Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

Η μικτή είναι κυρίως γι αυτούς εχουν πολύ ακριβό αυτοκίνητο που τρακαρουν κάθε τρεις και λίγο και φταίνε. Αν οδηγεις 30 χρόνια και δεν έχεις τρακάρει ποτέ θα έχεις δώσει άδικα ένα κάρο λεφτά. 

Και πάλι έχει συνηθως μεγάλη απαλλαγή πχ 400-500€

Οπότε οποιοδήποτε μικρο τρακάρισμα το πληρώνεις πάλι από την τσέπη σου 

Δυστυχώς πλέον δεν πάει έτσι... αν ξυπνήσεις ένα πρωί και δεις το αμάξι βίδες; Χωρίς σημείωμα - χωρίς τίποτα;

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

Δυστυχώς πλέον δεν πάει έτσι... αν ξυπνήσεις ένα πρωί και δεις το αμάξι βίδες; Χωρίς σημείωμα - χωρίς τίποτα;

Μπορει να συμβει αλλα ειναι λιγο απιθανο να σου χτυπησει καποιος το αυτοκινητο και να κανει ζημια πανω απο 500ε και να φυγει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, adi32 είπε

Μπορει να συμβει αλλα ειναι λιγο απιθανο να σου χτυπησει καποιος το αυτοκινητο και να κανει ζημια πανω απο 500ε και να φυγει 

Μου συνεβη πρόπερσι και δεν είχα μικτή αλλα ευτυχως καποιο παληκαρι που το ειδε μου αφησε σημειωμα με τηλεφωνο κλπ και βρηκα τον υπαιτιο .Πανω απο 1500 η ζημια .

17 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η αστυνομία δεν κάνει εκτίμηση αλλά καταγραφή του γεγονότος,ούτε απόφαση βγάζει ποιος φταίει ούτε τίποτα.Απλά καταγράφει.

Κατγαραφει και τι ειπε ο καθε οδηγος για το συμβαν για να μην μπορεί εύκολα να τα αλλάξει μετά. 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, adi32 είπε

Κι όμως και εγώ ξύπνησα ένα πρωί με πάνω από 1000€ πραγματικη ζημιά...έκτοτε μόνο μικτή ασφάλεια... και ας είναι αχρείαστη. Άσε που δεν είναι δα και τόσο μεγάλη η διαφορά πλέον!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω μικτη και ολικη και μερικη κλοπη σε Honda CRV του 2008 για 11.000 που ειναι και η εμπορικη του αξια και σε δυο παλια ΤΤ για 3.000 που ειναι επισης η εμπορικη τους αξια .Επισης σε C1 του 2011 για 5.500.

Καθε αυτοκινητο οσο παλιο κι αν ειναι εχει μια εμπορικη αξια .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
1 ώρα πριν, adi32 είπε

Η μικτή είναι κυρίως γι αυτούς που εχουν πολύ ακριβό αυτοκίνητο και τρακαρουν κάθε τρεις και λίγο και φταίνε. Αν οδηγεις 30 χρόνια και δεν έχεις τρακάρει ποτέ θα έχεις δώσει άδικα ένα κάρο λεφτά. 

Και πάλι έχει συνηθως μεγάλη απαλλαγή πχ 400-500€

Οπότε οποιοδήποτε μικρο τρακάρισμα το πληρώνεις πάλι από την τσέπη σου 

Σχετικό είναι και αυτό και εγώ τράκαρα πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια επειδή ξεμύτισα από στοπ λόγω κακής ορατότητας. 3000€ ζημιά επειδή έχω φανάρια led και κάνουν 1200€ το ένα ( Seat Leon όποτε δεν το λες ακριβό αυτοκίνητο ) . 

Ε για πρώτη φορά έκανα μικτή μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να βρω κάπου και να σπάσει το ένα φανάρι. Κάποια ανταλλακτικά πλέον είναι πανάκριβα.

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή πχ αν πάρω καινούριο αμάξι και το παρκάρω κάπου και έρθει κάποιος με ένα κλειδί και μου το χαράξει γύρω γύρω , με τη μικτή θα μου το πληρώσουν ή έχουν τίποτα ψιλά γράμματα και τελικά δεν σε πληρώνουν;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tarantules είπε

Δηλαδή πχ αν πάρω καινούριο αμάξι και το παρκάρω κάπου και έρθει κάποιος με ένα κλειδί και μου το χαράξει γύρω γύρω , με τη μικτή θα μου το πληρώσουν ή έχουν τίποτα ψιλά γράμματα και τελικά δεν σε πληρώνουν;

Θα σου πληρωσουν τη ζημια μειον την απαλλαγη που εχεις ορισει .Χωρις καμμια απαλλαγη δυσκολο να βρεις και ανεβαινει το ασφαλιστρο .

Δημοσ.

Επισυνάπτω μια περίπτωση τρακαρίσματος σταθμευμενου οχήματος. Στην συγκεκριμένη περίπτωση είχαν αφήσει σημείωμα, αλλά κοιτάξτε πώς μπορείς να βρεις το αμάξι σου στα καλά καθούμενα. 

IMG_20190722_181455.jpg

• Sad 2
Δημοσ.
Στις 21/7/2019 στις 6:19 ΜΜ, tsofras είπε

Σχετικό είναι και αυτό και εγώ τράκαρα πρώτη φορά μετά από 18 χρόνια επειδή ξεμύτισα από στοπ λόγω κακής ορατότητας. 3000€ ζημιά επειδή έχω φανάρια led και κάνουν 1200€ το ένα ( Seat Leon όποτε δεν το λες ακριβό αυτοκίνητο ) . 

Ε για πρώτη φορά έκανα μικτή μόνο στη σκέψη ότι μπορεί να βρω κάπου και να σπάσει το ένα φανάρι. Κάποια ανταλλακτικά πλέον είναι πανάκριβα.

1200€  το ενα φαναρι?? Ποσο παει η μικτη?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimos15 είπε

1200€  το ενα φαναρι?? Ποσο παει η μικτη?

Ναι ωραία τα LED αλλά να τα βράσω. Δουλεύω σε ασφαλιστική οπότε μου πάει 600ε με απαλλαγή 120ε

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tsofras είπε

Ναι ωραία τα LED αλλά να τα βράσω. Δουλεύω σε ασφαλιστική οπότε μου πάει 600ε με απαλλαγή 120ε

Και εγω led εχω.. Ειναι 720 τον χρονο δηλαδη?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimos15 είπε

Και εγω led εχω.. Ειναι 720 τον χρονο δηλαδη?

Όχι 600ε τον χρόνο και σε περίπτωση ζημιάς που ενεργοποιήσω την μικτή , τα πρώτα 120ε τα βάζω εγώ και τα υπόλοιπα η εταιρεία.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, tsofras είπε

Όχι 600ε τον χρόνο και σε περίπτωση ζημιάς που ενεργοποιήσω την μικτή , τα πρώτα 120ε τα βάζω εγώ και τα υπόλοιπα η εταιρεία.

Α καταλαβα..

Οταν ενεργοποιησεις την μικτη υπαρχει περιπτωση να σου πουν θα το πας σε δικο μας συνεργειο? Η το πας οπου θες?

Γιατι στην karenta πχ θελουν 120ε μονο για να το κοιταξουν😅

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimos15 είπε

Α καταλαβα..

Οταν ενεργοποιησεις την μικτη υπαρχει περιπτωση να σου πουν θα το πας σε δικο μας συνεργειο? Η το πας οπου θες?

Γιατι στην karenta πχ θελουν 120ε μονο για να το κοιταξουν😅

Έχει συνεργαζόμενα συνεργεία οπότε το πάς σε αυτό που σε βολεύει

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...