-Dimitris- Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Στις 8/1/2020 στις 7:44 ΜΜ, paraske είπε για πες μασ εσυ τι εχεις τελειωσει Βιολογικό Πατρων και ιατρική Πατρων. Σου μοιάζει ειρωνικός ο λόγος μου, ενώ το να φύγεις απο μια σχολή με πτυχίο και να πας σε ΙΕΚ που το χαρτί είναι κάτι ελάχιστα πιο πάνω απο τουαλέτας δε σου φαίνεται ειρωνεία; Επι του πρακτέως, μη χάσεις τα χρήματα και το χρόνο σου στα ΙΕΚ. Καλύτερα να δωσεις πανελλήνιες εαν αναζητάς αλλαγή επαγγέλματος. Υ.Γ. Τα απολυτήρια των ΙΕΚ τα έχουν για αερπλανάκια στο εξωτερικό. 1
DonaldSand Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, atrwtos είπε Δική μου γνώμη έτσι και απόφοιτος ΙΕΚ...πανέ κάνε όσα φροντηστήρια (αν χρειάζεσαι) μπορείς να περάσεις σε κάποιο ΤΕΙ..μην σπαταλήσεις τα χρήματα σου και τον χρόνο σου γι' αυτό το ΄σάπιο παραπέταμένο τύπου σχολείο το οποίο δεν προσφέρει τίποτα!...δύσκολά έως και καθόλου αν θα βρείς δουλειά τόσο σε Ελλάδα όσο και από εξωτερικό..Γνωρίζω κόσμο και κοσμάκι που δεν δουλευει καν στην ειδικότητα (Θα μου πεις ποιος δουλεύει στην Ελλάδα γενικά) που τελείωσε από το ΙΕΚ.Οτι ναναι δουλείες κάνουν και έχουν μπει σε άλλες άκυρες δουλείες ή πήγαν ΤΕΙ ή έφυγαν απευθείας από το εξωτερικό!..ΤΕΙ και ξέρό ψωμί!..και μετά εξωτερικό για δουλεια! συμφωνω με αυτα που λες , αλλα μια μικρη παρατηρηση.....ολα τα ΤΕΙ πανεπιστημιοποιηθηκαν . Δεν υπαρχουν πλεον ΤΕΙ στην Ελλαδα. Επιπλεον , και εγω συμβουλευω τον TS να παει για Πτυχιο Πανεπιστημιου . Επεξ/σία 14 Ιανουαρίου 2020 από DonaldSand
paraske Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2020 52 λεπτά πριν, -Dimitris- είπε Βιολογικό Πατρων και ιατρική Πατρων. Σου μοιάζει ειρωνικός ο λόγος μου, ενώ το να φύγεις απο μια σχολή με πτυχίο και να πας σε ΙΕΚ που το χαρτί είναι κάτι ελάχιστα πιο πάνω απο τουαλέτας δε σου φαίνεται ειρωνεία; Επι του πρακτέως, μη χάσεις τα χρήματα και το χρόνο σου στα ΙΕΚ. Καλύτερα να δωσεις πανελλήνιες εαν αναζητάς αλλαγή επαγγέλματος. Υ.Γ. Τα απολυτήρια των ΙΕΚ τα έχουν για αερπλανάκια στο εξωτερικό. κοιτα εφοσον βλεπω οτι σαν φιλολογος δεν εχει ψωμι, και ψαχνω οπουδηποτε για δουλεια, εννοειται οτι σαν εσχατη λυση θα δω και τα ιεκ ισως με βοηθησει!!! καλο μεσημερι
Chaliasos Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2023 Ποιά είναι η γνώμη σας για τις εξής ειδικότητες; 1) στέλεχος ασφαλείας υψηλών προσώπων και υποδομών 2) φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων
rain-man Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 11 ώρες πριν, Chaliasos είπε Ποιά είναι η γνώμη σας για τις εξής ειδικότητες; 1) στέλεχος ασφαλείας υψηλών προσώπων και υποδομών 2) φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων Αυτά σπουδάζονται;
dionisis1925 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 12 ώρες πριν, Chaliasos είπε Ποιά είναι η γνώμη σας για τις εξής ειδικότητες; 1) στέλεχος ασφαλείας υψηλών προσώπων και υποδομών 2) φύλακας μουσείων και αρχαιολογικών χώρων https://www.insomnia.gr/forums/topic/609014-κεμεα-security/page/6/ Στο παραπάνω θέμα υπάρχουν αρκετά μηνύματα που θα σε κάνουν να δεις κάποια πράγματα που σίγουρα δεν τα γνωρίζεις και τα γράφουν άνθρωποι που ήτανε αρκετά χρόνια στο συγκεκριμένο κλάδο.
Ribopaido Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2023 Ειναι καποιες ειδικότητες των ΙΕΚ οπως οι 2 αυτές και η οδηγών που απορροφούνται άμεσα.. ΟΜΩΣ σος. Και το ΙΕΚ να τελειώσεις πρέπει να υπάρχει η αντίστοιχη σοβαρότητα στις απουσίες και στις εξετάσεις πιστοποίησης.. Τα μάτια μας πονάνε με αυτά που βλέπουμε και ακουμε
Herzog Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Εξαρτάται από την ειδικότητα, το ΙΕΚ, και το πόσο θα ασχοληθείς προσωπικά για να μάθεις. Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2023 από Herzog
Danai96 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Στις 8/1/2020 στις 12:33 ΜΜ, paraske είπε καλη χρονια με υγεια!! λοιπον ειμαι φιλολογος τελειωσα στο απθ, δουλεια βεβαια δεν βρηκα ουτε σε καποιο προγραμμα με συμβαση του οαεδ, και θελω να δωσω μια ευκαιρια με το απολυτηριο λυκειου για φοιτηση σε δημοσιο ιεκ στο τομεα της υγειασ κυριως σαν βοηθος βρεφονηπιοκομου να βγω!! ειδα και τα ιδιωτικα πχ δελτα 360 στην θεσσαλονικη ακριβως τα ιδια μαθηματα κ πρακτικη αλλα προφανως 3πλασια τιμη διδακτρων. οσοι εχετε φοιτησει στο ιεκ σαν βοηθος βρεφονηπιοκομου πειτε μου τις αποψεις σας!! διαβασα οτι με το διπλωμα βοηθος βρεφονηπιοκομου απο διεκ δεν χρειαζεται πιστοποιηση επαγγελματικης καταρτισης διοτι μπορω να παρω στον ασεπ 150 μορια κ για θεσεις ΔΕ ειδικης αγωγης αν δεν καλυφθουν οι δικες τους θεσεις παιρνουν κ απο βρεφονηπιοκομους αν δεν κανω λαθος. βασικα για να μην πλατιαζω θα ηθελα να μου πειτε για την φοιτηση στα ιεκ στην ειδικοτητα βοηθος βρεφονηπιοκομου σας ευχαριστω!!! Καλησπεραα τελικά πηγές ;
paraske Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2024 20 ώρες πριν, Danai96 είπε Καλησπεραα τελικά πηγές ; #Danai96 οχι τελικα δεν πηγα. θα αλλαξω επαγγελματικο κλαδο οσο ειναι νωρις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα