Bermudakias33 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλά, αν πεις καλημέρα σε άγνωστο περαστικό generation Z (γεννημένοι από τo 1995 και μετά) το θεωρεί σεξουαλική παρενόχληση.😁 και το κακό είναι ότι έχει και δίκιο...😄😄 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Bermudakias33 1
Black Demis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 17 λεπτά πριν, Ψιτ είπε Τέλος, ο κόσμος στην Ελλάδα από το 2009 και μετά έχει κλειστεί στον εαυτό του και δίνει συνέχεια την εντύπωση πως είναι δυστυχισμένος (πχ κανένας δε χαμογελάει στο δρόμο ή να φαίνεται ότι ευχαριστιέται τη ζωή). Επομένως, η αντίδραση που περιγράφει ο OP είναι μία πολύ κοινή αντίδραση προς τη συμπεριφορά μου. ετσι είναι στην Ελλάδα που ζούμε περισσότεροι είναι δυστυχισμένοι είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο εδώ γνωστούς δεν χαιρετάμε γιατί θέλουμε την ησυχία μας... και αν κάποιος μας κοιτάει στα μάτια ειδικά άσχετος νιώθουμε άμεση απειλή και ότι κάτι θέλει απο μας και γυναίκες λόγο τον social media (λόγο το τι τους γράφουν και τι προωθούν ίδιες) αν τους κοιτάξεις τους παρενοχλεις σεξουαλικά
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 15 ώρες πριν, antbyron είπε Ίσως τα συμπεράσματα σου για το πως ένιωσαν οι άλλοι να είναι δικά σου και όχι η πραγματικότητα. Anyway πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται στην οπτική επαφή. Μάλλον τους βγαίνει κάποιου είδους ανασφάλεια και για αυτό αντιδρούν έντονα και ίσως επιθετικά(συνήθως οι άντρες) καμιά φορά. Αυτό ακριβώς. Συμβαίνει και με μένα, μου έχει τύχει να περιμένω φίλο μου κάπου και κάποιος άγνωστος να μου πει καλησπέρα, τον κοίταξα περίεργα χωρίς να αντιδράσω, μου λέει μην φοβάσαι εδώ δίπλα μένω, χαμογέλασα και του λέω οχι εντάξει. Δεν είμαστε εκπαιδευμένοι αρκετά να αντιδρούμε φυσιολογικά όταν μας κοιτάνε στα μάτια. Καλό θα είναι πάντως να το αποφεύγετε αν μπορείτε. 2
revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 @TriLoBiTe Ξέρεις πόσα γκομενάκια έχω χάσει με το να μην τα κοιτάζω στα μάτια για 3 δευτερόλεπτα ? 🤣🤣
rafa1919 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, revolver1990 είπε @TriLoBiTe Ξέρεις πόσα γκομενάκια έχω χάσει με το να μην τα κοιτάζω στα μάτια για 3 δευτερόλεπτα ? 🤣🤣 Άσ'τα να πάνε φίλτατε! Από προσωπική εμπειρία έχω διαπιστώσει ότι οι νεαρές γυναίκες λατρεύουν το διακριτικό και παιχνιδιάρικο eye contact, αλλά εμείς οι άνδρες είμαστε πολύ αμυντικοί κι επιφυλακτικοί σε κάτι ανάλογο (κυρίως από άλλους άνδρες).
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Εδω να προσέχεις που κοιτάς γιατί πέφτουν και μαγκουριές ....όχι μπορεί θα μπλεξεις 2 ώρες πριν, TriLoBiTe είπε Η μάνα αυτού που δεν κοίταζε δεν έκλαψε ποτέ! θα φτάσουμε να λέμε Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Mhlogiatros
Bspus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Το παθαινα συχνα παλιοτερα. Επειδη φοραω φακους επαφης που δεν αντιμετωπιζουν σωστα τον αστιγματισμο, πολλες φορες δεν μπορουσα να καταλαβω αν καποιο προσωπο ειναι γνωστο η οχι και αθελα μου τους καρφωνα. Πλεον συνειδητα το αποφευγω. Αμα φορας γυαλια ηλιου ομως, προχωρα αφοβα. Εχεις plausible deniability οτι κοιτουσες αλλου 1 2
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, revolver1990 είπε @TriLoBiTe Ξέρεις πόσα γκομενάκια έχω χάσει με το να μην τα κοιτάζω στα μάτια για 3 δευτερόλεπτα ? 🤣🤣 Δηλαδή το κόλπο αυτό πιάνει λες α; τότε σου αξίζει το βραβείο για το post of the month Υ.Γ Πάω να το προσθέσω στο θρυλικό θρεντ/οδηγό για το πώς να ζμπρώξετε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις