Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω ένα Honda Supra με Lifan 110 που δεν έχει χαρτιά για πιο φθηνά και ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βγάλω χαρτιά καινούργια η να αγοράσω από άλλον και πως θα γίνει να τα έχω στο όνομα μου 

Δημοσ.

Αν δεν έχει χαρτιά δεν γίνεται να βγάλεις.Το μηχανάκι πιθανόν να είναι και κλεμμένο.Αυτο που μπορείς να κάνεις είναι να αγοράσεις την άδεια από κάποιον που έχει τρακάρει το μηχανάκι του.Ειναι όμως παράνομο και μπορεί να μπλέξεις και να πληρώσεις πολύ περισσότερα λεφτά στο τέλος.Μεχρι και να κατηγορηθείς για κλοπή.Να αγοράσεις ένα μηχανάκι με κανονικά χαρτιά και να αφήσεις αυτές τις εξυπνάδες καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Τάσος πολυχρονιάδης είπε

Καλησπέρα, σκέφτομαι να πάρω ένα Honda Supra με Lifan 110 που δεν έχει χαρτιά για πιο φθηνά και ήθελα να ρωτήσω αν γίνεται να βγάλω χαρτιά καινούργια η να αγοράσω από άλλον και πως θα γίνει να τα έχω στο όνομα μου 

Τάσο χωρίς χαρτιά σημαίνει οτι στην καλύτερη εχει αποχαρακτηριστει για διάλυση/ανακυκλωση ή ειναι κλεμμένο. Και στις δυο περιπτώσεις δεν μπορεις να βγάλεις άδεια/χαρτιά και αν σε σταματήσουν τον ήπιες.

Επειδή ειδα και το αλλο σου θεμα και σε βλέπω "φτιαγμένο" να πάρεις μηχανάκι, βλέπω επισης οτι σου λειπει η εμπειρία, οποτε βρες κάποιον μεγαλύτερο σου και εμπειρο από μηχανές και δοσοληψίες και ζήτα σου να σε βοηθήσει στην τελική αγορα (έλεγχο, μεταβίβαση, κλπ)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, isay είπε

Τάσο χωρίς χαρτιά σημαίνει οτι στην καλύτερη εχει αποχαρακτηριστει για διάλυση/ανακυκλωση ή ειναι κλεμμένο. Και στις δυο περιπτώσεις δεν μπορεις να βγάλεις άδεια/χαρτιά και αν σε σταματήσουν τον ήπιες.

Επειδή ειδα και το αλλο σου θεμα και σε βλέπω "φτιαγμένο" να πάρεις μηχανάκι, βλέπω επισης οτι σου λειπει η εμπειρία, οποτε βρες κάποιον μεγαλύτερο σου και εμπειρο από μηχανές και δοσοληψίες και ζήτα σου να σε βοηθήσει στην τελική αγορα (έλεγχο, μεταβίβαση, κλπ

Είναι έτοιμος να πατήσει μπανανοφλουδα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...