Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, moure είπε .Δηλαδη εσυ αν πετύχεις μια γυναίκα να σε κοιτάει στα μάτια επίμονα δεν θα σκεφτείς μάλλον της αρέσω? Έτσι και εγώ σκέφτηκα να πάω να της μιλήσω και όταν έγινε αυτό μου είπε "ρε φίλε είσαι ακριβώς ίδιος με έναν φίλο μου"😂 1 1
tigergreg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Προτεινω να κοιταξετε εναν μπατσο ΕΚΑΜιτη για 3 δευτερολεπτα στα ματια η ενα ροτβαιλερ χωρις λουρι...... ΥΓ. Πριν 35 χρονια παντως ειχα πει στον ψυχιατρο οτι με κοιταζουν ολοι και μου εδωσε αμεσως Ι5 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από tigergreg
revolver1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 21 λεπτά πριν, tigergreg είπε ΥΓ. Πριν 35 χρονια παντως ειχα πει στον ψυχιατρο οτι με κοιταζουν ολοι και μου εδωσε αμεσως Ι5 Ίσως το πιο χρήσιμο ποστ σε όλο το thread. 1
Alex2020 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 22 λεπτά πριν, tigergreg είπε Προτεινω να κοιταξετε εναν μπατσο ΕΚΑΜιτη για 3 δετερολεπτα στα ματια η ενα ροτβαιλερ χωρις λουρι...... ΥΓ. Πριν 35 χρονια παντως ειχα πει στον ψυχιατρο οτι με κοιταζουν ολοι και μου εδωσε αμεσως Ι5 Και τι είπε ο Κολοκοτρώνης;
spectaculator Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Τα μάτια μας προδίδουν πολλά. Αυτός είναι ο λόγος που νοιώθουμε άβολα όταν μας κοιτούν μες τα μάτια. Είναι σαν να κοιτούν στο πραγματικό πρόσωπο που κρύβεις χωρίς την άδειά σου. Είναι περισσότερο μη συνειδητή αντίδραση. Και φυσικά, υπάρχει και ο ζωώδης τσαμπουκάς, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. 5
tigergreg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 24 λεπτά πριν, Alex2020 είπε Και τι είπε ο Κολοκοτρώνης; Μου εδωσε χαιρετισματα να δωσω στον τσαρο Νικολαι Ρομανοφ τον δευτερο....
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, vlassish είπε Να τους κοιτάς στα μάτια μέχρι να πάρουν το βλέμμα τους πρώτοι. Το έχω κάνει μερικές φορές. Ειδικά αν πιάσω άτομο να με κοιτάει πρώτο επίμονα χωρίς κάποιο λόγο. Πάντως η συγκεκριμένη συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει όντως σε σύγκρουση διότι μπορεί να πέσεις σε κομπλεξικό, μεθυσμένο ή απλά τρελό. Μπορεί να τραβήξει και μαχαίρι ή πιστόλι, οπότε καλό είναι να αποφεύγεται. Πάνω απ όλα, μην ξεχνάτε ότι είμαστε ΖΩΑ.😁 Υγ: Τώρα σκέφτηκα ότι παρατεταμένο eye contact (πάνω από 3 δεύτερα) έχω μερικές φορές με σεκιουριτάδες μέσα σε σουπερ μάρκετ. Το συγκεκριμένο είναι μάλλον από τα χειρότερα. Είναι προσβλητικό με την έννοια ότι ίσως σε θεώρει ύποπτο για κλοπή ή απλά παριστάνει τον «δυνατότερο» ή κάτι τέτοιο.Τα μαγαζιά πρέπει να προσέχουν τι κόσμο προσλαμβάνουν και να δίνονται οδηγίες διακριτικότητας. Πάντως σε κάθε περίπτωση, είναι θέμα τύχης σε τι άνθρωπο - ζώο θα πέσεις.😁 Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Bermudakias33 2
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε Το έχω κάνει μερικές φορές. Ειδικά αν πιάσω άτομο να με κοιτάει πρώτο επίμονα χωρίς κάποιο λόγο. Πάντως η συγκεκριμένη συμπεριφορά μπορεί να οδηγήσει όντως σε σύγκρουση Εσύ σίγουρα έχεις ζήσει στην Άγρια Δύση! 33 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε Υγ: Τώρα σκέφτηκα ότι παρατεταμένο eye contact (πάνω από 3 δεύτερα) έχω μερικές φορές με σεκιουριτάδες μέσα σε σουπερ μάρκετ. Το έκανα εικόνα και λύθηκα.. θεούλης! Ανθρωπο για άνθρωπο δεν έχεις αφήσει 13 ώρες πριν, stratosw είπε Ησουν πριν 100-200 χρονια στη δυση για να ξερεις τι γινεται; Πλέον το πιστεύω
Black Demis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, spectaculator είπε Τα μάτια μας προδίδουν πολλά. Αυτός είναι ο λόγος που νοιώθουμε άβολα όταν μας κοιτούν μες τα μάτια. Είναι σαν να κοιτούν στο πραγματικό πρόσωπο που κρύβεις χωρίς την άδειά σου. Είναι περισσότερο μη συνειδητή αντίδραση. Και φυσικά, υπάρχει και ο ζωώδης τσαμπουκάς, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία. κανε αυτό σε μερικούς και θα δεις που ο άλλος θα τραβήξει κάνα οπλακι.... στα μάτια κοιτάς μόνο αν θέλεις κάτι όχι σε άγνωστους , εγω προσωπικά νιώθω άμεση απειλή αν με κοιτάνε άσχετα άτομα στα ματια , και δεν ενωω μια ματιά στα γρήγορα αυτό δεν το καταλαβαίνεις καν, να σε κοιτάει 4 5 δευτερόλεπτα ειναι θεμα
markoliaz Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 εγω τους κοιταω ολους και γελαω...μια χαρα ποτε δεν μου εχει τυχει κατι, αλλα και να τυχει παλι θα γελαω οποτε ολα σουπερ...παλι με χρονια με καιρους παλι δικα μας θα 'ναι... 1
manolis115 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Σοβαρολογείτε τώρα; θα βγάλει κάποιος όπλο αν τον κοιτάξεις τρία με πέντε δευτερόλεπτα στα μάτια; Είναι ελάχιστος χρόνος τρία δευτερόλεπτα. Μπορεί να του θυμίζεις κάποιον και λόγω μυωπίας να μην βλέπεις καλά να τον κοιτάς πιο προσεχτικά να δεις αν είναι αυτός. Δηλαδή δεν θα σκεφτεί πως τον μπέρδεψες με κάποιον; Θα βγάλει κατευθείαν όπλο. Περπατάει ο τύπος που άνοιξε το thread, στον πεζόδρομο στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Κοιτάει στα μάτια τρία δευτερόλεπτα να κόψει αντιδράσεις. Μέσα σε αυτά τα τρία δευτερόλεπτα θα βγάλει όπλο ο άλλος να τον απειλήσει μέσα στον πεζόδρομο; Γιατί τον κοίταξε τρία δευτερόλεπτα; Αν περπατάνε χίλιοι άντρες στον πεζόδρομο πόσοι θα έχουν πάνω τους μαχαίρι η όπλο ρε παιδιά; Η 200; Ούτε οι 50 δεν θα έχουν. Εντάξει υπάρχει εγκληματικότητα και νεύρα άλλα μήπως παρανοούμε; Αν ήταν όπως τα λέτε οι youtuber που κάνουν φάρσες έπρεπε να είναι ήδη νεκροί. Οι οποίοι όχι απλώς κοιτάνε τρία δευτερόλεπτα αλλά κάνουν πολύ πιο χοντρές πλάκες. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από manolis115 2 1
Ψιτ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέχρι το 2014, χαιρετούσα (καλημέριζα, καλησπέριζα, κλπ) όποιον/α με κοιτούσε στα μάτια στο δρόμο. Το οποίο είναι τυπικό για την περιοχή που ζούσα τότε, Νεα Ορλεάνη. Από τότε που μετακόμισα σε πολύ μεγαλύτερη πόλη, DC, το έχω κόψει εκτός κι αν είναι κάποιος που νιώθω πως επιζητεί επικοινωνία, κανας παππούς κλπ ή όταν είναι αργία, έχω διαπιστώσει πως οι συμπολίτες μου είναι πολύ πιο επικοινωνιακοί όταν δεν είναι εργάσιμη μέρα. Επίσης, πάντα παίρνω το χρόνο να ευχαριστήσω ή να ανταποδώσω κάποια τυπική ερώτηση με οποιονδήποτε έχω κάποια συνδιαλλαγή, πχ ταμία. Γενικά, προσπαθώ να συμπεριφέρομαι προς όλους με τον τρόπο που θα μου έφτιαχνε (ή τουλάχιστον δε θα μου κατέστρεφε) τη διάθεση. Από την άλλη, τα πιο πρόσφατα μιλένια και η generation Z, είναι κολλημένα στο τηλέφωνο τους, οτιδήποτε και να κάνουν είναι μέσω του τηλεφώνου και αν καλημερίσεις τους περισσότερους από αυτες τις ηλικιακές κατηγορίες, οι περισσότεροι δεν ξέρουν πως να αντιδράσουν ή παίρνουν αμυντική στάση. Έχω "πιάσει" κόσμο να αναρωτιέται γιατί σφύριξα σε ταξί ή να πιάνω την κουβέντα στο μετρό με 40-50δες για οτιδήποτε, ενώ θα μπορούσα να χρησιμοποιώ το τηλέφωνο μου... Τέλος, ο κόσμος στην Ελλάδα από το 2009 και μετά έχει κλειστεί στον εαυτό του και δίνει συνέχεια την εντύπωση πως είναι δυστυχισμένος (πχ κανένας δε χαμογελάει στο δρόμο ή να φαίνεται ότι ευχαριστιέται τη ζωή). Επομένως, η αντίδραση που περιγράφει ο OP είναι μία πολύ κοινή αντίδραση προς τη συμπεριφορά μου. 7 2
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 53 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Παλιά λέγαμε ποιος θα γελάσει πρώτος,τώρα λέμε ποιος θα τραβήξει πρωτος όπλο!! Η μάνα αυτού που δεν κοίταζε δεν έκλαψε ποτέ! θα φτάσουμε να λέμε 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις