Προς το περιεχόμενο

ITX Madness - Sffpc Insomniacs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Απόψεις για το ncase m2?

Έχει πάρει κανείς, ξέρουμε από πού το στέλνουν για πιθανό τελώνιο?

Premium case, δίχως αμφιβολία. Όμως, μετά το φιάσκο με το ncase m1 evo και τη γενικότερη συμπεριφορά του w360 (του, ας πούμε, δημιουργού του κουτιού, αν και δεν είναι ακριβώς έτσι τα πράγματα) δεν θα το αγόραζα. Οφείλω να παραδεχτώ, βέβαια, ότι προσφέρει πολλές επιλογές ως προς το πώς θέλεις να στήσεις το σύστημά σου και χωράει τα πάντα σχεδόν.

Η τιμή του είναι λογική, τώρα για πιθανό τελωνείο δεν είμαι βέβαιος. Είχα διαβάσει κάποια στιγμή αναφορές κατόχων του εδώ στην Ευρώπη ότι δεν πλήρωσαν τελωνείο και δεν χρειάστηκε να περιμένουν πολύ για να έρθει το κουτί στα χέρια τους. 

• Like 4
Δημοσ.

Ενώ περιμένω το SF1000, δε μπορώ να διαλέξω κουτί...

Δεν υπάρχει κάτι που να μου φαίνεται wow.

Μου αρέσει το terra σε πράσινο αλλά αντικειμενικά είναι μεγαλύτερο από το T1 χωρίς να προσφέρει κάτι παραπάνω(μη πω λιγότερα), και είναι σχεδόν όσο το Dan A4 το οποίο όμως παίρνει και 240 clc. Και με την τιμή που έχει, 200+ δε μπορώ να το δικαιολογήσω.

Τα mood και era2 είναι όμορφα επίσης, αλλά πάνε σε όγκο που θα έπρεπε να παίρνουν micro ATX.

Meshroom που πρότεινε και ο @dalain δε με τρελαίνει εμφανισιακά που είναι όλο mesh, ούτε μου αρέσει το layout με το riser 90 μοιρών που δεν θα μπορείς να το αλλάξεις με 3rd party pci express 5.0 στο μέλλον με καμία Παναγία. ΟΚ βέβαια παίρνει μέχρι και full ATX και το peakock blue είναι ωραίο χρώμα. Αλλά φαίνεται δυσεύρετο (μόνο caseking?) και λογικά πάει 200+ με τα μεταφορικά.

Το Dan A4 παραμένει το πιο efficient κουτί θεωρώ βάσει μεγέθους και παροχών, αλλά έχει παλιωσει κάπως και τα χρώματα του είναι αδιάφορα.

Το Nzxt h1 παραμένει όμορφο θεωρώ αλλά και αυτό έχει παλιωσει. Ένα v3 θα άξιζε αν βγει. Βέβαια παίζει φθηνά στα μεταχειρισμένα έχω δει.

Κοιτάω και το cooler master ncore air αν το βγάλουν σε λογική τιμή, που λύνει το πρόβλημα του ότι δε θέλαμε το ενσωματωμένο τροφοδοτικό του.

Γενικά μου λείπει αυτό που θα είναι φρέσκο, όμορφο και λειτουργικό μαζί...

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Thrylos7 είπε

Μου αρέσει το terra σε πράσινο αλλά αντικειμενικά είναι μεγαλύτερο από το T1 χωρίς να προσφέρει κάτι παραπάνω(μη πω λιγότερα), και είναι σχεδόν όσο το Dan A4 το οποίο όμως παίρνει και 240 clc. Και με την τιμή που έχει, 200+ δε μπορώ να το δικαιολογήσω.

Τα mood και era2 είναι όμορφα επίσης, αλλά πάνε σε όγκο που θα έπρεπε να παίρνουν micro ATX.

Meshroom που πρότεινε και ο @dalain δε με τρελαίνει εμφανισιακά που είναι όλο mesh, ούτε μου αρέσει το layout με το riser 90 μοιρών που δεν θα μπορείς να το αλλάξεις με 3rd party pci express 5.0 στο μέλλον με καμία Παναγία. ΟΚ βέβαια παίρνει μέχρι και full ATX και το peakock blue είναι ωραίο χρώμα. Αλλά φαίνεται δυσεύρετο (μόνο caseking?) και λογικά πάει 200+ με τα μεταφορικά.

Το Dan A4 παραμένει το πιο efficient κουτί θεωρώ βάσει μεγέθους και παροχών, αλλά έχει παλιωσει κάπως και τα χρώματα του είναι αδιάφορα.

Το Nzxt h1 παραμένει όμορφο θεωρώ αλλά και αυτό έχει παλιωσει. Ένα v3 θα άξιζε αν βγει. Βέβαια παίζει φθηνά στα μεταχειρισμένα έχω δει.

Κοιτάω και το cooler master ncore air αν το βγάλουν σε λογική τιμή, που λύνει το πρόβλημα του ότι δε θέλαμε το ενσωματωμένο τροφοδοτικό του.

Για το jonsbo v11 το κοίταξες? φαίνεται ενδιαφέρον

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/2/2025 στις 5:37 ΜΜ, mandragoraSCR είπε

και γιατι δεν κοιτας κατι σε AMD τυπου 7600Χ/9600Χ? 

Ηθελα να ειναι budget build και παραλληλα να εχει 8+ cores για gaming και γενικα αρκετα cores γιατι τρεχω και workloads/Deep learning.

14400f+Asus Prime b760M-A wifi+32gb πηγαν 300€ με +70 εβαζα 14600kf αλλα δεν χρειαζεται γιατι αργοτερα θα μπει ο 12700κ και 64gb corsair που εχω και ο 14400f με το Asus RoG B660+32gb θα μπουν αγγελια.

9600x+Asus prime B650M-A wifi +32gb ddr5 = 490€ και ειμαι με 6 cores

7600 tray+Asus prime B650M-A wifi+32gb ddr5 = 430€ και ειμαι με 6 cores

7700tray(8 core)+Asus prime B650M-A wifi+32gb ddr5 = 575€ δηλαδη +275€ απο οτι εδωσα

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 15/2/2025 στις 10:18 ΠΜ, Thrylos7 είπε

η αληθεια ειναι πως στην παρουσα φαση δεν υπαρχει κατι στην αγορα σε sff case που να ειναι wow και να τικαρει ολα τα κουτακια

οτι και να επιλεξεις πρεπει να κανεις συμβιβασμους

• Like 2
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Κάνω μεταφορά απο midi tower σε micro atx build.
Έχω παραγγείλει και αναμένω το Lian Li A3 σε λευκό χρώμα και 4x120mm case fans.
Έχω στη διάθεσή μου την NZXT X62 AIO 280mm σε i5-14600k αλλά σκεφτόμουν να την αλλάξω με κάποιο air cooler.
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια αερόψυξη σε λεκυό χρώμα με αρκετά tdp ώστε να ειναι σχετικά ήσυχο το σύστημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, labros1995 είπε

Καλησπέρα,

Κάνω μεταφορά απο midi tower σε micro atx build.
Έχω παραγγείλει και αναμένω το Lian Li A3 σε λευκό χρώμα και 4x120mm case fans.
Έχω στη διάθεσή μου την NZXT X62 AIO 280mm σε i5-14600k αλλά σκεφτόμουν να την αλλάξω με κάποιο air cooler.
Έχει κάποιος να προτείνει κάποια αερόψυξη σε λεκυό χρώμα με αρκετά tdp ώστε να ειναι σχετικά ήσυχο το σύστημα;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Αν εχεις Thermal grizzly/Thermalright 1700 bracket παρε την Thermalright Peerless Assasin se 120 white.

Αν δεν εχεις 1700 bracket, Arctic Freezer 36 ARGB White.

Εχει μεσα δικο της γι αυτο εχει τοσο καλα temps.

Screenshot_20250216_173045_Chrome.jpg

Screenshot_20250216_173132_Skroutz.jpg

Screenshot_20250216_173206_Skroutz.jpg

Επεξ/σία από BlurayMoviesGreece
Δημοσ.
8 minutes ago, BlurayMoviesGreece said:

Αν εχεις Thermal grizzly/Thermalright 1700 bracket παρε την Thermalright Peerless Assasin se 120 white.

Αν δεν εχεις 1700 bracket, Arctic Freezer 36 ARGB White.

Εχει μεσα δικο της γι αυτο εχει τοσο καλα temps.

Screenshot_20250216_173045_Chrome.jpg

Screenshot_20250216_173132_Skroutz.jpg

Screenshot_20250216_173206_Skroutz.jpg

Φοράω ήδη από την αρχή το Thermalright bracket.
Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ.
4 hours ago, mandragoraSCR said:

η αληθεια ειναι πως στην παρουσα φαση δεν υπαρχει κατι στην αγορα σε sff case που να ειναι wow και να τικαρει ολα τα κουτακια

οτι και να επιλεξεις πρεπει να κανεις συμβιβασμους

Μετά το NR200 που το βρίσκαμε κάποτε ακόμα και στα 45-50€..το χάος !

• Like 4
Δημοσ.
2 hours ago, 7nisiotis said:

Μετά το NR200 που το βρίσκαμε κάποτε ακόμα και στα 45-50€..το χάος !

Το nr200 μπορεί να έκανε προσιτό το SFF στο λαό και να είχε καλές θερμοκρασίες, όμως η αλήθεια είναι πως με όγκο 20 λίτρα είναι απαράδεκτα μεγάλο για itx, οπότε ποτέ δε το είχα σε εκτίμηση.

Κυρίως είναι αγαπητό λόγω της τιμής του που σε κάνει να συγχωρείς πολλά ελαττώματα....

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Thrylos7 είπε

Το nr200 μπορεί να έκανε προσιτό το SFF στο λαό και να είχε καλές θερμοκρασίες, όμως η αλήθεια είναι πως με όγκο 20 λίτρα είναι απαράδεκτα μεγάλο για itx, οπότε ποτέ δε το είχα σε εκτίμηση.

Κυρίως είναι αγαπητό λόγω της τιμής του που σε κάνει να συγχωρείς πολλά ελαττώματα....

κατι που για εσενα ειναι ελαττωμα για καποιους η και για παρα πολλους (μιας και πουλησε σαν τρελο ακομα και στα 100ε οταν βγηκε) ειναι προτερημα

μπορει να ειναι 20λιτρα αλλα χωραει τοσα οσα δεν χωρανε αλλα κουτια που ειναι 25 λιτρα

το καταλαβαινω οτι σου φαινεται μεγαλο για itx κουτι αλλα αυτο δεν το καθιστα κακο κουτι. μην ξεχνας οτι χωραει αρκετες matx μητρικες ανοφισιαλι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...