Προς το περιεχόμενο

ITX Madness - Sffpc Insomniacs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
  Στις 5/3/2025 στις 9:00 ΜΜ, gbak είπε

εχει κανεις εμπειρια με το Lian li O11 Dynamic mini ?  ειμαι με ενα corsair d2000 ψαχνομαι για κατι πιο ποιοτικο 

Δεν ανήκει το εν λόγω κουτί στα sff pc cases.

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  Στις 5/3/2025 στις 9:00 ΜΜ, gbak είπε

εχει κανεις εμπειρια με το Lian li O11 Dynamic mini ?  ειμαι με ενα corsair d2000 ψαχνομαι για κατι πιο ποιοτικο 

Εχω το Lian li O11 Dynamic mini (το Air εχω εγω, η διαφορα με το απλο που λες εσυ ειναι οτι το Air εχει σιτα στην προσοωη αντι για τζαμι. Και το air χωραει full size psu). Αλλα δεν εχει καμια σχεση με το D2000. Ειναι αλλης φιλοσοφιας κουτι το ενα και εντελως διαφορετικο το αλλο 
Ποιοτικα παντως ειναι πολυ καλο  το Lian li O11 Dynamic mini. Σε σχεση με το corsair δεν ξερω τι κανει γιατι το corsair δεν το γνωριζω καθολου

• Thanks 1
Δημοσ.
  Στις 6/3/2025 στις 4:17 ΠΜ, DEADLAZARUS είπε

Δεν ανήκει το εν λόγω κουτί στα sff pc cases.

ναι ειναι μεγαλο , αλλα ειναι mini itx , οπως και το 2000d .

το θεμα ειναι δεν θελω να στριμωξω το hardware παλι , εχω και φουλ size καρτα 4070 .

δλδ καποτε με dan a4 , θυμαμαι ειχα προβλημα με θερμοκρασιες .

αυτο το ncase m2 ειναι φοβερο κουτι αλλα εχει international shipping και αλλα ..

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 6/3/2025 στις 7:37 ΠΜ, gbak είπε

ναι ειναι μεγαλο , αλλα ειναι mini itx , οπως και το 2000d .

το θεμα ειναι δεν θελω να στριμωξω το hardware παλι , εχω και φουλ size καρτα 4070 .

δλδ καποτε με dan a4 , θυμαμαι ειχα προβλημα με θερμοκρασιες .

αυτο το ncase m2 ειναι φοβερο κουτι αλλα εχει international shipping και αλλα ..

μια εναλλακτική είναι το A3

Δημοσ.
  Στις 6/3/2025 στις 11:04 ΠΜ, mandragoraSCR είπε

μια εναλλακτική είναι το A3

ωραιο κουτι !  και δειχνει αρκετα ποιοτικο για τα λεφτα που ζηταει , θα θελα κατι σε dual chamber με διαφανη πλαινο ετσι για το εφε  , και αυτο το Jonsbo τκ1 μου αρεσει , αλλα το κοβω να ανεβαζει τεμπς 

乔思伯JONSBO

Δημοσ.
  Στις 6/3/2025 στις 11:36 ΠΜ, gbak είπε

θα θελα κατι σε dual chamber με διαφανη πλαινο ετσι για το εφε

το Ο11 μινι που κοιτας ειναι αρκετα καλο και σε θερμοκρασιες και ποιοτικα. αν δεν σε πειραζει το μεγεθος του τοτε προχωρα. Γιατι ουτε sff ειναι ουτε mff, ειναι κανονικο κουτι στις διαστασεις του και μαλιστα αρκετα φαρδυ λογω dual chamber

Δημοσ.
  Στις 7/3/2025 στις 6:01 ΠΜ, mandragoraSCR είπε

το Ο11 μινι που κοιτας ειναι αρκετα καλο και σε θερμοκρασιες και ποιοτικα. αν δεν σε πειραζει το μεγεθος του τοτε προχωρα. Γιατι ουτε sff ειναι ουτε mff, ειναι κανονικο κουτι στις διαστασεις του και μαλιστα αρκετα φαρδυ λογω dual chamber

ναι δεν εχεις αδικο ειναι λιγο ογκωδης , κατι το οποιο δεν μου αρεσει , γιατι τo βαζω πανω στο γραφειο , και θα πιασει αρκετο χωρο ,  μαλλον κατα 99% θα τιμησω παλι τα Dan , αν και μεγα φαν του Α4 , σκεφτομαι για το DAN C4 SFX V1 στα 14 λιτρα , φερνει αρκετα σε n case , και σε διαστασεις δεν ξεφευγω ειμαι σε sff .

• Like 1
Δημοσ.
  Στις 7/3/2025 στις 1:39 ΜΜ, mandragoraSCR είπε

μεγειες!! πολυ ωραια επιλογη

απο που και ποσο αν επιτρεπεται?

θενξ μαν 🥰

απο ινσομνια , κλειστο κουτα αγορασμενο απο caseking.de 

λοιπον εξαιρετικο κουτι , ισως το καλυτερο sff που εχω παρει ever, φυσικα μπορεις να βαλεις παπαδες μεσα , εγω δεν εχω τοσο χρονο  , το σεταρα σε απλη φαση , θελει και αλλο συμμαζεμα .

για τα λιτρα του εχει πολυ ανεση μεσα , και η καρτα καθεται σχετικα ανετα και δροσερη εκει που ειναι , και φυσικα δειχνει πανεμορφο και ακριβο σε σχεση με την πλαστικουρα του corsair .

IMG_0374.JPEG

IMG_0373 (1).JPEG

IMG_0376.JPEG

IMG_0371 (1).JPEG

• Like 6
Δημοσ.

Περα απο το κλασσικο Νταν Α4 , για πειτε κανα αλλο sff που να χωραει σε backpack . η καρτα στα 261μμ 4070

το dan a4 χωραγε ανετα παντως .

Δημοσ.

Στις 15/3/2025 στις 3:04 ΜΜ, gbak είπε

Περα απο το κλασσικο Νταν Α4 , για πειτε κανα αλλο sff που να χωραει σε backpack . η καρτα στα 261μμ 4070

το dan a4 χωραγε ανετα παντως .

Velka 7. Δεν ξέρω, βέβαια, αν μπορείς να το παραγγείλεις από ευρωπαϊκό κατάστημα.

• Like 4
Δημοσ.
  Στις 16/3/2025 στις 5:28 ΠΜ, DEADLAZARUS είπε

Velka 7. Δεν ξέρω, βέβαια, αν μπορείς να το παραγγείλεις από ευρωπαϊκό κατάστημα.

Επέκταση  

Φοβερο το βελκα ποσο μαλλον το 3αρι με φλεξ psu το εχεις παντου, αλλα ακριβα και απο Αμερικα ειναι καπως θεμα .

κοιταγα εδω στο αμαζον Σουηδιας αυτο εδω το s300 , δεν ξερω αν εχει ξανα συζητηθει .

μου περισευει καποιο hardware τωρα σε mini itx με εναν 7600 να καθεται , εντωμεταξυ το rog g14 λαπτοπακι με την 3060

ειναι καπως πλεον , και λεω απο το να αλλαζω λαπτοπ να δινω ενα καρο λεφτα , να σεταρω ενα δευτερο itx θα μου βγει πολυ πιο φθηνα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...