7nisiotis Δημοσ. Τετάρτη στις 06:06 μμ Μέλος Δημοσ. Τετάρτη στις 06:06 μμ Ξανά διαθέσιμο, σε ιστορικό χαμηλό στα 190€ με δωρεάν μεταφορικά. (προηγούμενο: 193€) https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0D5HYSKHL/ Corsair SF1000 2
Thrylos7 Δημοσ. πριν από 16 ώρες Δημοσ. πριν από 16 ώρες Παρήγγειλα ένα SF1000 και γω, γιατί την άλλη φορά το είχα μετανιώσει που δεν πρόλαβα. Thanks @7nisiotis Το πήρα ενώ δεν έχω κανένα άλλο part επειδή θεωρητικά είναι endgame part, δηλαδή ότι και να χτίσεις για χρόνια το κρατάς. Καμία ιδέα τι παίζει σε κουτάκια itx? Έχω μείνει λίγο πίσω....πείτε καμιά προταση... Έως 200€ κατά προτιμηση 1
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 5 ώρες πριν, Thrylos7 είπε Παρήγγειλα ένα SF1000 και γω, γιατί την άλλη φορά το είχα μετανιώσει που δεν πρόλαβα. Thanks @7nisiotis Το πήρα ενώ δεν έχω κανένα άλλο part επειδή θεωρητικά είναι endgame part, δηλαδή ότι και να χτίσεις για χρόνια το κρατάς. Καμία ιδέα τι παίζει σε κουτάκια itx? Έχω μείνει λίγο πίσω....πείτε καμιά προταση... Έως 200€ κατά προτιμηση πολυ καλα εκανες και το τσιμπησες. ειναι τρελη επένδυση για κουτακι εξαρταται τι θες να βαλεις μεσα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα