cumulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, tigergreg είπε Αργια μητηρ πασης κακιας.... Δεκτο με την προυποθεση να πας κι εσυ σε ψυχιατρο.... https://siamakis-lawyers.gr/τελευταία-νέα/έξωση-express/ Ξέρεις τι μου θυμίζεις;Έναν που έγραφε ότι δεν είναι καπνιστής αλλά ήταν εναντίον της απαγόρευσης του καπνίσματος Όσο για τον ψυχίατρο μην κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από cumulus 1
Mhlogiatros Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Πόσο είναι τα 4 νοίκια και τι άλλα χρωστάει δε μας είπε το πιστόλι
overpower Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 https://www.patrasevents.gr/article/427297-patra-idioktitria-noikiase-epiplomeno-diamerisma-ke-to-parelave-adeio
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Αναφορά σε κείμενο Δεν δικαιούται να βάλει κλειδαριά και με αυτόν τον τρόπο να εμποδίζει τον άλλο να πάει να πάρει τα πράγματά του εκτός κι αν υπάρχει δικαστική απόφαση. Μήνυση στο ΑΤ άμεσα και χωρίς δικηγόρο. Προσπερνάω τους παιδαριώδεις χαρακτηρισμούς και τις προτροπές ορισμένων, οι οποίοι και αυτοί μπήκαν απλά για να το παίξουν Ρομπέν των δασών. Στο προηγούμενο post μου αμέλησα να αναφέρω πως εννοώ δικαστική απόφαση κατάσχεσης κινητών στοιχείων του ενοικιαστή μετά από αγωγή του εκμισθωτή, δεν αναφέρομαι για απόφασή απόδοσης χρήσης μισθίου. Στην απόφαση απόδοσης χρήσης μισθίου, δεν πηγαίνει ο ιδιοκτήτης την επόμενη ημέρα να αλλάξει κλειδαριές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εισέλθει ο ενοικιαστής να πάρει τα πράγματά του. Πρέπει να περάσουν περίπου τρεις εβδομάδες από την ημερομηνία που στάλθηκε το έγγραφο απόδοσης μισθίου στον ενοικιαστή. Και αφού περάσουν αν ο ενοικιαστής δεν έχει απομακρύνει τα πράγματά του ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να τα φυλάξει 6 μήνες μέσα στο σπίτι του ή να τα μεταφέρει σε άλλο αποθηκευτικό χώρο, μετά από την παρέλευση των 6 μηνών μπορεί να τα κάνει οτι θέλει. Οπότε, είναι εντελώς παράνομο και μη προβλέψιμο αυτό που έκανε η ιδιοκτήτρια. Για τον άλλο επαναστάτη του insomnia που μου λέει για τζαμπατζήδες ευαισθησίες και εργοδότες. Να του πω οτι νοικιάζουμε ήδη 2 ακίνητα. Σε περίπτωση οφειλών θα εφαρμόσουμε την νόμιμη διαδικασία, αλλά δεν είμαι τόσο ηλίθιος για να παρακρατήσω με το στανιό όλα τα πράγματα του άλλου με έμμεσο τρόπο μη αφήνοντάς τον να μπει στο ακίνητο να πάρει έστω ένα ρούχο. Ο νόμος έχει πρόβλεψη για αυτό το θέμα. Αν νομίζετε οτι με το νταϊλίκι κερδίζετε, προσέχτε μην πέσετε εσείς θύματα άλλων νταϊδων κάποια στιγμή. Όσο για τον εργοδότη, αν μου πει οτι δεν πάει καλά η επιχείρηση, αποφασίζω ανάλογα τις ανάγκες μου ή μένω 2 μήνες ή φεύγω κατευθείαν για να βρω άλλη δουλειά. Προσπερνάω τους παιδαριώδεις χαρακτηρισμούς και τις προτροπές ορισμένων, οι οποίοι και αυτοί μπήκαν απλά για να το παίξουν Ρομπέν των δασών. Στο προηγούμενο post μου αμέλησα να αναφέρω πως εννοώ δικαστική απόφαση κατάσχεσης κινητών στοιχείων του ενοικιαστή μετά από αγωγή του εκμισθωτή, δεν αναφέρομαι για απόφασή απόδοσης χρήσης μισθίου. Στην απόφαση απόδοσης χρήσης μισθίου, δεν πηγαίνει ο ιδιοκτήτης την επόμενη ημέρα να αλλάξει κλειδαριές με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εισέλθει ο ενοικιαστής να πάρει τα πράγματά του. Πρέπει να περάσουν περίπου τρεις εβδομάδες από την ημερομηνία που στάλθηκε το έγγραφο απόδοσης μισθίου στον ενοικιαστή. Και αφού περάσουν αν ο ενοικιαστής δεν έχει απομακρύνει τα πράγματά του ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος να τα φυλάξει 6 μήνες μέσα στο σπίτι του ή να τα μεταφέρει σε άλλο αποθηκευτικό χώρο, μετά από την παρέλευση των 6 μηνών μπορεί να τα κάνει οτι θέλει. Οπότε, είναι εντελώς παράνομο και μη προβλέψιμο αυτό που έκανε η ιδιοκτήτρια. Για τον άλλο επαναστάτη του insomnia που μου λέει για τζαμπατζήδες ευαισθησίες και εργοδότες. Να του πω οτι νοικιάζουμε ήδη 2 ακίνητα. Σε περίπτωση οφειλών θα εφαρμόσουμε την νόμιμη διαδικασία, αλλά δεν είμαι τόσο ηλίθιος για να παρακρατήσω με το στανιό όλα τα πράγματα του άλλου με έμμεσο τρόπο μη αφήνοντάς τον να μπει στο ακίνητο να πάρει έστω ένα ρούχο. Ο νόμος έχει πρόβλεψη για αυτό το θέμα. Αν νομίζετε οτι με το νταϊλίκι κερδίζετε, προσέχτε μην πέσετε εσείς θύματα άλλων νταϊδων κάποια στιγμή. Όσο για τον εργοδότη, αν μου πει οτι δεν πάει καλά η επιχείρηση, αποφασίζω ανάλογα τις ανάγκες μου ή μένω 2 μήνες ή φεύγω κατευθείαν για να βρω άλλη δουλειά. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από Βασίλης_29
greengr21 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, overpower είπε https://www.patrasevents.gr/article/427297-patra-idioktitria-noikiase-epiplomeno-diamerisma-ke-to-parelave-adeio για φαντασου να ειχαν παρει τα πραγματα και απο το σπιτι στη πολη αν το νοικιαζες,ποιος θα σε ακουγε μετα στο μπλα-μπλα και δικαιολογημενα😋
dimpa16 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, tigergreg είπε Εξηγω παραπανω γιατι ειναι διαρρηξη. Επισης αν εχει γινει εφαρμογη εξωσης εν απουσια του τοτε ειναι υποχρεωμενη η ιδιοκτητρια να του παραδωσει την οικοσκευη του με μαρτυρες και μαλιστα να τα φυλαει για τουλαχιστον εξι μηνες με δικια της ευθυνη. Ειμαι μαρτυρας σε αναλογη υποθεση η οποια ακομα δεν εχει ληξει μετα απο αλληλομηνυσεις επι 8 χρονια!!!! Ισχύει. Ο δικαστικός κλητήρας καταγράφει τα πάντα και ο ιδιοκτήτης είναι υποχρεωμένος για 6 μήνες να τα φυλάει. Μετά το πέρας των 6 μηνών μπορεί να τα πετάξει αν δεν τα θέλει. Την έχω περάσει την ιστορία αυτή (σαν ιδιοκτήτης). 1
nightwalker1990 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, Lezantas26 είπε ενα ιδιωτικο συμφωνητικο δε σε εξασφαλιζει απο τον πονηρο αυτοματα, παλι τρεχαματα θα χεις. απλα φροντισε προτου υπογραψεις οτιδηποτε να γνωρισεις τον αλλον οσο πιο καλα μπορεις για να βαλεις τιμιους ανθρωπους σπιτι σου. βγαζε τους για καφε να τα πειτε, και ψαρωνε στοιχεια. πιο φτηνα θα σου πανε 10 καφεδες παρα ενας δικηγορος μιλάω εκ προσωπικής εμπειρίας.. νοικιάζω το διαμέρισμά μου 3 χρόνια δεν χρωστάω ούτε cents, με απολύσανε πριν 4 μήνες καλώς η κακώς όμως και στο ταμείο που μπήκα ενημέρωσα τι έγινε ώστε να γνωρίζει η ιδιοκτήτρια και μου είπε: υπομονή παλικάρι μου θα βρεις δουλειά και πάλι και να μου καθυστερήσεις 1-2 ενοίκια δεν με πειράζει επειδή είσαι τυπικός τόσα χρόνια, δεν χρειάζεσαι καφέδες κλπ, απλές ερωτήσεις, δουλεύεις? που? θα το νοικιάσεις μόνος σου? πόσο χρονών είσαι κλπ είναι απλά πράγματα τα οποία όλοι οι ενοικιαστές τα ρωτάνε και το βρίσκω πολύ σωστό και τίμιο να ρωτήσεις εξ'αρχής το ρε ζουμέ παρά να το παίξεις αεράτος δεν με ενδιαφέρει και μετά ν'αρχίσεις τις ανακρίσεις. 4
vlassish Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Αν όλοι οι άνθρωποι ήταν όπως οι "σωστοί" χρήστες του ινσόμνια ο κόσμος μας θα ήταν καλύτερος. Ν Ο Τ
vasilllis Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, cumulus είπε Όποιος είναι υπέρ του κλέφτη, διότι κλέψιμο είναι ,είναι τζαμπατζης. Μαλλον να πας σε οφθαλμιατρο Εσυ κοιτας να εκφρασεις την αγανακτιση σου ή να βρεις την νομιμη διαδικασια? Διοτι καπου το εχεις χασει. 2
jgeorgiou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1) ο/η ιδιοκτήτης έχει δικαίωμα να αλλάξει κλειδαριά μετά την δικαστική απόφαση 2) Αν ο ενοικιαστής έχει προσωρινό οικονομικό πρόβλημα το συζητάει με ιδιοκτήτη και ζητάει πίστωση χρόνου. Αν ο ιδιοκτήτης θέλει βοηθάει (συνήθως αν κρίνει τον ενοικιαστή ειλικρινή θα του δώσει πίστωση χρόνου). Το πρόβλημα ξεκινά όταν ο ενοικιαστής δεν μπορεί να λύσει το οικονομικό του πρόβλημα σύντομα , εκεί δεν μπορεί να τον βοηθήσει ο ιδιοκτήτης γιατί πληρώνει φόρους και έχει και αυτός ανάγκες να ικανοποιήσει. Πάντως το στεγαστικό στους νέους είναι πρόβλημα που θα μεγεθυνθεί τα επόμενα χρόνια και η πολιτεία πρέπει να βρει τρόπους να αποσυμπιέσει την κατάσταση. Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από jgeorgiou
MTX Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) κάτσε σε μια γκαρσονιέρα με 150 ευρώ ρε φιλαράκι , πάρε αλλα 70-100 επίδομα ενοικίου και άμεσος πας 50-70 ευρώ το μηνα ενοίκιο , ότι και να συμβεί 50 ευρώ το μηνα θα τα βρείς , κάτι ισα ισα να μην μείνεις έξω , τι την θέλεις τι μονοκατοικία αν ζορίζεσαι. σήμερα όλος ο κόσμος τραβάει ζόρι , είναι δύσκολο να σου βάλει πλάτη για μεγάλο χρονικό διάστημα οποιοσδήποτε ιδιοκτητης όσο καλός και να είναι Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από MTX
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, MTX είπε κάτσε σε μια γκαρσονιέρα με 150 ευρώ ρε φιλαράκι , πάρε αλλα 70-100 επίδομα ενοικίου και άμεσος πας 50-70 ευρώ το μηνα ενοίκιο , ότι και να συμβεί 50 ευρώ το μηνα θα τα βρείς , κάτι ισα ισα να μην μείνεις έξω , τι την θέλεις τι μονοκατοικία αν ζορίζεσαι. σήμερα όλος ο κόσμος τραβάει ζόρι , είναι δύσκολο να σου βάλει πλάτη για μεγάλο χρονικό διάστημα οποιοσδήποτε ιδιοκτητης όσο καλός και να είναι Δεν πάει έτσι, είναι και τα ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ, κοινόχρηστα. Επίσης, δύσκολα βρίσκεις με 150 πλέον ακόμα και γκαρσονιέρα, εκτός αν είναι κανένα σαράβαλο σε πολύ υποβαθμισμένη περιοχή.
Twoface Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν πάει έτσι, είναι και τα ΔΕΗ,ΕΥΔΑΠ, κοινόχρηστα. Επίσης, δύσκολα βρίσκεις με 150 πλέον ακόμα και γκαρσονιέρα, εκτός αν είναι κανένα σαράβαλο σε πολύ υποβαθμισμένη περιοχή. Έχουν ανέβει οι τιμές λόγο bnb ! Και εγώ στην αρχή μια γκαρσονιέρα σκεφτόμουν να την κάνω γι αυτό το λόγο αλλά προτίμησα τα σίγουρα λεφτά.
user2163 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 9 ώρες πριν, MTX είπε κάτσε σε μια γκαρσονιέρα με 150 ευρώ ρε φιλαράκι , πάρε αλλα 70-100 επίδομα ενοικίου και άμεσος πας 50-70 ευρώ το μηνα ενοίκιο , ότι και να συμβεί 50 ευρώ το μηνα θα τα βρείς , κάτι ισα ισα να μην μείνεις έξω , τι την θέλεις τι μονοκατοικία αν ζορίζεσαι. σήμερα όλος ο κόσμος τραβάει ζόρι , είναι δύσκολο να σου βάλει πλάτη για μεγάλο χρονικό διάστημα οποιοσδήποτε ιδιοκτητης όσο καλός και να είναι Καλή τύχη στο ψάξιμο γκαρσονιέρας με 150 ευρώ / μήνα... 1
tigergreg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Σωστα! Ουτε σπηλια αρκουδας δεν υπαρχει στην αθηνα σ αυτην την τιμη..... Ισως υπογεια γκαρσονιερα στου γκυζη με ενα κιλο κατσαριδες....
Προτεινόμενες αναρτήσεις