mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες @cabdik σε πλατφορμα 775 δεν νομιζω να εχει νοημα να βαλεις πανω απο 1030 τι χρηση κανεις? ταινιες? 1
cabdik Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες Μόλις τώρα, mandragoraSCR είπε @cabdik σε πλατφορμα 775 δεν νομιζω να εχει νοημα να βαλεις πανω απο 1030 τι χρηση κανεις? ταινιες? οχι..... για ταινιες δεν εχει θεμα, τρεχει κανονικα. το εχω δωσει σε εναν κουμπαρο μου το κουτακι, ετσι για να χαζευει, και λεμε να βαλει μια καρτουλα για κανα παλιο GAME. οχι τελευταια games.... θα σερνεται .... το καταλαβαινω..! αν καλυπτει μια 1030 σε gaming...., μας κανει. απλα εμενα μου φαινεται οτι δεν θα τραβαει καλα σε παιχνιδια.....!
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, cabdik είπε οχι..... για ταινιες δεν εχει θεμα, τρεχει κανονικα. το εχω δωσει σε εναν κουμπαρο μου το κουτακι, ετσι για να χαζευει, και λεμε να βαλει μια καρτουλα για κανα παλιο GAME. οχι τελευταια games.... θα σερνεται .... το καταλαβαινω..! αν καλυπτει μια 1030 σε gaming...., μας κανει. απλα εμενα μου φαινεται οτι δεν θα τραβαει καλα σε παιχνιδια.....! μετα μπορεις να παρεις μια 3050 αλλα θα την κραταει πισω η πλατφορμα. εκτος και αν την παρει με την προοπτικη οτι θα αναβαθμισει αργοτερα σε νεα πλατφορμα. σε i3 πχ 12ης γενιας Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από mandragoraSCR
cabdik Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 1 λεπτό πριν, mandragoraSCR είπε μετα μπορεις να παρεις μια 3050 αλλα θα την κραταει πισω η πλατφορμα. εκτος και αν την παρει με την προοπτικη οτι θα αναβαθμισει αργοτερα σε νεα πλατφορμα. σε i3 πχ 12ης γενιας αυτες τις ξερω και ειναι εκτος μπατζετ, και δεν αξιζει να βαλεις τετοια καρτα σε τετοιο μηχανημα. αν τραβαει η 1030 ομως λεω σε παλια παιχνιδια, τοτε θα βολευτει...! αλλιως, ελεγα...., επειδη βρισκω πολλες φθηνες δυνατες παλιοτερες καρτες FULL Profile ομως, τυπου 550-560, (να μην ειναι και ενεργοβορες λογω τροφοδοτικου) με 50-60€, μηπως μπορουσα με καποιο τροπο να την χωρεσω.....!!
papastr0umf Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 25 minutes ago, cabdik said: Παιδια εχω μια απορια-ερωτηση..! εχω ενα παλιο SFF κουτακι εργοστασιακο της Fujitsu Siemens με 775 μητρικη, αναβαθμισμενο επεξργαστη σε Q9550, SSD, 4GB RAM. σε αυτο το κουτακι θελουμε να μπει μια VGA. ομως αυτο παιρνει εργοστασιακα μονο LOW PROFILE. το θεμα ειναι οτι οι LP ειναι συνηθως και Low αποδοσεων. επειδη δυσκολα βρισκω καποια 1050 και ανω...., και ειναι και πανακριβες........, για το συγκεκριμενο PC, υπαρχει τροπος να μπει μια Full profile (οχι τερας εννοειται...), με καποια riser card η καλωδιο? και πισω πως θα τοποθετηθει, αφου οι εξοδοι του κουτιου ειναι διαφορετικες? Χμμ, ισως καλο θα ηταν να μας δωσεις καποιες εξτρα πληροφοριες: "οι LP ειναι συνηθως και Low αποδοσεων" (δηλαδη τι κλασης καρτα θα ηθελες να βαλεις / τι θελεις να τρεχει το pc) "και ειναι και πανακριβες......." (ποιο ειναι το budget) "υπαρχει τροπος να μπει μια Full profile" (θα χρειαστουμε φωτο του κουτιου απο μεσα και απο πισω) τι τροφοδοτικο εχει ο υπολογιστης θεωρω πως ειναι πιθανον να μπορει να μπει μια normal sized καρτα αλλα θα χρειαστει να "κοψεις" το κουτι σε καποια σημεια
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, cabdik είπε αν τραβαει η 1030 ομως λεω σε παλια παιχνιδια, τοτε θα βολευτει...! αυτο που λες ειναι πολυ γενικο. αξαρταται απο το παιχνιδια (συγκεκριμένα πες μας να καταλάβουμε) αξαρταται απο το υπόλοιπο συστημα (cpu+ram) αξαρταται απο την αναλυση που θα παιζει και τι fps θελει να πιανει Επεξ/σία πριν από 5 ώρες από mandragoraSCR
cabdik Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 13 λεπτά πριν, papastr0umf είπε Χμμ, ισως καλο θα ηταν να μας δωσεις καποιες εξτρα πληροφοριες: "οι LP ειναι συνηθως και Low αποδοσεων" (δηλαδη τι κλασης καρτα θα ηθελες να βαλεις / τι θελεις να τρεχει το pc) "και ειναι και πανακριβες......." (ποιο ειναι το budget) "υπαρχει τροπος να μπει μια Full profile" (θα χρειαστουμε φωτο του κουτιου απο μεσα και απο πισω) τι τροφοδοτικο εχει ο υπολογιστης θεωρω πως ειναι πιθανον να μπορει να μπει μια normal sized καρτα αλλα θα χρειαστει να "κοψεις" το κουτι σε καποια σημεια 1. ιδανικα 1650ti LP αλλα δεν την βρισκεις ευκολα και ειναι ακριβουτσικη... 2. επειδη μιλαμε για παλιο μηχανημα, οσο λιγοτερα χρηματα γινεται, κατω των 100€..., 3 και 4 εψαξα και βρηκα.... το μοντελο ειναι το F.S. esprimo E5730. 2 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε αυτο που λες ειναι πολυ γενικο. αξαρταται απο το παιχνιδια (συγκεκριμένα πες μας να καταλάβουμε) αξαρταται απο το υπόλοιπο συστημα (cpu+ram) αξαρταται απο την αναλυση που θα παιζει και τι fps θελει να πιανει παιχνιδια απο Crysis 1 και επειτα, το υπολοιπο το εχω ανεφερ ηδη, αναλυση FHD με απλα playable FPS (25+) 1
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες 1 ώρα πριν, cabdik είπε το υπολοιπο το εχω ανεφερ ηδη, σωστος! απο την βιασύνη μου δεν τα ειδα Αποψη μου, οτι και να του βαλεις θα τρωει μπουκαλι απο το υπολοιπο συστημα οποτε βαλε μια 1030 και με οσα παιζει. κανεις δεν μπορει να σου πει οτι "ναι βαλε αυτη την καρτα και θα παιζει κομπλε". Ειναι αρχαια η πλατφορμα, μεχρι και η Ram θα ριχνει μπουκαλι 1
cabdik Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 24 λεπτά πριν, mandragoraSCR είπε σωστος! απο την βιασύνη μου δεν τα ειδα Αποψη μου, οτι και να του βαλεις θα τρωει μπουκαλι απο το υπολοιπο συστημα οποτε βαλε μια 1030 και με οσα παιζει. κανεις δεν μπορει να σου πει οτι "ναι βαλε αυτη την καρτα και θα παιζει κομπλε". Ειναι αρχαια η πλατφορμα, μεχρι και η Ram θα ριχνει μπουκαλι η 1030 πρεπει να ειναι η μεσοβεζικη λυση για ολα. Ικανοποιητικη αποδοση σε παλια παιχνιδια και μικρη καταναλωση ρευματων...! 1
mandragoraSCR Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 28 λεπτά πριν, cabdik είπε η 1030 πρεπει να ειναι η μεσοβεζικη λυση για ολα. Ικανοποιητικη αποδοση σε παλια παιχνιδια και μικρη καταναλωση ρευματων...! Παρε μια ιδεα και απο εδω, πιστευω θα ειναι οκ. Αν την βρεις και μεταχειρισμενη στα 40-50ε ακομα καλυτερα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα