pogchamp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα, Ο τεχνικός μου είπε ότι στην καμπίνα, ~80μ μακριά από το σπίτι μου βλέπει ταχύτητα 60Mbps. Έξω από την κολώνα του σπιτιού μου πέφτει στα 34. Είπε πως είναι θέμα του καλωδίου αυτών έως την κολώνα το οποίο είναι υπόγειο... Τι μπορεί να γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις? Αξίζει να πιέσω για αλλαγή αυτού? Είναι υπόγειο που ανεβαίνει από το έδαφος σε κλασική ξύλινη κολώνα. Μου είπε ότι μπορεί να το δηλώσει, αλλά το πιο πιθανό που θα κάνουν λέει είναι απλά να το ελέγξουν, να δουν ότι φτάνει 34 έως σε εμένα, και να μην ασχοληθούν παραπάνω.
jkoukos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Όπως στα είπε ισχύουν. Να σκάψουν όλη την διαδρομή μόνο για σένα, πολύ δύσκολο. Μπορεί όμως να κάνουν έλεγχο όλων των ζευγών του καλωδίου μήπως υπάρχει κάποιο ελεύθερο και χωρίς προβλήματα. 1
pogchamp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε Ποιον πάροχο εχεις εσύ Cosmote 8 ώρες πριν, jkoukos είπε Όπως στα είπε ισχύουν. Να σκάψουν όλη την διαδρομή μόνο για σένα, πολύ δύσκολο. Μπορεί όμως να κάνουν έλεγχο όλων των ζευγών του καλωδίου μήπως υπάρχει κάποιο ελεύθερο και χωρίς προβλήματα. Το έκανε αυτό και κατάφερε να το παει από 17 σε 34. Το θέμα είναι άλλαξε ζευγάρια υποθέτω σε πιο προηγούμενο στάδιο καθώς μου είπε ότι πλέον έχει θέμα το τελικό υπόγειο που φτάνει στην οικεία.
pogchamp Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 4 ώρες πριν, divo είπε Καποια στιγμη δεν θα υπαρχουν καλα ζευγαρια οποτε θα δωθει καλωδιακή βλάβη και θα αλλαχτεί. Τα νουμερα που παραθετεις παντως δεν ειναι σωστα. Σε ποια περιοχη εισαι? Απο που κρίνεις την ορθότητα των αριθμών...?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα