Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Απευθυνω εκκληση για βοηθεια στους κατοχους των kazer :P

Λοιπον εχω θεμα με την μπαταρια/μιζα του kazer .Δηλαδη την φορτιζω και μετα απο κανα δυο μερες παπαλα ,την ξελιγωνει γρηγορα Tα κομματια (μιζες , ανορθωτες , πηνια  , μπαταριες κλπ ) ειτε ειναι απροβληματιστα, ειτε εχουν αλλαχθει, οποτε ας μην αναλωθουμε στο θεμα του σερβις 

Απο γκουγκλαρισμα και απο ψιλομασημενα λογια μαστορα εχω καταλαβει οτι ειναι μαπα το καρπουζι , οτι υπαρχει θεμα των kazer στο συγκεκριμενο σημειο (ειναι οντως ετσι ? )

Τι κανουμε τωρα ? Ενταξει δεν ειναι και διαστημικη τεχνολογια , καποια λυση θα υπαρχει, καποιος θα εχει δοκιμασει κατι.

Μεγαλυτερη μπαταρια ? Αποσυνδεση φαναριου στοπ οπως διαβασα καπου αλλου ? Ξηλωμα τα παντα ολα και αντικατασταση απο αλλο μοντελο παπιου 

η νεωτερη γενια kazer (ενταξει δεν παιζουν λεφτα τωρα για κατι τετοιο, σε θεωρητικο επιπεδο αυτο ) ? Kατι αλλο ?

Επεξ/σία από bluesattack
Δημοσ.

Πρέπει να βρεις που υπάρχει διαρροή και να τη διορθώσεις.

Αν βάλεις μεγαλύτερη μπαταρία, θα την ξελιγώνει σε 3 μέρες, αντί για 2. Καμία διαφορά.

Αν βγάλεις το φως του stop πέρα απ' το παράνομο του θέματος, θα πέσει και κανείς πάνω σου. Πολύ επικίνδυνο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, bluesattack είπε

Λοιπον εχω θεμα με την μπαταρια/μιζα του kazer .Δηλαδη την φορτιζω και μετα απο κανα δυο μερες παπαλα ,την ξελιγωνει γρηγορα Tα κομματια (μιζες , ανορθωτες , πηνια  , μπαταριες κλπ ) ειτε ειναι απροβληματιστα, ειτε εχουν αλλαχθει, οποτε ας μην αναλωθουμε στο θεμα του σερβις 

μα το προβλημα σου εκει ειναι...τι να μην αναλωθουμε λες.

εφοσον πεφτει η μπαταρια ειτε φταιει η ιδια η μπαταρια θελει αλλαγη ειτε δεν φορτιζεται η μπαταρια απο δυναμο επισκευη συστηματος φορτισης

ολα τα υπολοιπα που γραφεις ειναι εντελως ακυρα

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, bluesattack είπε

Απο γκουγκλαρισμα και απο ψιλομασημενα λογια μαστορα εχω καταλαβει οτι ειναι μαπα το καρπουζι , οτι υπαρχει θεμα των kazer στο συγκεκριμενο σημειο (ειναι οντως ετσι ? )

Δυστυχώς έτσι είναι. Έχω παιδευτει χρόνια με αυτό το θέμα. Είχα αντικαταστήσει το στοπ με led και έχω δοκιμάσει όλους τους τύπους μπαταριών χωρίς την παραμικρή βελτίωση. Τα μαστόρια λένε τα δικά τους.

Μετά από πολύ ψάξιμο κατάλαβα ότι το πρόβλημα είναι σε όλα τα kaze r του 2000 και συγκεκριμένα στον ανορθωτη τους. Το ρεύμα που βγάζει δεν επαρκεί για να φορτίζει τη μπαταρία με αποτέλεσμα η μπαταρία να τα φτύνει σε χρόνο ρεκόρ.

Εγώ πλέον έχω μάθει εδώ και χρόνια να ζω χωρίς την μίζα. Ανορθωτη δεν έχω αλλάξει αφού μου είπαν ότι και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα φτιάξει.

Η μπαταρία που θα σου κρατήσει παραπάνω (σε σχέση με τις υπόλοιπες) είναι η λιθίου. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, thant είπε

Δυστυχώς έτσι είναι. Έχω παιδευτει χρόνια με αυτό το θέμα. Είχα αντικαταστήσει το στοπ με led και έχω δοκιμάσει όλους τους τύπους μπαταριών χωρίς την παραμικρή βελτίωση. Τα μαστόρια λένε τα δικά τους.

Μετά από πολύ ψάξιμο κατάλαβα ότι το πρόβλημα είναι σε όλα τα kaze r του 2000 και συγκεκριμένα στον ανορθωτη τους. Το ρεύμα που βγάζει δεν επαρκεί για να φορτίζει τη μπαταρία με αποτέλεσμα η μπαταρία να τα φτύνει σε χρόνο ρεκόρ.

Εγώ πλέον έχω μάθει εδώ και χρόνια να ζω χωρίς την μίζα. Ανορθωτη δεν έχω αλλάξει αφού μου είπαν ότι και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα φτιάξει.

Η μπαταρία που θα σου κρατήσει παραπάνω (σε σχέση με τις υπόλοιπες) είναι η λιθίου. 

Ισως δοκιμασω καινουργιο ανορθωτη και αυτο επειδη κανει 30 ευρω , ο ''καλος''.Μπαταρια λιθιου ειναι πανακριβη ,καλυτερα να παρει καποιος ...φορτιστη μπαταριας

Με τα μαπα φωτα και την κορνα (λογω μπαταριας ) εκανες κατι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, bluesattack είπε

Ισως δοκιμασω καινουργιο ανορθωτη και αυτο επειδη κανει 30 ευρω , ο ''καλος''.Μπαταρια λιθιου ειναι πανακριβη ,καλυτερα να παρει καποιος ...φορτιστη μπαταριας

Με τα μαπα φωτα και την κορνα (λογω μπαταριας ) εκανες κατι ?

Τα φώτα δεν παίρνουν από την μπαταρία, μόνο τα φλας, το στοπ και η κόρνα.

Εγώ αλλάζω μπαταρία όταν σταματήσουν να δουλεύουν αυτά, δηλαδή στους 6-8 μήνες. Τελευταία φορά δοκίμασα λιθίου και έκλεισα ήδη χρόνο. Εντάξει είναι πιο ακριβή (30-35 την βρίσκω εγω )αλλά κρατάει παραπάνω γιατί θέλει λιγότερο χρόνο να φορτίσει σε σχέση με τις άλλες. 

Να την φορτίσω μόνος μου δεν μπορώ γιατί η λιθίου θέλει ειδικό φορτιστή και εγώ δεν έχω προς το παρόν.

Αν αλλάξεις ανορθωτη πες μου τα αποτελέσματα να ξέρω.:)

Επεξ/σία από thant
Δημοσ.
6 ώρες πριν, thant είπε

δεν υπαρχει περιπτωση να ισχυει αυτο που λες

αν ισχυε κατι τετοιο τοτε ολα τα kazer τρεις ημερες μετα την αγορα τους απο την αντιπροσωπεια θα εμεναν απο μπαταρια....οτι μπορει να εχει μια ευπαθεια και να καιγεται ευκολα ΟΚ μπορει να συμβει...αλλα να μην επαρκει απο εργοστασιακη κατασκευη δεν υπαρχει τετοια πιθανοτητα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 21/7/2019 στις 9:58 ΜΜ, thant είπε

Αν αλλάξεις ανορθωτη πες μου τα αποτελέσματα να ξέρω.:)

Με αλλαγη ανορθωτη (θυμιζω οτι ειχε προηγηθει αλλαγη πηνιων και μπαταριας ) βελτιωθηκαν τα πραγματα εως ''εφτιαξαν'' .Δεν το λες τσακμακι , δεν παιρνει μπρος  με την ζωντανια μιας φορτισμενης μπαταριας αλλα παιρνει .Μπορει να εχω συνηθισει απο το 250αρι και να ειμαι και ''απαιτητικος''.

Επειδη ειναι ενα φθηνο και απλο παπαρακι ο ανορθωτης δεν μπορουμε να αποκλεισουμε οτι σου βαζουν και οτι..εχουν στο μαγαζι.Οποτε μπορει καποιος να πιστευει οτι εχει ''καινουργιο γνησιο'' ανορθωτη και να ψαχνει που αλλου μπορει να ειναι το προβλημα.

Γενικα αν ο αλλος δεν ξερει η θελει να σε δαγκωσει (πχ βαριεται να δει αν υπαρχει διαρροη ) μπλεκεις.

thant στο μπροστινο φαναρι εχεις αφησει τα κλασσικα δυο λαμπακια η εχεις βαλει πχ led ? (μιλαω για βελτιωση μπροστινου φωτισμου τωρα )

thant στο μπροστινο φαναρι εχεις αφησει τα κλασσικα δυο λαμπακια η εχεις βαλει πχ led ? (μιλαω για βελτιωση μπροστινου φωτισμου τωρα )

Επεξ/σία από bluesattack
  • Like 1
  • 9 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Kαλησπέρα έχω το kazer 110 του 2000 μοντέλο δεν έρχεται ρεύμα στη μπαταρία  (δεν φορτίζει η μπαταρία) με ή χωρις μπαταρια: ανάβουν μόνο τα φώτα, κόρνα - φλας και μίζα δεν δουλεύουν. Αν βάλω φορτισμένη τι μπαταρία δουλεύουν όλα κανονικά, το έχει αντιμετώπιση κανείς να μου πει τη να κοιτάξω?

Επεξ/σία από silver_22

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...