα σκας και πληρώνεις το κασέρι και σε στουκάρει ένας μετανάστης ή μια θειά με αυτοκίνητο του 1920 και ασφάλεια του κώλου και τρώς τα μουστάκια σου μέχρι να βρεις άκρη...

H anytime εχει φιλικο διακανονισμο στα basic η γενικα υπαρχει ενας πινακας με εταιριες που συμμετεχουν ; Γνωστο τον ειχε χτυπησει υπαιτιος ενας με  βουλγαρικη ασφαλεια  δε θυμαμαι ποσο καιρο  περιμενε να αποζημιωθει και αν  .....

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.

Κατι τετοιο και του υπεγραψε οτι φταιει .... Εγω εχω anytime και στα 2 το λιγο καλυτερο απο basic με θραυση κρυσταλων / οδικη αλλα απο οτι διαβαζω δε φτανει ...

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Ξυπνάω το πρωί και μου έχουν τρακάρει το αμάξι, αλλά η ζημιά είναι μικρότερη από την απαλλαγή. Συμφέρει απλά να κάνω κι άλλες ζημιές στο αμάξι μου εγώ και να πάρω τηλέφωνο μετά;

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Eλληνικές πινακίδες και Βουλγαρικη ασφάλεια;Τίποτα δεν θα πάρει.Δεν είναι νόμιμες αυτές οι ασφάλειες

Λογικά ήταν ασφαλισμένο στην Euroins η οποία είναι ασφαλιστική με έδρα στην Βουλγαρία.

Είναι απολύτως νόμιμη, με καθεστώς ΕΠΥ, πλέον λειτουργεί ως υποκατάστημα Ελλάδος, αλλά ακόμα δεν έχει μπει στον φιλικό διακανονισμό.

Επίσης να ξέρετε ότι υπάρχει αξιόπιστη εταιρεία, η οποία είναι η μόνη (από όσο γνωρίζω) που σε αποζημιώνει η ίδια ακόμα και για ζημιά με όχημα εκτός φιλικού διακανονισμού (μέχρι 15.000€)

Δεν  αναφέρω ποια, για να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση.

24 λεπτά πριν, Th3Unforgiven είπε

Μια ερώτηση. Ξυπνάω το πρωί και μου έχουν τρακάρει το αμάξι, αλλά η ζημιά είναι μικρότερη από την απαλλαγή. Συμφέρει απλά να κάνω κι άλλες ζημιές στο αμάξι μου εγώ και να πάρω τηλέφωνο μετά;

όχι βέβαια,, όταν λέμε απαλλαγή 300, 600, Χ ευρώ δεν σημαίνει ότι πρέπει να είναι τουλάχιστον τόσα για να σε πληρώσει. Σημαίνει ότι σε πληρώνει τη ζημιά μείον το ποσό της απαλλαγής. Είναι τα πρώτα λεφτά, που μπαίνουν από την τσέπη σου.

Είναι σαν να λές ότι έχω 200€ ζημιά με 300€ απαλλαγή. Κάνω άλλα 300€ ζημιές μόνος μου, άρα 500€. Η ασφαλιστική θα σε πληρώσει 500-300=200€. Darwin Award.

'Ασε που αν κάνεις ζημιές μόνος σου (ηθελημένα) δεν θα πάρεις ούτε ευρώ, αλλά αυτό δεν είναι για να το αναλύσουμε τώρα.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Th3Unforgiven είπε

Να βρεις ενα φαναρτζη να φτιαξεις το αμαξι σου...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
21 ώρες πριν, nodas_21greek είπε

Δεν  αναφέρω ποια, για να μην θεωρηθεί ότι κάνω διαφήμιση.

Δεν το καταλαβαίνω αυτό. Εδώ έχει ανοιχτεί ολόκληρο θρεντ/διαφήμιση για την Hellas Direct όπως και το παρόν πάει να εξελιχθεί έτσι. Τι πάει να πει δεν αναφέρουμε ονόματα?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...