noFEARgr Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για atx μητρικη που εχει ξεμεινει πριν την αναβαθμιση ποιο θεωρειται το καλυτερο case , οσο το δυνατο πιο μικρο ( budget μεχρι 150 ευρω ) . Θα μπει dual slot gpu . Bλεπω το Lian Li O11 Air Mini , υπαρχει κατι καλυτερο ; Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από noFEARgr 1
papastr0umf Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 On 12/11/2023 at 10:48, VaggD said: Θα μείνει η ίδια μητρική και δεν πρόκειται να μπει κάρτα γραφικών. Το PC χρησιμοποιείται για γενική χρήση, αρκετά tab σε Firefox - Edge και coding σε python & c#. @VaggD δε βλεπω καποιο λογο για να κανεις τις αλλαγες που λες, εκτος και αν κατι δεν καταλαβα καλα συμφωνα με τη χρηση που θες ο 5600G μου ακουγεται μια χαρα. Παρολα αυτα αν χρειαζεσαι τους περισσοτερους πυρηνες του 5700G, go for it. Το τροφοδοτικο βεβαια δε θα χρειαστει καποια αλλαγη, εκτος και αν το κανεις για λογους αισθητικης. Απο SSD δεν ξερω τι κανεις, αν σου φαινεται καπως αργος, θεωρω οτι μπορεις να μαξαρεις την ταχυτητα του με εναν 970 evo plus
mandragoraSCR Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Bλεπω το Lian Li O11 Air Mini , υπαρχει κατι καλυτερο ; ισως απο τις καλυτερες επιλογες 1
VaggD Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 6 minutes ago, papastr0umf said: @VaggD δε βλεπω καποιο λογο για να κανεις τις αλλαγες που λες, εκτος και αν κατι δεν καταλαβα καλα συμφωνα με τη χρηση που θες ο 5600G μου ακουγεται μια χαρα. Παρολα αυτα αν χρειαζεσαι τους περισσοτερους πυρηνες του 5700G, go for it. Το τροφοδοτικο βεβαια δε θα χρειαστει καποια αλλαγη, εκτος και αν το κανεις για λογους αισθητικης. Απο SSD δεν ξερω τι κανεις, αν σου φαινεται καπως αργος, θεωρω οτι μπορεις να μαξαρεις την ταχυτητα του με εναν 970 evo plus Τροφοδοτικό θέλω να αλλάξω για να ανοίξει λίγο παραπάνω χώρος στο κουτί, να γίνει ευκολότερο το cable management και όπως αναφέρεις για καλαισθησία. Απλά η αλλαγή cpu είναι αφορμή να ανοίξω το κουτί και να αλλάξω και psu 😂.
papastr0umf Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 απο psu στα 450W θα σου λεγα να παρεις κανα Corsair SF450 (αλλα εχουν εξαφανιστει απο την αγορα, δεν ξερω γιατι) αλλιως και με το BeQuiet SFX Power 3 θα σαι μια χαρα, που ομως δεν ειναι modular. Αλλιως Silverstone SX450 για modular cables. Σκεψου εγω εχω 2 χρονια ενα Kolink 450W μαζι με 5600x και GTX960 και μεχρι στιγμης ειμαι πολυ ανετα 1
7nisiotis Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 4 hours ago, noFEARgr said: Για atx μητρικη που εχει ξεμεινει πριν την αναβαθμιση ποιο θεωρειται το καλυτερο case , οσο το δυνατο πιο μικρο ( budget μεχρι 150 ευρω ) . Θα μπει dual slot gpu . Bλεπω το Lian Li O11 Air Mini , υπαρχει κατι καλυτερο ; Ο @BlurayMoviesGreece έχει το συγκεκριμένο κουτί. 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, noFEARgr είπε Για atx μητρικη που εχει ξεμεινει πριν την αναβαθμιση ποιο θεωρειται το καλυτερο case , οσο το δυνατο πιο μικρο ( budget μεχρι 150 ευρω ) . Θα μπει dual slot gpu . Bλεπω το Lian Li O11 Air Mini , υπαρχει κατι καλυτερο ; Παρα πολυ καλο case, χωραει τα παντα, καλο air flow , δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο στα 100€ που παιζει τωρα. Καποια στιγμη ηταν σε προσφορα στα 78€, εγω το πηρα τον Μαρτιο 140€. Eχω και το Silverstone GD09 αλλα δεν ειναι στα ιδια επιπεδα με το Lian Li ειναι περισσοτερο για σαλονι με περιορισμους στο cpu cooler(138mm) και το gpu length(309mm). Τα επομενα μικρα που ζαχαρωνω για επομενο build ειναι τα Silverstone Sugo 14, Silverstone Sugo 17 αλλα δεν χωρανε ATX. Επεξ/σία 13 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 4
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Στις 13/11/2023 στις 7:06 ΜΜ, BlurayMoviesGreece είπε Παρα πολυ καλο case, χωραει τα παντα, καλο air flow , δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι καλυτερο στα 100€ που παιζει τωρα. Καποια στιγμη ηταν σε προσφορα στα 78€, εγω το πηρα τον Μαρτιο 140€. Eχω και το Silverstone GD09 αλλα δεν ειναι στα ιδια επιπεδα με το Lian Li ειναι περισσοτερο για σαλονι με περιορισμους στο cpu cooler(138mm) και το gpu length(309mm). Τα επομενα μικρα που ζαχαρωνω για επομενο build ειναι τα Silverstone Sugo 14, Silverstone Sugo 17 αλλα δεν χωρανε ATX. Ειχα το κανονικο O11 και τωρα ζαχαρωνω το mini που εχεις σε μαυρο η το Xigmatek Aqua M Το Thermaltake Core V1 ειχα σε λευκο θα το ηθελα σε μαυρο και ειδα το Silverstone Sugo 16 Πειτε καμια ιδεα για αλλο μικρο κουτακι, αν ειναι σαν το lIan LI O11 mini η το Xigmatek Aqua M δηλαδη σε αυτο το στυλ ακομα καλυτερα. Να χωραει κανονικο τροφοδοτικο να μην ειναι το τροφοδοτικο πανω απο την ψυκτρα οπως αυτο που εχω τωρα και να χωραει την MSi 4060 Ti Ventus X2 16gb Τώρα τα έχω σε αυτήν την σαβούρα.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 43 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Ειχα το κανονικο O11 και τωρα ζαχαρωνω το mini που εχεις σε μαυρο η το Xigmatek Aqua M Το Thermaltake Core V1 ειχα σε λευκο θα το ηθελα σε μαυρο και ειδα το Silverstone Sugo 16 Πειτε καμια ιδεα για αλλο μικρο κουτακι, αν ειναι σαν το lIan LI O11 mini η το Xigmatek Aqua M δηλαδη σε αυτο το στυλ ακομα καλυτερα. Να χωραει κανονικο τροφοδοτικο να μην ειναι το τροφοδοτικο πανω απο την ψυκτρα οπως αυτο που εχω τωρα και να χωραει την MSi 4060 Ti Ventus X2 16gb Τώρα τα έχω σε αυτήν την σαβούρα. Το Sugo 14 παιρνει ΑTX τροφοδοτικο, cpu cooler μεχρι 182mm ή μεχρι 157mm αν βαλεις το πανω fan και GPU μεχρι 330mm. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Το Sugo 14 παιρνει ΑTX τροφοδοτικο, cpu cooler μεχρι 182mm ή μεχρι 157mm αν βαλεις το πανω fan και GPU μεχρι 330mm. Λογικα θα θελει τροφοδοτικο τουλαχιστον semi modular δεν εχω ειναι ολο καλωδια αυτο που εχω. Ειναι και πολυ μακρυ σαν αυτο που εχω. Και το 16 που κοιτουσα αν βαλεις κανονικο τροφοδοτικο δεν παιρνει ψυκτρα μονο υδροψυξη.
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Λογικα θα θελει τροφοδοτικο τουλαχιστον semi modular δεν εχω ειναι ολο καλωδια αυτο που εχω. Ειναι και πολυ μακρυ σαν αυτο που εχω. Αν εισαι καλος στο cable managment θα το βολεψεις, το θεμα ειναι τι ψαχνεις. Το Lian Li ειναι σαφως καλυτερο σε χωρους και Air Flow αλλα ειναι και διπλασιο σε μεγεθος. Το Xigmatek Aqua M που εχει κλειστες τις 3/5 πλευρες μπορει να εχει χωρο αλλα δεν θα εχει καλο air flow. To Lian Li Air Mini ειναι το μονο 011 που ειναι ανοιχτο και μπροστα με αποτελεσμα να χτυπαει με κρυο αερα το hardware ενω ολα τα υπολοιπα που ειναι κλειστα μπροστα ,βαζουν αερα απο το πλαι που χτυπαει κυριως το side panel δυσκολευοντας τη γρηγορη κυκλοφορια αερα. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Αν εισαι καλος στο cable managment θα το βολεψεις, το θεμα ειναι τι ψαχνεις. Το Lian Li ειναι σαφως καλυτερο σε χωρους και Air Flow αλλα ειναι και διπλασιο σε μεγεθος. Το Xigmatek Aqua M που εχει κλειστες τις 3/5 πλευρες μπορει να εχει χωρο αλλα δεν θα εχει καλο air flow. To Lian Li Air Mini ειναι το μονο 011 που ειναι ανοιχτο και μπροστα με αποτελεσμα να χτυπαει με κρυο αερα το hardware ενω ολα τα υπολοιπα που ειναι κλειστα μπροστα ,βαζουν αερα απο το πλαι που χτυπαει κυριως το side panel. Το Xιgmatek ειναι στην ουσια ακριβως ιδιο με το O11 mini το κανονικο οχι το Air απλα ειναι λιγο ποιο μικρο και ποιο φθηνο εχει 70 ευρω μαζι με τους 5 ARGB ανεμιστηρες και τον ARGB Controller Κοιτα στην ουσια η καρτα γραφικων θελω να παιρνει αερα η MSi 4060 Ti 16GB dual Fan Η μητρικη μου ειναι μια Z590I AORUS ULTRA Mini ITX και ο επεξεργαστης ενας i5-10400F που αργοτερα θα τον αλλαξω σε καποιον 11ης γενιας πχ 11700 και ισως του βαλω μια διπλη υδροψυξη ποιο πολυ για ομορφια παρα οτι θα την χρειαστω. Παντως το O11 οχι απλα σκυλι αλλα αντεξε και σε φωτια που ειχε παρει το σπιτι μου πριν 3 χρονια να σκεφτεις η οθονη Dell 2518 που ηταν διπλα του ελιωσε εντελως και αυτο το μονο που επαθε λιγο το χρωμα απο πανω και σημαδια απο το ταβανι που επεσε σχεδον ολο. Περιμενα το Hardware μεσα να εχει λιωσει να εχουν στραβωσει τα παντα αλλα δουλευαν ολα μια χαρα. 2
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Το Xιgmatek ειναι στην ουσια ακριβως ιδιο με το O11 mini το κανονικο οχι το Air απλα ειναι λιγο ποιο μικρο και ποιο φθηνο εχει 70 ευρω μαζι με τους 5 ARGB ανεμιστηρες και τον ARGB Controller Κοιτα στην ουσια η καρτα γραφικων θελω να παιρνει αερα η MSi 4060 Ti 16GB dual Fan Η μητρικη μου ειναι μια Z590I AORUS ULTRA Mini ITX και ο επεξεργαστης ενας i5-10400F που αργοτερα θα τον αλλαξω σε καποιον 11ης γενιας πχ 11700 και ισως του βαλω μια διπλη υδροψυξη ποιο πολυ για ομορφια παρα οτι θα την χρειαστω. Παντως το O11 οχι απλα σκυλι αλλα αντεξε και σε φωτια που ειχε παρει το σπιτι μου πριν 3 χρονια να σκεφτεις η οθονη Dell 2518 που ηταν διπλα του ελιωσε εντελως και αυτο το μονο που επαθε λιγο το χρωμα απο πανω και σημαδια απο το ταβανι που επεσε σχεδον ολο. Περιμενα το Hardware μεσα να εχει λιωσει να εχουν στραβωσει τα παντα αλλα δουλευαν ολα μια χαρα. Εγω εχω ενα θεματακι με τις θερμοκρασιες , θελω το pc να τρεχει σε οσο το δυνατον χαμηλοτερες για αυτο και δεν ειχα παρει ποτε 011 πριν βγει το Air Μini ,γιατι ολα ηταν κλειστα μπροστα . Για τα fans εδωσα περιπου τα διπλασια απο το case κυριως για το air flow και το static pressure Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece
LLLEFTERIS Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 6 λεπτά πριν, BlurayMoviesGreece είπε Εγω εχω ενα θεματακι με τις θερμοκρασιες , θελω το pc να τρεχει σε οσο το δυνατον χαμηλοτερες για αυτο και δεν ειχα παρει ποτε 011 πριν βγει το Air Μini ,γιατι ολα ηταν κλειστα μπροστα . Για τα fans εδωσα περιπου τα διπλασια απο το case κυριως για το air flow και το static pressure Εγω θελω οσο το δυνατον ποιο αθορυβο pc
BlurayMoviesGreece Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 16 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 51 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε Εγω θελω οσο το δυνατον ποιο αθορυβο pc Aλλο ενα που μπορει να σου αρεσει ειναι το Corsair 280X. Αυτο ειχα παρει αρχικα, τελικα το πουλησα καινουριο στη κουτα του και περιμενα 1 μηνα να ερθει Ελλαδα το Lian Li Air Mini. Για καποιο λογο εχει ανεβει η τιμη του, τοτε ειχε καπου 100-120€, ισως σε καμια αγγελια να το βρεις στα 70€. Επεξ/σία 16 Νοεμβρίου 2023 από BlurayMoviesGreece 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα