Προς το περιεχόμενο

ITX Madness - Sffpc Insomniacs

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παιδιά εσείς που ασχολείστε πείτε μου σας παρακαλώ για το NR200P με AIO & PSU 850w Gold (included) ,

ψήνομαι να τραβήξω την σκανδάλη ...τι λέτε ?

..edit..  διαβάζω ότι είναι πολύ θορυβώδες ..

Επεξ/σία από nimik
  • Απαντ. 1,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε

ποιο απολα?

NR200P με AIO & PSU 850w Gold (included) και το τροφοδοτικό και AIO

πολύ καλές κριτικές για Deepcool CH160 v2 , Lian Li A3-mATX  το οποίο παίρνει και Atx psu

Επεξ/σία από nimik
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, nimik είπε

NR200P με AIO & PSU 850w Gold (included) και το τροφοδοτικό και AIO

πολύ καλές κριτικές για Deepcool CH160 v2 , Lian Li A3-mATX  το οποίο παίρνει και Atx psu

μαλλον εννοεις το nr200 max. Αν εννοεις αυτο τοτε δεν αξιζει

σαφος το Lian Li A3-mATX ειναι καλυτερο αλλα ειναι και μεγαλυτερο. αν δεν σε πειραζει αυτο τοτε τσιμπα το αφοβα

• Like 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε

μαλλον εννοεις το nr200 max. Αν εννοεις αυτο τοτε δεν αξιζει

σαφος το Lian Li A3-mATX ειναι καλυτερο αλλα ειναι και μεγαλυτερο. αν δεν σε πειραζει αυτο τοτε τσιμπα το αφοβα

Πάντως και το Deepcool CH160  φαίνεται πολύ καλό ,στο reddit το έχουν στήσει πολλοί με καλά σχόλια ..

το θέμα είναι ότι για να φτιάξεις κάτι με αξιόλογο hardware και αρκετούς συμβιβασμούς θες 1.5χιλ για πλάκα και λίγα λέω αν πας σε ακριβή μεγάλη gpu που μόνο αυτή κάνει τόσο σχεδόν ..εξαρτάται βέβαια από τις ανάγκες του καθενός αλλά και πάλι ..

Δημοσ.

Βλέπω ότι όλες οι B850 μητρικές έχουν pcie 5.0 κάτι που ήταν αμφίβολο.

Άρα πλέον θα έχουμε μάλλον και φτηνότερες λύσεις για Ryzen με όλα τα τελευταία features, ενώ ταυτόχρονα είναι και η πρώτη φορά που θα έχουμε mATX μητρικές με pcie 5.0 .

• Like 1
Δημοσ.

σχεδον ολες.... ας πουμε απο τα 6 μοντελα της Asrock μονο το φτηνοτερο που ειναι στα 130ε δεν εχει PCIe 5.0

δυστυχως τις ITX τις βλεπω παλι στο 300αρι, οποτε δεν εχουμε ωφελος σε σχεση με τις παλιοτερες B650E...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, Thrylos7 said:

σχεδον ολες.... ας πουμε απο τα 6 μοντελα της Asrock μονο το φτηνοτερο που ειναι στα 130ε δεν εχει PCIe 5.0

δυστυχως τις ITX τις βλεπω παλι στο 300αρι, οποτε δεν εχουμε ωφελος σε σχεση με τις παλιοτερες B650E...

250 μου βγήκε η ASRock b850i Lightning 

350 είχε η Asus b850i strix, ξεφεύγουν όμως οι τιμές 

https://www.amazon.de/-/en/gp/aw/d/B0DRTVR12D/

Asrock B850I has the same VRM setup for VCORE as the top line asus X870I

81iDiNDBV6L._AC_UF1000,1000_QL80_FMwebp_

Πιο φτωχή σε Rear IO όμως. Εκεί κερδίζει η ακριβότερη προφανώς Asus. Η οποία θέλω να δω αν έλυσαν τα coil whine θέματα της b650i φουρνιάς 

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
36 minutes ago, 7nisiotis said:

Πιο φτωχή σε Rear IO όμως. Εκεί κερδίζει η ακριβότερη προφανώς Asus. Η οποία θέλω να δω αν έλυσαν τα coil whine θέματα της b650i φουρνιάς 

Συμπαθητική τιμουλα πρέπει να ομολογήσω...

Ήλπιζα σε κάτι εκεί στα 180-200 αλλά τρώγεται και αυτή.

Είμαι ανάμεσα όμως τώρα αν θέλω itx η mATX....δε μπορώ να διαλέξω κουτί που θα καθοδηγήσει το τι μητρική χρειαζεται

Δημοσ.
7 hours ago, 7nisiotis said:

Καλή τιμούλα αλλά χάθηκε να βγάλουν μερικά USB2 και να βάλουν έστω ένα USB4; Το link γιατί λέει 1 με 3 μήνες dispatch time;

Ψάχνω λόγο να αναβαθμίσω την Gigabyte B650I Ultra που έχω αλλά δεν βρίσκω κάτι αρκετά καλύτερο. Αν έχει κάποιο να προτείνει κάτι πείτε μου.

On 07/01/2025 at 14:07, papastr0umf said:

Θα ηθελα να επιστησω την προσοχη στα παρακατω:

• προτεινεται να πας για την εκδοση FULL copper καθως η εκδοσεις white, black και σκετη (ασημί) δεν ειναι ολοκληρες απο χαλκο οποτε μπορουν να καλυψουν μικροτερο TDP σε σχεση με την FULL
  • εκτος απο την X47 υπαρχει και η X53 με 32mm και 38mm αντιστοιχα σε υψος, οποτε αν σε παιρνει η X53 θα εχεις ακομα καλυτερη ψυξη

H AXP90-X53 full copper δεν βγαίνει πλέον και την βρίσκεις μόνο από Ασία μεριά σε πανάκριβες τιμές. Είχα στείλει και email στην Thermalright και μου είχαν πει ότι έχουν σταματήσει την παραγωγή της. Έχω μια την οποία την αγόρασα από το eBay UK πριν κανένα χρόνο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 minutes ago, PadPoet said:

Καλή τιμούλα αλλά χάθηκε να βγάλουν μερικά USB2 και να βάλουν έστω ένα USB4; Το link γιατί λέει 1 με 3 μήνες dispatch time;

Ψάχνω λόγο να αναβαθμίσω την Gigabyte B650I Ultra που έχω αλλά δεν βρίσκω κάτι αρκετά καλύτερο. Αν έχει κάποιο να προτείνει κάτι πείτε μου.

H AXP90-X53 full copper δεν βγαίνει πλέον και την βρίσκεις μόνο από Ασία μεριά σε πανάκριβες τιμές. Είχα στείλει και email στην Thermalright και μου είχαν πει ότι έχουν σταματήσει την παραγωγή της. Έχω μια την οποία την αγόρασα από το eBay UK πριν κανένα χρόνο.

Το γράφουν για "να είναι μέσα". Αν αργήσει (που δεν συμβαίνει συνήθως) απλά επιστρέφουν τα χρήματα.

Arriving:

Saturday, 15 February - Thursday, 27 March

33 minutes ago, PadPoet said:

Καλή τιμούλα αλλά χάθηκε να βγάλουν μερικά USB2 και να βάλουν έστω ένα USB4;

Αυτό είναι το παράπονο αρκετών. Η Asus overall είναι ανώτερη στα χαρακτηριστικά. (+100€ όμως ανάλογα τον χρήστη ζυγίζει τα πράγματα)

• οι usb/io

• 2x gen 5 m2 έναντι 🆚 1 x gen 5 + 1 x gen 4

• Wifi gen 7 vs gen 6e

• mem speed 8400 vs 8200

https://docs.google.com/spreadsheets/u/0/d/1AddRvGWJ_f4B6UC7_IftDiVudVc8CJ8sxLUqlxVsCz4/htmlview#

Τεφτέρι. Κάντε το bookmark. Έχει τα άπαντα περί sffpc εξαρτημάτων.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
  • Thanks 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...