Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Η ασφαλιστική αγορά τουλάχιστον ότι άφορα τα αυτοκίνητα είναι τραγική και μιλάω για άλλες τις ασφαλιστικές. Από όταν γίνει ένα ατύχημα αυτός που δεν φταίει πρέπει να περίμενε μέχρι 9 μέρες για να απαντηθεί το πρώτο ερώτημα στην ασφαλιστική του υπαίτιου , χρονικό διάστημα που συνήθως το εξαντλούν οι ασφαλιστικές και μετά άλλες δυο φόρες από 7 ημέρες για αλλά δυο ερωτήματα. Συνολικά κάπου ένα μηνά για να μπορέσει να φτιάξει το αυτοκίνητό μέσω φιλικού διακανονισμού . Περιθώρια που δίνει ο νομός αλλά κάτι νόμιμο δεν είναι και ηθικό . Αν θυμάμαι καλά αυτά τα περιθώρια ήταν πολύ πιο μικρά παλιά . Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano
Nickokin Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μην τοποθετούμε όλες τις ασφαλιστικές στο ίδιο σακί....οι εποχές σαφώς και έχουν αλλάξει , η τεχνολογία προχωράει σε όλους τους τομείς τώρα αν κάποιες εταιρείες μόνο και μόνο επειδή έχουν ή καλύτερα είχαν όνομα στο χώρο θέλουν να παραμείνουν καρεκλοκεταύροι πρόβλημα τους. https://www.hellasdirect.gr/blog/apozimiwsi-se-48-wres-pws-to-kanoume/ Σε καμία των περιπτώσεων δεν κανω διαφήμιση μιας και έχω την εν λόγω εταιρεία σε ένα μόνο από τα οχήματα μου. 2
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Nickokin είπε Μην τοποθετούμε όλες τις ασφαλιστικές στο ίδιο σακί....οι εποχές σαφώς και έχουν αλλάξει , η τεχνολογία προχωράει σε όλους τους τομείς τώρα αν κάποιες εταιρείες μόνο και μόνο επειδή έχουν ή καλύτερα είχαν όνομα στο χώρο θέλουν να παραμείνουν καρεκλοκεταύροι πρόβλημα τους. https://www.hellasdirect.gr/blog/apozimiwsi-se-48-wres-pws-to-kanoume/ Σε καμία των περιπτώσεων δεν κανω διαφήμιση μιας και έχω την εν λόγω εταιρεία σε ένα μόνο από τα οχήματα μου. Αυτη εχω κι εγω σε 4 αυτοκινητα με μικτη μαλιστα αλλα η allianz του υπαιτιου εξαντλει ολα τα περιθωρια για να απαντησει . Εχω επισκευασει το αυτοκινητο σε δικο μου συνεργειο μετα απο επισκεψη πραγματογνωμνα της Hellas direct . Για να δουμε πως θα παρω τα 500 (402+ΦΠΑ) ευρω αν απαντησει θετικα η allianz. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Γιατί ;Δεν πληρώνει η ΗD αφού έχεις μικτή; Και εγώ αυτή έχω. Εχει απαλλγη 500 ευρω οποτε δεν με συμφερει να με πληρωσει η HD Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Η μικτη συμφερει μονο αν εμεις φταιμε με ζημια πανω απο την απαλλαγη .
tarantules Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Η μικτη συμφερει μονο αν εμεις φταιμε με ζημια πανω απο την απαλλαγη . Εγώ πχ που είμαι πολύ προσεκτικός οδηγός και σπάνια έχω εμπλακεί σε τρακαρίσματα από το 93 που οδηγάω δεν με συμφέρει να έχω μικτή; Και γενικότερα δεν έχω καταλάβει τι παραπάνω προσφέρει μια μικτή;
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Εγώ έχω hellas direct και με τράκαρε πριν 20 μέρες κάποιος με ασφάλεια ε@#&&@ Έκανε δήλωση ότι φταίει και μου είπαν να περιμένω τις 7 μέρες να απαντήσει η ασφάλεια του. Επειδή μου κατέστρεψε την πόρτα και δεν είχα αυτοκίνητο έπαιρνα κάθε μέρα την ασφάλεια του και με δούλευαν. Όλο περιμένετε 7 μέρες και ακόμα δεν έχουμε απαντήσει γιατί δεν έχει έρθει η δήλωση και περιμένετε άλλες 7 μέρες κλπ. Τα πήρα στο κράνος και τους ξαναπαίρνω και λέω η κλήση ηχογραφείται και θα σας κάνω ρεζίλι παντού πείτε μου τώρα γιατί δεν δίνεται το οκ. Με συνδεει με έναν άλλο που τα άκουσε κι αυτός και μου λέει μόλις έδωσα το οκ. Πράγματι με πήρε η HD και το επιβεβαίωσε 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, tarantules είπε Εγώ πχ που είμαι πολύ προσεκτικός οδηγός και σπάνια έχω εμπλακεί σε τρακαρίσματα από το 93 που οδηγάω δεν με συμφέρει να έχω μικτή; Και γενικότερα δεν έχω καταλάβει τι παραπάνω προσφέρει μια μικτή; Ποτε μην λες ποτε ...Απο το1988 μια φορα αν και ουσιαστηκα δεν εφταιγα εχει πληρωσει ασφαλιστικη για μενα αλλα καλλιστα μπορει να κανουμε λαθος και να παυθουμε μεγαλη ζημια και να φταιμε ή να το βουμε παρατημενο και χτυπημενο το αμαξι .Μου εχει συμβει και αυτο . 5 λεπτά πριν, adi32 είπε Εγώ έχω hellas direct και με τράκαρε πριν 20 μέρες κάποιος με ασφάλεια ε@#&&@ Έκανε δήλωση ότι φταίει και μου είπαν να περιμένω τις 7 μέρες να απαντήσει η ασφάλεια του. Επειδή μου κατέστρεψε την πόρτα και δεν είχα αυτοκίνητο έπαιρνα κάθε μέρα την ασφάλεια του και με δούλευαν. Όλο περιμένετε 7 μέρες και ακόμα δεν έχουμε απαντήσει γιατί δεν έχει έρθει η δήλωση και περιμένετε άλλες 7 μέρες κλπ. Τα πήρα στο κράνος και τους ξαναπαίρνω και λέω η κλήση ηχογραφείται και θα σας κάνω ρεζίλι παντού πείτε μου τώρα γιατί δεν δίνεται το οκ. Με συνδεει με έναν άλλο που τα άκουσε κι αυτός και μου λέει μόλις έδωσα το οκ. Πράγματι με πήρε η HD και το επιβεβαίωσε Δεν καταλαβα ποιος καθυστερουσε
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ποτε μην λες ποτε ...Απο το1988 μια φορα αν και ουσιαστηκα δεν εφταιγα εχει πληρωσει ασφαλιστικη για μενα αλλα καλλιστα μπορει να κανουμε λαθος και να παυθουμε μεγαλη ζημια και να φταιμε ή να το βουμε παρατημενο και χτυπημενο το αμαξι .Μου εχει συμβει και αυτο . Δεν καταλαβα ποιος καθυστερουσε Η ασφάλεια του άλλου που έφταιγε έπρεπε να δώσει σήμα ότι το παραδέχεται για να έρθει ο πραγματογνωμονας. Και κάνανε το κορόιδο ότι ακόμα δεν εφτασε στο γραφείο η δήλωση του πελάτη τους ότι φταίει 1
tsofras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Το τραγικό για τον τρόπο που δουλεύει η ασφάλεια είναι ότι πληρώνεις εσύ για να κερδίζει ο άλλος. Δηλαδή εγώ πληρώνω τόσα χρόνια για εμένα και την γυναίκα μου σε γνωστή ασφαλιστική εταιρεία και 2 φορές που έγινε ατύχημα οι άλλοι ήταν στις κλασικές φτηνές που δεν είναι καν στον φιλικό διακανονισμό οπότε πρέπει να ταλαιπωρηθεις εσύ. Αν εξαιρέσεις την μικτή ή την κλοπή , ουσιαστικά πληρώνεις για να κάνει γρήγορα την δουλειά του ο άλλος. Εμένα με τράκαραν στα διόδια πριν 2 εβδομάδες και ακόμη περιμένω απάντηση επειδή η άλλη εταιρεία δεν είναι στον φιλικό. Οπότε όντως αναρωτιέμαι γιατί να μην κάνω και εγώ την πιο φτηνή ασφάλεια? Για να κάνω μάγκες τους άλλους?
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Η hellas direct είναι η φθηνότερη όλων και φέρθηκε πολύ καλά και με εξυπηρέτησε άμεσα. Του αλλουνού που και καλά είναι γνωστή με ταλαιπώρησε. Δεν ξέρω σε περίπτωση που έφταιγα εγώ πως θα φεροταν η δική μου
crom251 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Ισως πρεπει να ανοιξω καινουργιο θεμα αλλα τεσπα... Γενικα αν εχουμε καποιο ατυχημα που η ζημια ειναι μικρη (π.χ. σου φαει καποιος τον καθρεφτη) τι διαδικασια ακουλουθεις ακριβως με τις ασφαλιστικες? Προφανως αν η ζημια ειναι μεγαλη καλεις αστυνομια, αλλα για ''μικροζημιες'' τι ακριβως κανεις?
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 25 λεπτά πριν, crom251 είπε Ισως πρεπει να ανοιξω καινουργιο θεμα αλλα τεσπα... Γενικα αν εχουμε καποιο ατυχημα που η ζημια ειναι μικρη (π.χ. σου φαει καποιος τον καθρεφτη) τι διαδικασια ακουλουθεις ακριβως με τις ασφαλιστικες? Προφανως αν η ζημια ειναι μεγαλη καλεις αστυνομια, αλλα για ''μικροζημιες'' τι ακριβως κανεις? Παντα καλεις αστυνομια καλου κακου και φροντιδα ατυχυματος αν εχεις .
rudigarcia222 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, tarantules είπε Εγώ πχ που είμαι πολύ προσεκτικός οδηγός και σπάνια έχω εμπλακεί σε τρακαρίσματα από το 93 που οδηγάω δεν με συμφέρει να έχω μικτή; Και γενικότερα δεν έχω καταλάβει τι παραπάνω προσφέρει μια μικτή; Συγνώμη τώρα σοβαρά το ρωτάς αυτό? Η διαφορά της μικτής είναι ό,τι ακόμα και αν φταις εσύ σε καλύπτουν. Παραδοσιακα βάζουν όσοι παίρνουν καινούρια/ακριβά αυτοκίνητα. 2 ώρες πριν, adi32 είπε Εγώ έχω hellas direct και με τράκαρε πριν 20 μέρες κάποιος με ασφάλεια ε@#&&@ Έκανε δήλωση ότι φταίει και μου είπαν να περιμένω τις 7 μέρες να απαντήσει η ασφάλεια του. Επειδή μου κατέστρεψε την πόρτα και δεν είχα αυτοκίνητο έπαιρνα κάθε μέρα την ασφάλεια του και με δούλευαν. Όλο περιμένετε 7 μέρες και ακόμα δεν έχουμε απαντήσει γιατί δεν έχει έρθει η δήλωση και περιμένετε άλλες 7 μέρες κλπ. Τα πήρα στο κράνος και τους ξαναπαίρνω και λέω η κλήση ηχογραφείται και θα σας κάνω ρεζίλι παντού πείτε μου τώρα γιατί δεν δίνεται το οκ. Με συνδεει με έναν άλλο που τα άκουσε κι αυτός και μου λέει μόλις έδωσα το οκ. Πράγματι με πήρε η HD και το επιβεβαίωσε Γνωρίζω δεκάδες παρόμοια περιστατικά από διαφορετικές εταιρείες μάλιστα. Πολλές ασφαλιστικές το κάνουν δεν μπορώ να καταλάβω γιατί κωλυσιεργούν λες και αν καθυστερήσει θα το ξεχάσεις (σαρκασμός). Με λίγα γκάζια όλα στρώνουν... 1 ώρα πριν, crom251 είπε Ισως πρεπει να ανοιξω καινουργιο θεμα αλλα τεσπα... Γενικα αν εχουμε καποιο ατυχημα που η ζημια ειναι μικρη (π.χ. σου φαει καποιος τον καθρεφτη) τι διαδικασια ακουλουθεις ακριβως με τις ασφαλιστικες? Προφανως αν η ζημια ειναι μεγαλη καλεις αστυνομια, αλλα για ''μικροζημιες'' τι ακριβως κανεις? 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Παντα καλεις αστυνομια καλου κακου και φροντιδα ατυχυματος αν εχεις . Το προβλεπόμενο είναι αυτό. Αστυνομία για εκτίμηση. Βεβαία Ελλάδα ζούμε έχει τύχει καθυστέρηση για ώρες (και τελικά δεν ήρθαν καν), παίρνεις τηλ είτε τον ασφαλιστή είτε αν την έκανες ονλαιν στέλνουν έναν εκπρόσωπο. Από την άλλη αν πχ βιάζεσαι να φύγεις γιά κάποιο λόγο κάνεις μια φιλική δήλωση αλλάζεται στοιχεία και μετά ενημερώνεται η ασφαλιστική και ξεκινάει η διαδικασία. Αυτό που δεν κάνεις ειδικά αν φταίει ό άλλος είναι να σου αφήσει το τηλέφωνο του και φύγει... Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από rudigarcia222
adi32 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, tarantules είπε Εγώ πχ που είμαι πολύ προσεκτικός οδηγός και σπάνια έχω εμπλακεί σε τρακαρίσματα από το 93 που οδηγάω δεν με συμφέρει να έχω μικτή; Και γενικότερα δεν έχω καταλάβει τι παραπάνω προσφέρει μια μικτή; Η μικτή είναι κυρίως γι αυτούς που εχουν πολύ ακριβό αυτοκίνητο και τρακαρουν κάθε τρεις και λίγο και φταίνε. Αν οδηγεις 30 χρόνια και δεν έχεις τρακάρει ποτέ θα έχεις δώσει άδικα ένα κάρο λεφτά. Και πάλι έχει συνηθως μεγάλη απαλλαγή πχ 400-500€ Οπότε οποιοδήποτε μικρο τρακάρισμα το πληρώνεις πάλι από την τσέπη σου Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από adi32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα