paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, adi32 είπε Η μικτή είναι κυρίως γι αυτούς εχουν πολύ ακριβό αυτοκίνητο που τρακαρουν κάθε τρεις και λίγο και φταίνε. Αν οδηγεις 30 χρόνια και δεν έχεις τρακάρει ποτέ θα έχεις δώσει άδικα ένα κάρο λεφτά. Και πάλι έχει συνηθως μεγάλη απαλλαγή πχ 400-500€ Οπότε οποιοδήποτε μικρο τρακάρισμα το πληρώνεις πάλι από την τσέπη σου Δυστυχώς πλέον δεν πάει έτσι... αν ξυπνήσεις ένα πρωί και δεις το αμάξι βίδες; Χωρίς σημείωμα - χωρίς τίποτα; 1
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 11 λεπτά πριν, paylidis είπε Δυστυχώς πλέον δεν πάει έτσι... αν ξυπνήσεις ένα πρωί και δεις το αμάξι βίδες; Χωρίς σημείωμα - χωρίς τίποτα; Μπορει να συμβει αλλα ειναι λιγο απιθανο να σου χτυπησει καποιος το αυτοκινητο και να κανει ζημια πανω απο 500ε και να φυγει
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, adi32 είπε Μπορει να συμβει αλλα ειναι λιγο απιθανο να σου χτυπησει καποιος το αυτοκινητο και να κανει ζημια πανω απο 500ε και να φυγει Μου συνεβη πρόπερσι και δεν είχα μικτή αλλα ευτυχως καποιο παληκαρι που το ειδε μου αφησε σημειωμα με τηλεφωνο κλπ και βρηκα τον υπαιτιο .Πανω απο 1500 η ζημια . 17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Η αστυνομία δεν κάνει εκτίμηση αλλά καταγραφή του γεγονότος,ούτε απόφαση βγάζει ποιος φταίει ούτε τίποτα.Απλά καταγράφει. Κατγαραφει και τι ειπε ο καθε οδηγος για το συμβαν για να μην μπορεί εύκολα να τα αλλάξει μετά. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano 1
paylidis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 18 λεπτά πριν, adi32 είπε Μπορει να συμβει αλλα ειναι λιγο απιθανο να σου χτυπησει καποιος το αυτοκινητο και να κανει ζημια πανω απο 500ε και να φυγει Κι όμως και εγώ ξύπνησα ένα πρωί με πάνω από 1000€ πραγματικη ζημιά...έκτοτε μόνο μικτή ασφάλεια... και ας είναι αχρείαστη. Άσε που δεν είναι δα και τόσο μεγάλη η διαφορά πλέον! 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εχω μικτη και ολικη και μερικη κλοπη σε Honda CRV του 2008 για 11.000 που ειναι και η εμπορικη του αξια και σε δυο παλια ΤΤ για 3.000 που ειναι επισης η εμπορικη τους αξια .Επισης σε C1 του 2011 για 5.500. Καθε αυτοκινητο οσο παλιο κι αν ειναι εχει μια εμπορικη αξια . Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano
tsofras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, adi32 είπε Η μικτή είναι κυρίως γι αυτούς που εχουν πολύ ακριβό αυτοκίνητο και τρακαρουν κάθε τρεις και λίγο και φταίνε. Αν οδηγεις 30 χρόνια και δεν έχεις τρακάρει ποτέ θα έχεις δώσει άδικα ένα κάρο λεφτά. Και πάλι έχει συνηθως μεγάλη απαλλαγή πχ 400-500€ Οπότε οποιοδήποτε μικρο τρακάρισμα το πληρώνεις πάλι από την τσέπη σου Σχετικό είναι και αυτό και εγώ τράκαρα πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια επειδή ξεμύτισα από στοπ λόγω κακής ορατότητας. 3000€ ζημιά επειδή έχω φανάρια led και κάνουν 1200€ το ένα ( Seat Leon όποτε δεν το λες ακριβό αυτοκίνητο ) . Ε για πρώτη φορά έκανα μικτή μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να βρω κάπου και να σπάσει το ένα φανάρι. Κάποια ανταλλακτικά πλέον είναι πανάκριβα. 1
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δηλαδή πχ αν πάρω καινούριο αμάξι και το παρκάρω κάπου και έρθει κάποιος με ένα κλειδί και μου το χαράξει γύρω γύρω , με τη μικτή θα μου το πληρώσουν ή έχουν τίποτα ψιλά γράμματα και τελικά δεν σε πληρώνουν;
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, tarantules είπε Δηλαδή πχ αν πάρω καινούριο αμάξι και το παρκάρω κάπου και έρθει κάποιος με ένα κλειδί και μου το χαράξει γύρω γύρω , με τη μικτή θα μου το πληρώσουν ή έχουν τίποτα ψιλά γράμματα και τελικά δεν σε πληρώνουν; Θα σου πληρωσουν τη ζημια μειον την απαλλαγη που εχεις ορισει .Χωρις καμμια απαλλαγη δυσκολο να βρεις και ανεβαινει το ασφαλιστρο .
lightsout Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Επισυνάπτω μια περίπτωση τρακαρίσματος σταθμευμενου οχήματος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είχαν αφήσει σημείωμα, αλλά κοιτάξτε πώς μπορείς να βρεις το αμάξι σου στα καλά καθούμενα. 2
dimos15 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Στις 21/7/2019 στις 6:19 ΜΜ, tsofras είπε Σχετικό είναι και αυτό και εγώ τράκαρα πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια επειδή ξεμύτισα από στοπ λόγω κακής ορατότητας. 3000€ ζημιά επειδή έχω φανάρια led και κάνουν 1200€ το ένα ( Seat Leon όποτε δεν το λες ακριβό αυτοκίνητο ) . Ε για πρώτη φορά έκανα μικτή μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να βρω κάπου και να σπάσει το ένα φανάρι. Κάποια ανταλλακτικά πλέον είναι πανάκριβα. 1200€ το ενα φαναρι?? Ποσο παει η μικτη?
tsofras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, dimos15 είπε 1200€ το ενα φαναρι?? Ποσο παει η μικτη? Ναι ωραία τα LED αλλά να τα βράσω. Δουλεύω σε ασφαλιστική οπότε μου πάει 600ε με απαλλαγή 120ε 1
dimos15 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, tsofras είπε Ναι ωραία τα LED αλλά να τα βράσω. Δουλεύω σε ασφαλιστική οπότε μου πάει 600ε με απαλλαγή 120ε Και εγω led εχω.. Ειναι 720 τον χρονο δηλαδη?
tsofras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, dimos15 είπε Και εγω led εχω.. Ειναι 720 τον χρονο δηλαδη? Όχι 600ε τον χρόνο και σε περίπτωση ζημιάς που ενεργοποιήσω την μικτή , τα πρώτα 120ε τα βάζω εγώ και τα υπόλοιπα η εταιρεία.
dimos15 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 2 λεπτά πριν, tsofras είπε Όχι 600ε τον χρόνο και σε περίπτωση ζημιάς που ενεργοποιήσω την μικτή , τα πρώτα 120ε τα βάζω εγώ και τα υπόλοιπα η εταιρεία. Α καταλαβα.. Οταν ενεργοποιησεις την μικτη υπαρχει περιπτωση να σου πουν θα το πας σε δικο μας συνεργειο? Η το πας οπου θες? Γιατι στην karenta πχ θελουν 120ε μονο για να το κοιταξουν😅
tsofras Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, dimos15 είπε Α καταλαβα.. Οταν ενεργοποιησεις την μικτη υπαρχει περιπτωση να σου πουν θα το πας σε δικο μας συνεργειο? Η το πας οπου θες? Γιατι στην karenta πχ θελουν 120ε μονο για να το κοιταξουν😅 Έχει συνεργαζόμενα συνεργεία οπότε το πάς σε αυτό που σε βολεύει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα