Προς το περιεχόμενο

ITX Madness - Sffpc Insomniacs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

αρα αργοτερα οταν θα θελεις να βαλεις καρτα γραφικων θα πας σε 5070ΤΙ για παραδειγμα? η σε καμια 5060?

το Lian Li A4-H2O που ειπωθηκε και πριν ειναι μια καλη επιλογη οσο υπαρχει ακομα ειδικα αν θελεις να βαλεις aio

Για να μην σας ζαλίζω εδώ, θα κάνω μια μικρή έρευνα απλά θέλω να ρωτήσω για όλα τα υπόλοιπα εκτός της GPU, αν θα έχω θέμα χώρου/θορύβου/απόδοσης ή αν οι CPU/MOBO/RAM είναι πιο ευέλικτες σε σχέση με τις GPU.

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ChrisTG είπε

Για να μην σας ζαλίζω εδώ, θα κάνω μια μικρή έρευνα απλά θέλω να ρωτήσω για όλα τα υπόλοιπα εκτός της GPU, αν θα έχω θέμα χώρου/θορύβου/απόδοσης ή αν οι CPU/MOBO/RAM είναι πιο ευέλικτες σε σχέση με τις GPU.

θα εξαρτηθει απο το τι cpu θα επιλεξεις

αν ειναι πολλα watt το cpu θα θελει μεγαλη ψηκτρα η καλυτερα AIO αν ειναι μικρο το cpu τοτε δεν σε πολυενδιαφερει

τι cpu σκεφτεσαι να βαλεις? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, ChrisTG είπε

Σε γενικες γραμμες τα πολυ μικρα κουτια σε περιοριζουν σε hardware,ανεβαζουν τις τιμες στα περισσοτερα parts και σιγουρα ειναι πιο δυσκολο να κρατησεις χαμηλες θερμοκρασιες που εχουν σαν αποτελεσμα να εχουμε θορυβο.
Θα σου προτεινα να δεις μερικα βιντεο για να καταλαβεις τις διαστασεις και να επιλεξεις τι πραγματικα θελεις.
Οσο οι διαστασεις ανεβαινουν τοσο πιο οικονομικα parts θα εχεις, τοσο περισσοτερες θα ειναι οι επιλογες σε hardware και τοσο καλυτερες θερμοκρασιες θα εχεις αρα και λιγοτερο θορυβο.
Για καποιον ειναι μικρο το 5 λιτρα, για καποιον αλλον ειναι μικρο τα 13 λιτρα και πολλοι θεωρουμε σχετικα μικρο ακομα και τα 20 λιτρα που ουσιαστικα σου λυνουν τα χερια σε ολους τους τομεις.

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 ώρες πριν, ChrisTG είπε

Δες το lazer 3d lzx 8 το εχω και ειναι πολυ μικρο 8,5 λιτρα.με max length vga στα 20.5 cm ...και επισης το jonsbo v11 στα 13 λίτρα με περισσότερες επιλογές στις κάρτες γραφικών (σκέφτομαι να το αγοράσω λόγω μεγαλύτερης υποστήριξης στις κάρτες γραφικών αν και ειμαι μια χαρα προς το παρόν με την gigabyte windforce 2x rtx 4070 που κάθεται ακριβώς στο κουτί). Εννοείται και ta dan a4 είναι απίστευτο κουτί αλλα προσωπικά προτιμώ σαν σχέδιο κάτι πιο ιδιαίτερο όπως το lzx-8 και jonsbo v11 οπως προανέφερα.

Επεξ/σία από john9
Δημοσ.

εμενα στο Μ2 δεν με χαλαει το μογεθος τοσο. δεν την παλευω οταν το ψυγείο μπαινει απεναντι απο την μητρική, πειτε με περιεργο αλλα ειναι τρελο φαουλ για μενα 

Δημοσ.
54 minutes ago, mandragoraSCR said:

εμενα στο Μ2 δεν με χαλαει το μογεθος τοσο. δεν την παλευω οταν το ψυγείο μπαινει απεναντι απο την μητρική, πειτε με περιεργο αλλα ειναι τρελο φαουλ για μενα 

και εμενα δε μου αρεσει, αλλα ειναι απαραιτητο καποιες φορες αν θες πληρη εκμεταλευση χωρου.

Αλλιως βλεπεις καποια designs με "ανεση" οπως το ERA 2 οπου ολα ειναι στη "θεση" τους, αλλα προσεγγισαν τα 20 λιτρα....οποτε καπου it defeats the purpose.

OK μπορεις να εχεις πιο ορθοδοξη σχεδιαση και με κατι σαν το DAN A4...

Ψηνομουνα σημερα πολυ για το Formd T1 2.5 , αλλα πας να το configurαρεις και να δεις πως ανεβαινει το κοστος με 2-3 extras και μεταφορικα....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Νταξει είναι. Ειδικότερα αν θες να βάλεις μια σύγχρονη GPU. Μονοfan-ες δεν υπάρχουν πια.

Αλλιώς iGPU. 

ποιος μιλησε για one fan gpu 2025 εχουμε οχι 1998 μεχρι και triple fan βαζεις σε περιπου 11 λιτρα παραδειγματα υπαρχουν πολλα ...fractal terra , dan case a4, lian l κλπ κλπ. Οπότε και επιδόσεις με παραχωρήσεις αλλά όχι στη gpu και κομπακτ διαστασεις.

Επεξ/σία από john9

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...