Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Στις 20/7/2019 στις 8:39 ΜΜ, jpmorg είπε

Γεια σας

Θελω τις αποψεις σας σχετικα με το θεμα μου.Νοικιαζω μια παλια μονοκατοικια εδω και περιπου ενα χρονο,χρωσταω ηδη 4 νοικια.Η ιδιοκτητρια ηδη εβγαλε διαταγη αποδοσης σε βαρος μου την οποια βρηκα χτες στην πορτα.Σημερα ωστοσο και χωρις να με προειδοποιησει αλλαξε την κλειδρια του σπιτιου και της αυλοπορτας,ουσιαστικα δεν μπορω να μπω να παρω ουτε τα πραματα μου.Η ιδια ειναι αφαντη δεν μενει εδω,τα λεφτα τα βαζα σε τραπεζικο λογαριασμο.Τι μπορω να κανω;Δε νομιζω ναναι νομιμο αυτο που εκανε.

Ευχαριστω

Αυτό είναι πολύ σοβαρό που λες...Ζητά πρώτα και ιατροδικαστική πραγματογνωσυνη δεν ξέρεις στο ελληνικό δημόσιο όλα χρειάζονται...να είσαι ρε φίλε καλυμμένος από παντού!

Δημοσ.

Εγω λέω να μάθεις που μένει και να πας να τις κάνεις το ίδιο. να τις αλλάξεις κλειδαριές στο σπίτι της και αν σου πει κάτι θα πεις : απο το σχολειο μας μαθαιναν το οφθαλμός αντι οφθαλμού.

μετα καντην και ρεζιλι στο διαδυχτιο που απαιτει να της πληρώσεις τα ενοίκια. αν ειναι δυνατόν δηλαδή........

Επισκέπτης
Δημοσ.
21 ώρες πριν, overpower είπε

Καλά κάνουν οι γονείς μου και δεν νοικιάζουν ένα σπίτι που έχουμε σε πόλη. 

Όταν τελειώσουν τα έτοιμα,τότε θα σου πω εγώ...

Δημοσ.
22 ώρες πριν, C(r)y είπε

Επειδή πρόκειται από το Σεπτέμβριο να νοικιάσουμε ένα σπίτι και επειδή βλέπω τα πάντα εδω μέσα και έχω αρχίσει και φοβάμαι , υπ΄άρχει κάπου κάποιος οδηγός για την προστασία του ιδιοκτήτη? εδώ μέσα έχω βρει διάφορες απαντήσεις βέβαια για πολλά θέματα, απλά επειδή βλέπω οτι είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να φοβάσαι ψάχνω απο τώρα για να δω πώς μπορώ να κλειδώσω περισσότερο το συμβόλαιο για να μη βγω χαμένος.

Ένας δικηγόρος που ασχολείται με μισθώσεις. Η αμοιβή ορίζεται κατόπιν συμφωνίας και αναλόγως του τι ακριβώς θέλεις να κάνει, πχ μια γενική ενημέρωση των δικαιωμάτων σου ή μια μελέτη του συγκεκριμένου μισθωτηρίου; Επεξήγηση μόνο των όρων ή διαπραγμάτευση; Στην πιάτσα μπορεί να κυμαίνεται από 50 ευρώ έως ένα νοίκι, αναλόγως περίπτωσης. 

Επισκέπτης
Δημοσ.
19 ώρες πριν, 29gk είπε

Aπο χριστιανικης και κοινωνικης πλευρας, καλα τα λες και πολλοι θα συμφωνησουν, ομως 4 μηνες ενοικια + την φορολογια τους + τα δικαστικα εξοδα + διαφορα αλλα αγνωστου μεγεθους εξοδα, δικαιολογουν οχι απλα αναθεματα αλλα και καταδικη ηθικη τουλαχιστον του .......αναθεματισμενου.

Επιπλεον, η οικομικη κατασταση της χωρας τα τελευταια χρονια εχει εξαλειψει καθε ειδους περιθωριο ανοχης, οποτε μενει η απλη εκμεταλλευση του ενος προς τον αλλο.

Αν δεν πιστεύεις στον θεό!Ο θεός μια μέρα θα σε τιμωρήσει!Εκμεταλευσου τον συνάνθρωπο σου και μια μέρα θα τα βρεις όλα μα όλα μπροστά σου!

Δημοσ.
17 ώρες πριν, kr0m είπε

αλλο ενα θρεντ στο ινσομνια οπου :

1. o οp φτιαχνει λογαριασμο μονο και μονο για να συμβουλευτει/ρωτησει για κατι
  2. αυτα που γραφει δειχνουν οτι εχει αδικο η τελος παντων κατι δε μας λεει καλα
  3. γραφει ισα ισα αρκετες απαντησεις για να εκτεθει περισσοτερο
  4. αφου δει οτι εχει κανει κιαμαλα (και στο προβλημα του και που ξεκινησε το θρεντ) σταματαει να απανταει παρα το γεγονος οτι μπηκε πριν 6 ωρες
  5. δεν ξαναμπαινει insomnia ή αντε το πολυ πολυ κανει lurking
  6. στις απαντησεις του θεματος θα γραφει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του

Φιλε μου μαθε να γραφεις… λακιαμα λεγεται και όχι κιαμαλα… ελεος 😁😁😋

Δημοσ.
Στις 20/7/2019 στις 8:39 ΜΜ, jpmorg είπε

Γεια σας

Θελω τις αποψεις σας σχετικα με το θεμα μου.Νοικιαζω μια παλια μονοκατοικια εδω και περιπου ενα χρονο,χρωσταω ηδη 4 νοικια.Η ιδιοκτητρια ηδη εβγαλε διαταγη αποδοσης σε βαρος μου την οποια βρηκα χτες στην πορτα.Σημερα ωστοσο και χωρις να με προειδοποιησει αλλαξε την κλειδρια του σπιτιου και της αυλοπορτας,ουσιαστικα δεν μπορω να μπω να παρω ουτε τα πραματα μου.Η ιδια ειναι αφαντη δεν μενει εδω,τα λεφτα τα βαζα σε τραπεζικο λογαριασμο.Τι μπορω να κανω;Δε νομιζω ναναι νομιμο αυτο που εκανε.

Ευχαριστω

Νοικιάζει μια πρώην μου ένα διαμέρισμα ενδιαφέρεσαι ?

Θα της πω να σου βάλει και στο συμβόλαιο ένα συμβολικό ποσό για να την πιστολιάσεις καλύτερα...

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Guitar6 είπε

Όταν τελειώσουν τα έτοιμα,τότε θα σου πω εγώ...

Αν περιμέναμε από ένα σπίτι να μας αλλάξει την ζωή, θα την είχαμε βάψει ακόμα και αν το νοικιαζαμε 😉

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...