Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Ο τεχνικός μου είπε ότι στην καμπίνα, ~80μ μακριά από το σπίτι μου βλέπει ταχύτητα 60Mbps. Έξω από την κολώνα του σπιτιού μου πέφτει στα 34. Είπε πως είναι θέμα του καλωδίου αυτών έως την κολώνα το οποίο είναι υπόγειο... Τι μπορεί να γίνει σε αυτές τις περιπτώσεις? Αξίζει να πιέσω για αλλαγή αυτού? Είναι υπόγειο που ανεβαίνει από το έδαφος σε κλασική ξύλινη κολώνα. Μου είπε ότι μπορεί να το δηλώσει, αλλά το πιο πιθανό που θα κάνουν λέει είναι απλά να το ελέγξουν, να δουν ότι φτάνει 34 έως σε εμένα, και να μην ασχοληθούν παραπάνω.

Δημοσ.

Όπως στα είπε ισχύουν. Να σκάψουν όλη την διαδρομή μόνο για σένα, πολύ δύσκολο. Μπορεί όμως να κάνουν έλεγχο όλων των ζευγών του καλωδίου μήπως υπάρχει κάποιο ελεύθερο και χωρίς προβλήματα.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Ποιον πάροχο εχεις εσύ

Cosmote

8 ώρες πριν, jkoukos είπε

Όπως στα είπε ισχύουν. Να σκάψουν όλη την διαδρομή μόνο για σένα, πολύ δύσκολο. Μπορεί όμως να κάνουν έλεγχο όλων των ζευγών του καλωδίου μήπως υπάρχει κάποιο ελεύθερο και χωρίς προβλήματα.

Το έκανε αυτό και κατάφερε να το παει από 17 σε 34. Το θέμα είναι άλλαξε ζευγάρια υποθέτω σε πιο προηγούμενο στάδιο καθώς μου είπε ότι πλέον έχει θέμα το τελικό υπόγειο που φτάνει στην οικεία. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, divo είπε

Καποια στιγμη δεν θα υπαρχουν καλα ζευγαρια οποτε θα δωθει καλωδιακή βλάβη και θα αλλαχτεί.

Τα νουμερα που παραθετεις παντως δεν ειναι σωστα.  Σε ποια περιοχη εισαι? 

Απο που κρίνεις την ορθότητα των αριθμών...?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...