Kostasspil Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Επόμενο νήμα : μου επιτέθηκε άγνωστος στο δρόμο, πως μπορώ να κινηθώ νομικά; 1
Dante80 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Επόμενο νήμα: Πώς μπορούμε να θεραπεύσουμε τους μώλωπες με φυσικό τρόπο;
kiriakos500 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, spectaculator είπε Τις προάλλες, έκοψα μια κουκλίτσα μπουκιά και συχώριο. Εκεί που πάω να κάνω το κλασσικό με το βλέμμα που διόλου τυχαία πέφτει και καρφώνεται πάνω της, πέτυχα τη μάνα της που άγνωστο πως βρέθηκε μπροστά της. Μου κόπηκε το αίμα! Πολύ επικίνδυνα πράγματα! 3
ELTASSOS Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Τι κυττα ρεεε ψυχακια?....μου ειπε. Τα υπολοιπα ειναι ιστορια. 1
moure Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Sorry ρε φίλε αλλά η δικιά σου συμπεριφορά ήταν περίεργη και όχι των άλλων,μόνο τα ζώα καρφώνουν για ώρα τον άλλον με τα μάτια χωρίς στην συνέχεια να πάνε να του πουν “συγνώμη αλλά κάτι μου θυμίζεται,μήπως σας ξέρω από κάπου?”.Δηλαδη εσυ αν πετύχεις μια γυναίκα να σε κοιτάει στα μάτια επίμονα δεν θα σκεφτείς μάλλον της αρέσω? Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από moure
nikangel Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Έλα ρε πέτυχες άνθρωπο στον δρόμο που σε κοίταξε στα μάτια και δεν είχε το βλέμμα του καρφωμένο στο κινητό;; Χαχαχα πέρα από την πλάκα δεν ξέρω σε ποια γειτονιά ζεις αλλά πίστεψε με δεν ψάχνονται όλοι για καβγά. Οι περισσότεροι όταν τους κοιτάξεις για 2-3 " θεωρούν οτι κάπου μπορεί να γνωρίζετε και προσπαθούν να θυμηθούν. Αν είναι κοπέλα συνήθως δεν κρατάει το βλέμμα της πάνω από 1-2" και μετά ενστικτωδώς κοιτάζει αλλού. Παίζει ρόλο βέβαια και αν βρίσκεστε σε κίνηση δλδ προσπερνάτε ο ένας τον άλλον. 2 1
lazkalai Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 ρε παιδιά εγώ μόνιμα κοιτάω τους γύρω μου στα μάτια. δεν γίνεται να περπατάς στο δρόμο, να περιμένεις στη στάση ή να είσαι στο λεωφορείο και να μην τσεκάρεις ποιον έχεις δίπλα σου. δεν θα έλεγα ότι παίρνω επιθετικές αντιδράσεις και σίγουρα δεν μου έχει ορμήξει κανένας με μαχαίρι επειδή τον κοίταξα λίγο παραπάνω.
moure Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δεν λέμε να μην κοιτάς γύρω σου,αλλά όταν κοιτάς κάποιον και συναντηθούν τα βλέμματα σας το φυσιολογικό δεν είναι να κοιτάξεις κάπου άλλου και να μην συνεχίσεις να τον καρφώνεις? 1
Bermudakias33 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, zio10 είπε Είναι περίεργο να κοιτάς έναν άγνωστο έντονα στα μάτια και 3 δευτερόλεπτα δεν είναι λίγος χρόνος. Είναι αρκετά λογικό ο άλλος να σκεφτεί ότι έχεις κάποιο λόγο που το κανείς. Καταρχάς δεν κοιταξα έντονα ή επίμονα. Έγραψα : " Ματιά αδιάφορη, ασυναίσθητη και ανέκφραστη. Σαν να κοιτάς αφηρημένα στο κενό." για 2-3 δεύτερα. Κατά τα άλλα, για τα περί πέριεργο κτλ, το θέμα είναι ότι το ίδιο ακριβώς σκέπτονται και τα ζώα… Ή μάλλον, εμείς σκεπτόμαστε όπως τα ζώα. Δεν θεωρείς ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια έστω μικρή διαφορά;🤔 3 ώρες πριν, slk200gr είπε Κάτι τέτοια πειράματα δεν τελειώνουν πάντα ευτυχισμένα εγώ λέω να το σταματήσεις,δεν ξέρω αν το έχεις παρατηρήσει ο κόσμος έχει πολλά προβλήματα φασαριές γίνονται για πλάκα πλέον ,μαχαίρια και ρόπαλα βγαίνουνε επίσης για πλάκα,την προηγούμενη εβδομάδα πάτησε ο μπροστινός μου κορνα στον μπροστινό του επειδή είχε ανάψει το πράσινο και μάλλον ήταν αφηρημένος δεν σου λέω τι έγινε 4 φανάρια περιμέναμε να τελειώσει η φασαρία Αυτό λέω και εγώ. Μήπως τελικά ως είδος δεν έχουμε καμία διαφορά από τα ζώα.🤔 3 ώρες πριν, bluesattack είπε Για δωσε μερικα στατιστικα στοιχεια.Ηταν ουρακοταγκοι και σωματικα , μαγκακια του διπλανου παπιου , βαριοι και ασηκωτοι μαστοροι η νοικοκυραιοι που εχουν δουλειες και δεν μπορουν τις αργοσχολες ματιες ? Από όλα έχει ο μπαξές. Γενικά περπατώ 3-4 χιλιόμετρα καθημερινά. Πετυχαίνω όλες τις φυλές, όλες τις ηλικίες, όλες τις κοινωνικές-επαγγελματικές τάξεις, πλούσιους-φτωχούς, Έλληνες, τουρίστες, Ρομά, μετανάστες- πρόσφυγες, τα πάντα. Όλοι, μα όλοι, έχουν την ίδια ακριβώς συμπεριφορά ως προς το eye contact. Την ίδια που έχουν και όλα τα πρωτεύοντα θηλαστικά (ουρακοτάγκοι, μαϊμούδες, χιμπατζήδες κτλ) Πάνω κάτω και σύμφωνα με την την επιστήμη της ψυχολογίας, της γλώσσας του σώματος κτλ, αυτή η (κακή) συμπεριφορά θεωρείται φυσιο-λογική. Με την έννοια όμως ότι αντιγράφει τη φύση (δηλαδή την συμπεριφορά των άλλων ζώων). Η απορία η δική μου είναι μήπως θα έπρεπε να υπάρχει έστω μια μικρή διαφορά! Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Bermudakias33
manolis115 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Πιστεύω πως αν κάποιος είναι ιδιαίτερα όμορφος- όμορφη τραβάει πολλά βλέμματα πάνω του όπου πηγαίνει. Εγώ μιλάω από την δική μου εμπειρία. Τραβάω συνέχεια βλέμματα και αυτό είναι κολακευτικό αλλά μέχρι εκεί. Χαμογελάω και κοιτάω αλλού. Δεν μπορούμε να ασχολούμαστε με καθεμιά που μας κοιτάει. Το συνηθίζεις και δεν σου κάνει εντύπωση. Αντίστοιχα η κοπελιά που σε κοιτάει δεν σημαίνει πως θέλει σώνει και καλά να κάνετε σεξ. Φλερτ είναι. Μου έχει τύχει παντρεμένη τουρίστρια να με φλερτάρει μπροστά στον άντρα της και αυτός δεν έδωσε καμιά σημασία. Το ίδιο μου έχει συμβεί και από άντρες και πολύ έντονα. Περιμένω στο πεζοδρόμιο κοιτώντας προς τον δρόμο και περνάει ένας τύπος και πριν ακόμα περάσει από δίπλα μου έχει γυρίσει το κεφάλι του δεξιά ενώ περπατάει ευθεία με καρφώνει με λάγνο βλέμμα και συνεχίζει να με κοιτάει μέχρι που με περνάει γυρίζοντας το κεφάλι του ίσια τελικά και αναστενάζοντας. Τι να κάνεις; να τον δείρεις επειδή σε κοίταξε; Αν τώρα σε κοιτάει κάποιος τσαμπουκάς με σκοπό να σε προκαλέσει. Απλά γυρίζεις αλλού το βλέμμα και τον αγνοείς. Δεν αξίζει να ασχολείσαι. 2 2
Black Demis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 3 4 δεύτερα κοιτάς άγνωστο στα μάτια? αφου δεν σε σάπισαν καλά είμαστε 1
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, Bermudakias33 είπε Γενικά περπατώ 3-4 χιλιόμετρα καθημερινά στην παραλία της Θεσσαλονίκης. Όλοι μα όλοι έχουν την ίδια ακριβώς συμπεριφορά ως προς το eye contact. Την ίδια που έχουν και όλα τα πρωτεύοντα θηλαστικά (ουρακοτάγκοι, μαϊμούδες, χιμπατζήδες κτλ) Ξέρω ποιος είσαι! την επόμενη φορά δεν θα σε αγριοκοιτάξω αλλά θα σου γνέψω σαν cowboy (ελπίζω να μην πας να με ξαπλώσεις , θα βγάλω το ρόπαλο απο τη ζώνη) Ειρήνη υμίν αδελφοί! δεν έχουμε τίποτα να χωρίσουμε!!!1! Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από TriLoBiTe 1
vlassish Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Να τους κοιτάς στα μάτια μέχρι να πάρουν το βλέμμα τους πρώτοι. 1
zio10 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Bermudakias33 είπε Καταρχάς δεν κοιταξα έντονα ή επίμονα. Έγραψα : " Ματιά αδιάφορη, ασυναίσθητη και ανέκφραστη. Σαν να κοιτάς αφηρημένα στο κενό." για 2-3 δεύτερα. Κατά τα άλλα, για τα περί πέριεργο κτλ, το θέμα είναι ότι το ίδιο ακριβώς σκέπτονται και τα ζώα… Ή μάλλον, εμείς σκεπτόμαστε όπως τα ζώα. Δεν θεωρείς ότι θα έπρεπε να υπάρχει μια έστω μικρή διαφορά;🤔 Δεν ξέρω τι αντίδραση περίμενες. Λογικό είναι να σκεφτεί ο άλλος ή ότι τον ξέρεις κάπου, ή ότι σου αρέσει ή ότι είσαι περίεργος και ψάχνεσαι ή να μην ασχοληθεί. Λογικά επίσης κάποιος - κάποια μπορεί να χαμογελάσει ή να πει ένα γεια. 1 1
TriLoBiTe Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, vlassish είπε Να τους κοιτάς στα μάτια μέχρι να πάρουν το βλέμμα τους πρώτοι. Σωστός! Αν το κάνει ας του ευχηθούμε απο τώρα όλοι μαζί Rest in Peace! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις