Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω ένα corsa b του 97 16v και παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα, το πρωί όταν βάζω μπροστά μερικές φορές κάνει σαν τρακτέρ με το ρελαντί να είναι πάνω από τις 1000 στροφές και μετά από λίγο επανέρχεται!! Αυτό είναι ζήτημα που είχα καιρό τώρα όμως παρουσιάζει ένα δεύτερο πρόβλημα ενώ όταν είναι κρύο είναι μια χαρά οταν αρχίζει να ζεσταίνεται κάνει κομπιασματα σε χαμηλές στροφές σε βαθμό μόλις βγάλω ταχύτητα να κάνει ότι σβήνει η να σβήνει τελείως! μερικές φορές τα κομπιασματα τα νιώθω και σε μεγάλες στροφές! Ο μηχανικός μου είπε να βάλω super μήπως διορθωθεί αλλά δεν βλέπω αλλαγη ! Επίσης παρατηρώ και μεγάλη κατανάλωση! Πείτε μου σας παρακαλώ τι γνώμη σας !

Δημοσ.
2 ώρες πριν, 123kalel456 είπε

Καλημέρα, έχω ένα corsa b του 97 16v και παρουσιάζει αυτό το πρόβλημα, το πρωί όταν βάζω μπροστά μερικές φορές κάνει σαν τρακτέρ με το ρελαντί να είναι πάνω από τις 1000 στροφές και μετά από λίγο επανέρχεται!! Αυτό είναι ζήτημα που είχα καιρό τώρα όμως παρουσιάζει ένα δεύτερο πρόβλημα ενώ όταν είναι κρύο είναι μια χαρά οταν αρχίζει να ζεσταίνεται κάνει κομπιασματα σε χαμηλές στροφές σε βαθμό μόλις βγάλω ταχύτητα να κάνει ότι σβήνει η να σβήνει τελείως! μερικές φορές τα κομπιασματα τα νιώθω και σε μεγάλες στροφές! Ο μηχανικός μου είπε να βάλω super μήπως διορθωθεί αλλά δεν βλέπω αλλαγη ! Επίσης παρατηρώ και μεγάλη κατανάλωση! Πείτε μου σας παρακαλώ τι γνώμη σας !

Να αυτά δεν μπορώ, όταν ένας μηχανικός δεν μπορεί να λύσει προβλήματα με αυτοκίνητα που είχαν μηδαμινά ηλεκτρονικά πάνω τους, πως θα μπορέσει να αντιμετωπίσει ζητήματα όταν μπλέκουν στην μέση χίλια μύρια ηλεκτρονικά στα αυτοκίνητα της σήμερον ημέρας.

Δημοσ.

Είναι με καδένα ή με ιμάντα χρονισμού.

Το έχω δει σε corsa c .

Μετά τις 200.000 χιλιόμετρα θέλει αλλαγή το σετ χρονισμού της καδένας.

Επίσης δες και αισθητήρα maf , map ή αισθητήρα θέσης πεταλούδας γκαζιου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...