DEADLAZARUS Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 7 ώρες πριν, gbak είπε εχει κανεις εμπειρια με το Lian li O11 Dynamic mini ? ειμαι με ενα corsair d2000 ψαχνομαι για κατι πιο ποιοτικο Δεν ανήκει το εν λόγω κουτί στα sff pc cases.
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 9 ώρες πριν, gbak είπε εχει κανεις εμπειρια με το Lian li O11 Dynamic mini ? ειμαι με ενα corsair d2000 ψαχνομαι για κατι πιο ποιοτικο Εχω το Lian li O11 Dynamic mini (το Air εχω εγω, η διαφορα με το απλο που λες εσυ ειναι οτι το Air εχει σιτα στην προσοωη αντι για τζαμι. Και το air χωραει full size psu). Αλλα δεν εχει καμια σχεση με το D2000. Ειναι αλλης φιλοσοφιας κουτι το ενα και εντελως διαφορετικο το αλλο Ποιοτικα παντως ειναι πολυ καλο το Lian li O11 Dynamic mini. Σε σχεση με το corsair δεν ξερω τι κανει γιατι το corsair δεν το γνωριζω καθολου 1
gbak Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 3 hours ago, DEADLAZARUS said: Δεν ανήκει το εν λόγω κουτί στα sff pc cases. ναι ειναι μεγαλο , αλλα ειναι mini itx , οπως και το 2000d . το θεμα ειναι δεν θελω να στριμωξω το hardware παλι , εχω και φουλ size καρτα 4070 . δλδ καποτε με dan a4 , θυμαμαι ειχα προβλημα με θερμοκρασιες . αυτο το ncase m2 ειναι φοβερο κουτι αλλα εχει international shipping και αλλα .. 1
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 3 ώρες πριν, gbak είπε ναι ειναι μεγαλο , αλλα ειναι mini itx , οπως και το 2000d . το θεμα ειναι δεν θελω να στριμωξω το hardware παλι , εχω και φουλ size καρτα 4070 . δλδ καποτε με dan a4 , θυμαμαι ειχα προβλημα με θερμοκρασιες . αυτο το ncase m2 ειναι φοβερο κουτι αλλα εχει international shipping και αλλα .. μια εναλλακτική είναι το A3
gbak Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 26 minutes ago, mandragoraSCR said: μια εναλλακτική είναι το A3 ωραιο κουτι ! και δειχνει αρκετα ποιοτικο για τα λεφτα που ζηταει , θα θελα κατι σε dual chamber με διαφανη πλαινο ετσι για το εφε , και αυτο το Jonsbo τκ1 μου αρεσει , αλλα το κοβω να ανεβαζει τεμπς
dalain Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα @gbak Για το A3 πωλειται ξεχωριστα και τζαμι αν θες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα