Προς το περιεχόμενο

ITX Madness - Sffpc Insomniacs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
  • Απαντ. 1,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν από αρκετές ημέρες, είχα γράψει πως ετοίμαζα κάτι, αλλά θα ήμουν σε θέση να πω περισσότερα προς το τέλος του μήνα.

Ε, αυτή η στιγμή έφτασε. Πιστεύω ότι αρκετοί θα αναγνωρίσουν το κουτί, ο Σπύρος ( @7nisiotis) θα το ξέρει σίγουρα.

Το κουτί είναι πανάκριβο και αν δεν με βοηθούσε ένας εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος, δεν υπήρχε περίπτωση να έφτανε στα χέρια μου.

Εάν κρατήσω τον 8700k, έχω καταλήξει στο υπόλοιπο build, αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να περιμένω τους ryzen 4000 το καλοκαίρι και να στήσω τότε τα πράγματα.

Αρκετά σας κούρασα, σας παρουσιάζω το ghost s1 από τη louqe:

IMG_20191127_180158.jpg.9528dd7067800040cbdce81ec1bdb14d.jpgIMG_20191127_180220_1.jpg.748dd32bed760112112a0cd92ba519eb.jpg

Το κουτί είναι πολύ μικρό (οι φωτογραφίες το κολακεύουν) και είναι το πιο premium κουτί που έχω δει/αγγίξει.

Η ποιότητα κατασκευής είναι απαράμιλλη και η ιδέα ότι μπορώ να στήσω ένα πανίσχυρο σύστημα μέσα σ' αυτό το μικρό πραγματάκι με εξιτάρει.

• Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάρτε και μια τον χαμό μέσα στο Core 500

- έφυγε ο μηχανικός

- έφυγε η 580

Τα δεματικά είναι έτσι γιατί κάθομαι να σκεφτώ πώς να τα μανατζαρω εκ του... μηδενός 

//δεν βοηθάει το χρεπι δεύτερο τηλέφωνο μου απ' όταν πέθανε το Mi5

IMG_20191126_010908.jpg

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 3
Δημοσ.

Και η πατέντα

JPEG_20191019_195316.jpg

Κανονικά έχει 1 βάση - δεξιά,

Εάν βάλεις πιο ψηλές βίδες χωρίς μεγάλο κεφάλι, βάζεις πρώτα τον αριστερό και μετά δεξιά (.δυο βίδες ανα δίσκο στην δεξιά πλευρά τους )

- Το κουτί έχει στο πλάι από πίσω άλλες 2 Χ 2.5" + 2Χ 3.5" αλλά εκεί με βολεύει καλύτερα καθώς θεωρώ δεν εγκλωβίζεται εντός ζεστή

( βάζω και το καπάκι το οποίο από κάτω έχει κενό οπότε μπαίνει φρέσκος αέρας )

• Like 5
Δημοσ.
Στις 27/11/2019 στις 7:02 ΜΜ, DEADLAZARUS είπε

Πριν από αρκετές ημέρες, είχα γράψει πως ετοίμαζα κάτι, αλλά θα ήμουν σε θέση να πω περισσότερα προς το τέλος του μήνα.

Ε, αυτή η στιγμή έφτασε. Πιστεύω ότι αρκετοί θα αναγνωρίσουν το κουτί, ο Σπύρος ( @7nisiotis) θα το ξέρει σίγουρα.

Το κουτί είναι πανάκριβο και αν δεν με βοηθούσε ένας εξαιρετικός άνθρωπος και φίλος, δεν υπήρχε περίπτωση να έφτανε στα χέρια μου.

Εάν κρατήσω τον 8700k, έχω καταλήξει στο υπόλοιπο build, αλλά υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να περιμένω τους ryzen 4000 το καλοκαίρι και να στήσω τότε τα πράγματα.

Αρκετά σας κούρασα, σας παρουσιάζω το ghost s1 από τη louqe:

IMG_20191127_180158.jpg.9528dd7067800040cbdce81ec1bdb14d.jpgIMG_20191127_180220_1.jpg.748dd32bed760112112a0cd92ba519eb.jpg

Το κουτί είναι πολύ μικρό (οι φωτογραφίες το κολακεύουν) και είναι το πιο premium κουτί που έχω δει/αγγίξει.

Η ποιότητα κατασκευής είναι απαράμιλλη και η ιδέα ότι μπορώ να στήσω ένα πανίσχυρο σύστημα μέσα σ' αυτό το μικρό πραγματάκι με εξιτάρει.

@DEADLAZARUS Επιτρέπεται να ρωτήσουμε πώς το απέκτησες? :D 

Ψάχνω αρκετό καιρό καποιο απο τα ncase m1, ghost s1 και επειδη δεν έχω βγάλει ακρη με διαθεσιμότητες κτλ. άρχισα να κοιτάω τα sliger (SM550, SM560). Σαν τελευταία επιλογή εχω το lian li tu150

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xfighter46 είπε

@DEADLAZARUS Επιτρέπεται να ρωτήσουμε πώς το απέκτησες? :D 

Ψάχνω αρκετό καιρό καποιο απο τα ncase m1, ghost s1 και επειδη δεν έχω βγάλει ακρη με διαθεσιμότητες κτλ. άρχισα να κοιτάω τα sliger (SM550, SM560). Σαν τελευταία επιλογή εχω το lian li tu150

Από καλό φίλο που ζει στη Νορβηγία.

Γλίτωσα και τα μεταφορικά.

Νομίζω ότι το Amazon.de θα έχει το ghost s1 διαθέσιμο περί τα τέλη του έτους/αρχές του επόμενου. Αν το προλάβεις...

Και τα sliger είναι καλά. 

Το lz7 από τη lazer3d δεν σου κάνει; Συνήθως το έχουν οι overclockers.co.uk.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, DEADLAZARUS είπε

Από καλό φίλο που ζει στη Νορβηγία.

Γλίτωσα και τα μεταφορικά.

Νομίζω ότι το Amazon.de θα έχει το ghost s1 διαθέσιμο περί τα τέλη του έτους/αρχές του επόμενου. Αν το προλάβεις...

Και τα sliger είναι καλά. 

Το lz7 από τη lazer3d δεν σου κάνει; Συνήθως το έχουν οι overclockers.co.uk.

Ωπ τυχερός! Να πω την αλήθεια δεν με έχουν πείσει τα μοντέλα της lazer3d. Επίσης τα θεωρώ υπερκοστολογημένα  και μου θυμίζουν τα Geek. 

Εννοώ κοντά σε αυτά τα χρήματα βρισκεις τα sliger και τα dan που ειναι κλάσεις ανώτερα, κατα την προσωπική μου άποψη. 

Απο την άλλη έχω κολλήσει με το ncase αλλα με τελωνεία κτλ θα παει πολύ ψηλά η τιμή του.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, xfighter46 είπε

Ωπ τυχερός! Να πω την αλήθεια δεν με έχουν πείσει τα μοντέλα της lazer3d. Επίσης τα θεωρώ υπερκοστολογημένα  και μου θυμίζουν τα Geek. 

Εννοώ κοντά σε αυτά τα χρήματα βρισκεις τα sliger και τα dan που ειναι κλάσεις ανώτερα, κατα την προσωπική μου άποψη. 

Απο την άλλη έχω κολλήσει με το ncase αλλα με τελωνεία κτλ θα παει πολύ ψηλά η τιμή του.

Το κυβοειδές σχήμα του lz7 δεν είναι για όλους, πράγματι. Μπορώ να σου πω όμως πως, προσωπικά, μου αρέσει. 

Είδα και το mjolnir της thorzone. 250 ευρώ.

Υπάρχει και το sidearm t1 prototype. Πανάκριβο κι αυτό.

Δες και το kolink rocket, το οποίο είναι άμεσα διαθέσιμο συνήθως, αλλά δεν ανήκει στην ίδια κατηγορία με τα υπόλοιπα.

Κοίτα, είχα στείλει email σε louqe και ncase για ειδοποίηση σε πιθανή διαθεσιμότητα των s1+m1. Μέχρι σήμερα, δεν έχω λάβει απάντηση. Έχω, πλέον, το ghost s1, αλλά τα κουτιά είναι δυσεύρετα  και κοστίζουν μια περιουσία, αν υπολογίσεις μεταφορικά+τελωνείο.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Project σε εξέλιξη.. :)

mini-itx.com και Mini-Box.com για τα original pico PSU. Υπάρχουν resellers παντού σε Ευρώπη για όποια ξένη γλωσσα μιλάτε. Μίλησα μαζι του και μεσα σε πέντε λεπτά απάντησε και συνεννοηθήκαμε ωραια και άμεσα. Είναι ακριβά.

Δημοσ.
56 λεπτά πριν, qrstuv είπε

Thunderbolt 3 με AMD -> ενδιαφερον! Nομιζα οτι ειναι no-go! Εχοντας στο μυαλο μου αφενος λαπτοπ,
και αφετερου κυριως οτι, δεν εβρισκα ΚΑΜΙΑ μητρικη, μεχρι προτινος => μεχρι να παιξουν στα Χ570:
https://geizhals.eu/?cat=mbam4&xf=7088_Thunderbolt+3&asuch=&bpmin=&bpmax=&v=e&hloc=at&hloc=de&hloc=pl&hloc=uk&hloc=eu&plz=&dist=&mail=&sort=p#productlist
😈

• Like 2
Δημοσ.

Για όσους επηρεαστούν από το νέο Xbox,  κ θέλουν να φτιάξουν κάτι παρόμοιο - ορίστε ίδιο design - Silverstone FT03

Από το 2012 το κουτί στην αγορά αλλά δε βρίσκεται διαθέσιμο Ελλάδα, μόνο Αμαζον το δα https://www.amazon.de/dp/B0080FA3GS?

FT03B-Mini-34View.jpg

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...