mandragoraSCR Δημοσ. 15 Ιουλίου Δημοσ. 15 Ιουλίου 32 λεπτά πριν, akisk είπε D15 G2 Μονο σε εμενα δεν αρεσει η ιδεα του να κρέμεται 1.5 κιλο ψυκτρα απο μια mini itx μητρική? 4
akoinonitos Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου (επεξεργασμένο) απο sfx τροφοδοτικα εκτος απο τα corsair δεν υπαρχει κατι αλλο της προκοπης ε? κοιτουσα το lian li 750 που ειναι φθηνο σχετικα αλλα γραφουν οτι το ανεμιστηρακι ειναι για τα σταχια Επεξ/σία 17 Ιουλίου από akoinonitos
dalain Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου 16 λεπτά πριν, akoinonitos είπε απο sfx τροφοδοτικα εκτος απο τα corsair δεν υπαρχει κατι αλλο της προκοπης ε? κοιτουσα το lian li 750 που ειναι φθηνο σχετικα αλλα γραφουν οτι το ανεμιστηρακι ειναι για τα σταχια Περασε απο τα χερια μου ενα FSP/Fortron Dagger Pro ,μου φανηκε αρκετα ποιοτικο και αθορυβο.με χαλασε που το eps καλωδιο ηταν pigtail και δεν μπορουσα να το κρυψω ευκολα Αν σε χωραει κοιτα και τα sf-l της corsair που ειναι λιγο πιο μεγαλα απο sfx αλλα μικροτερα απο atx
Πέτρος24 Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου 28 λεπτά πριν, akoinonitos είπε απο sfx τροφοδοτικα εκτος απο τα corsair δεν υπαρχει κατι αλλο της προκοπης ε? κοιτουσα το lian li 750 που ειναι φθηνο σχετικα αλλα γραφουν οτι το ανεμιστηρακι ειναι για τα σταχια Έχει διάφορα SFX πλέον αλλά δύσκολα τα βρίσκουμε στην Ελλάδα, η Corsair έβγαλε καινούργια τώρα αλλά νομίζω δεν έχουν έρθει ακόμα Ελλάδα, έχει CoolerMaster, Silverstone και κάποια Thermaltake. Τιμές απλησίαστες δυστυχώς και μόνο τα Corsair βρίσκεις εύκολα. 1
akoinonitos Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, dalain είπε Περασε απο τα χερια μου ενα FSP/Fortron Dagger Pro ,μου φανηκε αρκετα ποιοτικο και αθορυβο.με χαλασε που το eps καλωδιο ηταν pigtail και δεν μπορουσα να το κρυψω ευκολα Αν σε χωραει κοιτα και τα sf-l της corsair που ειναι λιγο πιο μεγαλα απο sfx αλλα μικροτερα απο atx Δεν με παιρνει για l και ειχα ρε γαμωτο sf750 απο αντικατασταση και το εδωσα ο χαζος ,τωρα θα με βολευε μια χαρα. Θες 200 ευρω κοντα για corsair απο οτι βλεπω ,μαλλον θα του στησω σε κανονικο κουτι μου φαινεται. Επεξ/σία 17 Ιουλίου από akoinonitos
dalain Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, akoinonitos είπε Δεν με παιρνει για l και ειχα ρε γαμωτο sf750 απο αντικατασταση και το εδωσα ο χαζος ,τωρα θα με βολευε μια χαρα. Θες 200 ευρω κοντα για corsair απο οτι βλεπω ,μαλλον θα του στησω σε κανονικο κουτι μου φαινεται. Σε ποιο κουτι ηθελες να στησεις; (ποσα πραγματα εχω πουλησει που το μετανιωσα μετα,χαχαχα) Επεξ/σία 17 Ιουλίου από dalain
akoinonitos Δημοσ. 17 Ιουλίου Δημοσ. 17 Ιουλίου Μόλις τώρα, dalain είπε Σε ποιο κουτι ηθελες να στησεις; εχω το streacom da2
akoinonitos Δημοσ. 18 Ιουλίου Δημοσ. 18 Ιουλίου 14 ώρες πριν, dalain είπε Ωχ...κουτι ασφυξια.... εχω ερωτα ομως και δεν θελω να παει χαμενο 1
7nisiotis Δημοσ. 19 Ιουλίου Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 12 hours ago, akoinonitos said: εχω ερωτα ομως και δεν θελω να παει χαμενο Επιστροφή ... ή 2ο σύστημα ?
akoinonitos Δημοσ. 19 Ιουλίου Δημοσ. 19 Ιουλίου 2 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Επιστροφή ... ή 2ο σύστημα ? Για τον ανηψιο μου 1
akoinonitos Δημοσ. 19 Ιουλίου Δημοσ. 19 Ιουλίου 6 ώρες πριν, DEADLAZARUS είπε αμα ερθω και σου κλεψω το τροφοδοτικο θα σου πω εγω 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 19 Ιουλίου Δημοσ. 19 Ιουλίου 1 ώρα πριν, akoinonitos είπε αμα ερθω και σου κλεψω το τροφοδοτικο θα σου πω εγω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα