tsofras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2 ώρες πριν, mandragoraSCR είπε ναι περιπου 200ε παραπανω θα σου βγουν σε σχεση με το ασροκ για παραδειγμα θα σου προτεινα τα παρακατω CoolerMaster MasterBox NR200P V2 Gigabyte B650I AX rev. 1.0 Wi-Fi Silverstone SX450-B 450W thx man Gigabyte δεν ξαναφωνίζω στη ζωή μου και μισή τιμή να έχει Σε mini pc βρίσκω κάτι καλύτερο ?
mandragoraSCR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 15 λεπτά πριν, tsofras είπε thx man Gigabyte δεν ξαναφωνίζω στη ζωή μου και μισή τιμή να έχει Σε mini pc βρίσκω κάτι καλύτερο ? εχεις δικιο. ουτε εγω θα επαιρνα gigabyte. Μετα σε αυτα τα χρηματα μπορεις να πας στην ASRock A620I Lightning WiFi αντι για Β650 ειναι Α620 αλλα δεν θα εχεις θεμα, Αν θες Β650 η πιο φθηνη επιλογη ειναι η MSI MPG B650I EDGE WIFI. αλλα δεν υπαρχει λογος να δεινει 250ε σε μητρικη απο τη στιγμη που θα κουμπωσεις τον 8600 πανω 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε εχεις δικιο. ουτε εγω θα επαιρνα gigabyte. Μετα σε αυτα τα χρηματα μπορεις να πας στην ASRock A620I Lightning WiFi αντι για Β650 ειναι Α620 αλλα δεν θα εχεις θεμα, Αν θες Β650 η πιο φθηνη επιλογη ειναι η MSI MPG B650I EDGE WIFI. αλλα δεν υπαρχει λογος να δεινει 250ε σε μητρικη απο τη στιγμη που θα κουμπωσεις τον 8600 πανω Ευχαριστώ και πάλι Κάνω σενάρια δεν έχω αποφασίσει ακόμη απλά είμαι ανάμεσα σε mac mini / asrock X600 / SFF μήπως μπει και καμία gpu 1
mandragoraSCR Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, tsofras είπε Ευχαριστώ και πάλι Κάνω σενάρια δεν έχω αποφασίσει ακόμη απλά είμαι ανάμεσα σε mac mini / asrock X600 / SFF μήπως μπει και καμία gpu αν ηταν να διαλεξω εγω, θα διαλεγα το τελευταίο 1
tsofras Δημοσ. 5 Ιανουαρίου Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 1 λεπτό πριν, mandragoraSCR είπε αν ηταν να διαλεξω εγω, θα διαλεγα το τελευταίο Ναι σημαντικό να μπορείς να αναβαθμίσεις / αλλάξεις κάτι Επίσης θέλω και linux αλλιώς θα έπαιρνα το mac mini 1
skritikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου https://www.amazon.com/Thermalright-AXP-90-Profile-Cooler-TL-9015/dp/B09CGXPVC1?th=1 Με από $35 σπίτι σου από Amazon.com, και σε όλους τους διαθέσιμους χρωματισμούς. 1
mandragoraSCR Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 6 λεπτά πριν, skritikos είπε https://www.amazon.com/Thermalright-AXP-90-Profile-Cooler-TL-9015/dp/B09CGXPVC1?th=1 Με από $35 σπίτι σου από Amazon.com, και σε όλους τους διαθέσιμους χρωματισμούς. και γιατι οχι απο amazon.de για να αποφυγει τελωνεια κλπ? Thermalright AXP90-X47 1
papastr0umf Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Θα ηθελα να επιστησω την προσοχη στα παρακατω: προτεινεται να πας για την εκδοση FULL copper καθως η εκδοσεις white, black και σκετη (ασημί) δεν ειναι ολοκληρες απο χαλκο οποτε μπορουν να καλυψουν μικροτερο TDP σε σχεση με την FULL εκτος απο την X47 υπαρχει και η X53 με 32mm και 38mm αντιστοιχα σε υψος, οποτε αν σε παιρνει η X53 θα εχεις ακομα καλυτερη ψυξη 3
skritikos Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου 1 ώρα πριν, mandragoraSCR είπε και γιατι οχι απο amazon.de για να αποφυγει τελωνεια κλπ? Thermalright AXP90-X47 Δεν μου την έβγαζε για κάποιο λόγο στο DE! Πάντως και από COM δεν έχει τελωνείο για τέτοιες τιμές. Φυσικά συμφέρει το DE, μια που είναι ακόμη πιο φτηνό. 1
DEADLAZARUS Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Δημοσ. 7 Ιανουαρίου Η inno3d μάς σκέφτεται: two slot 5080x3. https://www.inno3d.com/product/inno3d-geforce-rtx-5080-x3 Length, 300mm Height, 116mm Width, 41mm 6
akisk Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 11 hours ago, DEADLAZARUS said: Η inno3d μάς σκέφτεται: two slot 5080x3. https://www.inno3d.com/product/inno3d-geforce-rtx-5080-x3 Length, 300mm Height, 116mm Width, 41mm Τέλειες διαστάσεις. Θα γλιτώσω το dremel.
7nisiotis Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) On 07/01/2025 at 19:06, DEADLAZARUS said: Η inno3d μάς σκέφτεται: two slot 5080x3. https://www.inno3d.com/product/inno3d-geforce-rtx-5080-x3 Length, 300mm Height, 116mm Width, 41mm Εδώ η λίστα με τις περισσότερες 'λεπτές' Επεξ/σία 9 Ιανουαρίου από 7nisiotis 4
Sarandis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) Nr200p max v3 Δεν ξέρω, με κάθε revision τόσο χειρότερο μου φαίνεται. Έκανα βλακεία που δεν πήρα δυο απο τα πρώτα nr200p πριν 2-3 χρόνια που έπαιζαν μισή τιμή, το έστησα για τον αδερφό μου και τώρα το ζηλεύω. Αν το πετύχει κανείς σε αγγελία ρίχτε μια ειδοποίηση Επεξ/σία 11 Ιανουαρίου από Sarandis 3
7nisiotis Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Μέλος Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Ένα καθαρό NR202 δε θα πάρουμε ποτέ μάλλον...
mandragoraSCR Δημοσ. 11 Ιανουαρίου Δημοσ. 11 Ιανουαρίου προσωπικα αυτο που μου λειπει απο το νεο nr200p ειναι η απουσια της δυνατοτητας να τοποθετησεις την καρτα γραφικων κανονικα. και ειναι κατι τοσο απλο, θα μπορουσαν να το εχουν κανει. ξερω θα επρεπε να ειναι λιγο πιο ψηλο το κουτι για να μπορει να γινεται. αλλα δεν πειραζει ας ηταν 2-3 ποντους πιο ψηλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα