Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επεσε στα χερια μου αυτο το laptop και θελω να κανω εγκατασταση απο την αρχη τα windows .

Μπορω να βρω τα windows για αυτο ?Εχει νομιμα windows τωρα .

Δεν εχω τωρα dvd για να τα γραψω απο το laptop και παιρνω ενα iso σε εξωτερικο σκληρο δισκο .

Ευχαριστω.

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.

Αφου δεν εχει dvd θα εχει recovery partition. Δες το manual πως κάνεις επαναφορά των windows σε εργοστασιακή κατάσταση.

Εναλλακτικά πάρε το iso που εχεις, πηγαινε σε ενα υπολογιστη και περασε το σε ενα dvd ή usb για να κάνεις εγκατάσταση. 

Δημοσ.

έχω να σου δώσω  ένα με όλες τις εκδόσεις 7 home 32 bit ελληνικά Τώρα αν το κλειδί θα δουλεψει δεν ξέρω Καντο κλώνο για σίγουρα και βλέπεις Βέβαια με τον κλώνο η σαβούρα και τα παράσιτα  παραμένουν αλλά δεν ψάχνεις για οδηγούς κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, isay είπε

Αφου δεν εχει dvd θα εχει recovery partition. Δες το manual πως κάνεις επαναφορά των windows σε εργοστασιακή κατάσταση.

Εναλλακτικά πάρε το iso που εχεις, πηγαινε σε ενα υπολογιστη και περασε το σε ενα dvd ή usb για να κάνεις εγκατάσταση. 

Δεν ξερω καν αν εχει dvd αλλα εγω δεν το εχω .Δεν μπορω να καταλαβωαν εχει το κρυφο partition  για επαναφορα.

54 λεπτά πριν, hp8 είπε

έχω να σου δώσω  ένα με όλες τις εκδόσεις 7 home 32 bit ελληνικά Τώρα αν το κλειδί θα δουλεψει δεν ξέρω Καντο κλώνο για σίγουρα και βλέπεις Βέβαια με τον κλώνο η σαβούρα και τα παράσιτα  παραμένουν αλλά δεν ψάχνεις για οδηγούς κλπ

Εχω τετοια αλλα ελεγα να βρω το δικο του .Ευχαριστω.

Μου το χαρισαν και απο οτι βλεπω εχει επεξεργαστη i7 στα 2.2 και 4 γιγα μνημη .

Καλουτσικο .

Βρηκα ενα dvd καιτο εβαλα για δημιουργια δικου του dvd αλλα ενω δειχνει οτι περναει ο χρονος δεν ξερω τι κανει .

66.jpg

Τελικο edit:

Με  οτι λεει εδω ξεκινησα επαναφορα ...Για να δουμε .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...