Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Επεσε στα χερια μου αυτο το laptop και θελω να κανω εγκατασταση απο την αρχη τα windows . Μπορω να βρω τα windows για αυτο ?Εχει νομιμα windows τωρα . Δεν εχω τωρα dvd για να τα γραψω απο το laptop και παιρνω ενα iso σε εξωτερικο σκληρο δισκο . Ευχαριστω. Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano
isay Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Αφου δεν εχει dvd θα εχει recovery partition. Δες το manual πως κάνεις επαναφορά των windows σε εργοστασιακή κατάσταση. Εναλλακτικά πάρε το iso που εχεις, πηγαινε σε ενα υπολογιστη και περασε το σε ενα dvd ή usb για να κάνεις εγκατάσταση.
hp8 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 έχω να σου δώσω ένα με όλες τις εκδόσεις 7 home 32 bit ελληνικά Τώρα αν το κλειδί θα δουλεψει δεν ξέρω Καντο κλώνο για σίγουρα και βλέπεις Βέβαια με τον κλώνο η σαβούρα και τα παράσιτα παραμένουν αλλά δεν ψάχνεις για οδηγούς κλπ
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, isay είπε Αφου δεν εχει dvd θα εχει recovery partition. Δες το manual πως κάνεις επαναφορά των windows σε εργοστασιακή κατάσταση. Εναλλακτικά πάρε το iso που εχεις, πηγαινε σε ενα υπολογιστη και περασε το σε ενα dvd ή usb για να κάνεις εγκατάσταση. Δεν ξερω καν αν εχει dvd αλλα εγω δεν το εχω .Δεν μπορω να καταλαβωαν εχει το κρυφο partition για επαναφορα. 54 λεπτά πριν, hp8 είπε έχω να σου δώσω ένα με όλες τις εκδόσεις 7 home 32 bit ελληνικά Τώρα αν το κλειδί θα δουλεψει δεν ξέρω Καντο κλώνο για σίγουρα και βλέπεις Βέβαια με τον κλώνο η σαβούρα και τα παράσιτα παραμένουν αλλά δεν ψάχνεις για οδηγούς κλπ Εχω τετοια αλλα ελεγα να βρω το δικο του .Ευχαριστω. Μου το χαρισαν και απο οτι βλεπω εχει επεξεργαστη i7 στα 2.2 και 4 γιγα μνημη . Καλουτσικο . Βρηκα ενα dvd καιτο εβαλα για δημιουργια δικου του dvd αλλα ενω δειχνει οτι περναει ο χρονος δεν ξερω τι κανει . Τελικο edit: Με οτι λεει εδω ξεκινησα επαναφορα ...Για να δουμε . Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από Γιάννης Platano
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Ολα καλα !!!! Μια χαρα επανηλθε !!!! Ευχαριστω. Αρχισα το ...ξηλωμα προεγακεστημενων δοκιμαστικων εκδοσεων σε προγραμματα .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα