fadthemisss Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Προσπαθώ να κανω εγκατάσταση και μου βγαζει συνεχεία αυτο το μήνυμα..εχω ψαξει στο νετ για solution αλλά δεν εχω βγάλει ακρη. Μπορεί κάποιος να με βοηθήσεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
censOred Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 ο φακελος ???afa μπορείς να μας πεις τι όνομα έχει ακριβώς 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δοκίμασε να το κάνεις αλλού εγκατάσταση, όχι στο φάκελο του onedrive 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μαλλον τα ερωτηματικα εκει ειναι ελληνικοι χαρακτηρες και το προγραμμα εγκαταστασης δεν τους αναγνωριζει. Δοκιμασε να το αλλαξεις, κανοντας οτι λεει εδω και στο τελος επιλεγοντας τα ελληνικα. https://www.tenforums.com/general-support/20884-how-do-you-change-language-settings-non-unicode-programs-win10.html 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spectaculator Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Επίσης, δεν θα έπρεπε να κάνεις εγκατάσταση κανενός προγράμματος στο path του onedrive. Κάντο αλλού. Εναλλακτικά, αν το θες κι αλλού και ξέρεις πως μπορεί να παίξει σαν portable, εκγατέστησέ το πρώτα κάπου αλλού και μετά αντέγραψέ το από εκεί στο κατάλογο του onedrive. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fadthemisss Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2019 Στις 21/7/2019 στις 8:12 ΠΜ, jim_p είπε Μαλλον τα ερωτηματικα εκει ειναι ελληνικοι χαρακτηρες και το προγραμμα εγκαταστασης δεν τους αναγνωριζει. Δοκιμασε να το αλλαξεις, κανοντας οτι λεει εδω και στο τελος επιλεγοντας τα ελληνικα. https://www.tenforums.com/general-support/20884-how-do-you-change-language-settings-non-unicode-programs-win10.html ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα