cumulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 35 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Όλοι εσείς που σας πιάνουν οι ευαισθησίες σας για τους τζαμπατζήδες θα ήθελα να δω πως θα αντιδρούσατε αν ο εργοδότης σας σας έλεγε ότι η εταιρεία δεν πάει καλά άρα δε θα σας πληρώσει για 4 μήνες 4 1
tigergreg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 23 λεπτά πριν, cumulus είπε Αν διάβαζες καλύτερα θα έβλεπες ότι έχει δικαστική απόφαση. Απ οσο λεει ειναι δικαστικη διαταγη αποδοσης ακινητου και οχι εξωσης,,,, Η δευτερη ειναι πιο χρονοβορα και στοιχιζει υπερβολικα καθοτι προυποθετει δικαστικους επιμελητες και μερικες φορες συνδρομη συμβεβλημενου κλειδαρα και συνδρομη αστυνομιας. Οποτε η αλλαγη κλειδαριας εξωτερικης και εσωτερικης (μονοκατοικια) συνιστα ξεκαθαρη διαρρηξη. Ληξις. 1
mourouzis2005 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 3 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και σκέψου λέει να συμβαίνει κάτι τέτοιο στο TS . Να είναι απλήρωτος απο την εργασία του και για αυτό να αργεί στις υποχρεώσεις του. Μα αν έφτασε στο σημείο να έχει γίνει διαταγή έξωσης/απόδοσης του ακινήτου (όχι εξώδικο) σημαίνει είχε χρόνο να παραθέσει τα επιχειρήματά του και να τον προστατέψει το κράτος από το "μένος του κακού ιδιοκτήτη". Κακά τα ψέματα, κανένας δεν θέλει να τρώει πιστολιές, ειδικά αν στηρίζεται σε αυτό το εισόδημα για να ζήσει. Οι ηθικολογίες αφορούν όσους είναι εκτός "χορού", τι προβλέπει ο νόμος είναι το μόνο που αφορά την πραγματικότητα.
tigergreg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 25 λεπτά πριν, dancer είπε Πρώτον δεν έχει γίνει καμία διάρρηξη αντίθετα έγινε αλλαγή εξωτερικών κλειδαριων όχι της οικιας Εξηγω παραπανω γιατι ειναι διαρρηξη. Επισης αν εχει γινει εφαρμογη εξωσης εν απουσια του τοτε ειναι υποχρεωμενη η ιδιοκτητρια να του παραδωσει την οικοσκευη του με μαρτυρες και μαλιστα να τα φυλαει για τουλαχιστον εξι μηνες με δικια της ευθυνη. Ειμαι μαρτυρας σε αναλογη υποθεση η οποια ακομα δεν εχει ληξει μετα απο αλληλομηνυσεις επι 8 χρονια!!!!
cumulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, tigergreg είπε Απ οσο λεει ειναι δικαστικη διαταγη αποδοσης ακινητου και οχι εξωσης,,,, Η δευτερη ειναι πιο χρονοβορα και στοιχιζει υπερβολικα καθοτι προυποθετει δικαστικους επιμελητες και μερικες φορες συνδρομη συμβεβλημενου κλειδαρα και συνδρομη αστυνομιας. Οποτε η αλλαγη κλειδαριας εξωτερικης και εσωτερικης (μονοκατοικια) συνιστα ξεκαθαρη διαρρηξη. Ληξις. Κατάλαβα τζαμπατζης και εσύ. Λήξη 1 1
tigergreg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, cumulus είπε Κατάλαβα τζαμπατζης και εσύ. Λήξη Τιποτα δεν καταλαβες....απλα νομιζεις οπως ολοι. Ιδιοκτητης ειμαι και παραθετω μαρτυρια και νομους που γνωριζω.
cumulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Και σκέψου λέει να συμβαίνει κάτι τέτοιο στο TS . Να είναι απλήρωτος απο την εργασία του και για αυτό να αργεί στις υποχρεώσεις του. Ακόμα και αυτό να συμβαίνει δε θα πληρώσω εγω τους μισθούς του.Με αυτή τη λογική να πάει να ψωνίσει και να πει δεν πληρώνω γιατι δεν έχω. Για πες μου θα του τα δώσουν τζάμπα .Προσωπικα επειδη εχω φαει τα φεσια της ζωης μου στο μηνα επανω κανω εξωδικο . Μόλις τώρα, tigergreg είπε Τιποτα δεν καταλαβες....απλα νομιζεις οπως ολοι. Ιδιοκτητης ειμαι και παραθετω μαρτυρια και νομους που γνωριζω. Και εγω ειμαι αστροναύτης
soteras Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, jpmorg είπε Γεια σας Θελω τις αποψεις σας σχετικα με το θεμα μου.Νοικιαζω μια παλια μονοκατοικια εδω και περιπου ενα χρονο,χρωσταω ηδη 4 νοικια.Η ιδιοκτητρια ηδη εβγαλε διαταγη αποδοσης σε βαρος μου την οποια βρηκα χτες στην πορτα.Σημερα ωστοσο και χωρις να με προειδοποιησει αλλαξε την κλειδρια του σπιτιου και της αυλοπορτας,ουσιαστικα δεν μπορω να μπω να παρω ουτε τα πραματα μου.Η ιδια ειναι αφαντη δεν μενει εδω,τα λεφτα τα βαζα σε τραπεζικο λογαριασμο.Τι μπορω να κανω;Δε νομιζω ναναι νομιμο αυτο που εκανε. Ευχαριστω ζητας δανεικα λεφτα απο φιλους/συγγενεις για να αποπληρωσεις τα χρωστουμενα παντως 4 μηνες θα μπορουσες να της εχει ριξει ενα τηλεφωνο οτι εχεις δυσκολιες και θα μπορεις να της βαζεις το χ ποσο στην τραπεζα η οτι
tigergreg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, cumulus είπε Και εγω ειμαι αστροναύτης Το βλεπω....
cumulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Oποιος δεν συμφωνεί μαζί σου είναι Όποιος είναι υπέρ του κλέφτη, διότι κλέψιμο είναι ,είναι τζαμπατζης. 5 λεπτά πριν, tigergreg είπε Το βλεπω.... Μαλλον να πας σε οφθαλμιατρο Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από cumulus 1
kr0m Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 αλλο ενα θρεντ στο ινσομνια οπου : o οp φτιαχνει λογαριασμο μονο και μονο για να συμβουλευτει/ρωτησει για κατι αυτα που γραφει δειχνουν οτι εχει αδικο η τελος παντων κατι δε μας λεει καλα γραφει ισα ισα αρκετες απαντησεις για να εκτεθει περισσοτερο αφου δει οτι εχει κανει κιαμαλα (και στο προβλημα του και που ξεκινησε το θρεντ) σταματαει να απανταει παρα το γεγονος οτι μπηκε πριν 6 ωρες δεν ξαναμπαινει insomnia ή αντε το πολυ πολυ κανει lurking στις απαντησεις του θεματος θα γραφει ο καθενας το μακρυ και το κοντο του 7 6
cumulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Όλοι έχουν γίνει Ρόμπεν των Δασών με τις τσέπες των άλλων Ο άλλος μου χρώσταγε 370 ευρώ και όταν τα ζήταγα μου έλεγε για 370 ευρώ κάνεις έτσι. Έκανα ότι έκαναν και στο ts και με απειλούσε με μηνύσεις και βέβαια πήρε τα .... 3
sotirisl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 με λίγα λόγια ένα ακόμα τρολο θρεντ του σαββατοκύριακου...
tigergreg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Αργια μητηρ πασης κακιας.... 13 λεπτά πριν, cumulus είπε Μαλλον να πας σε οφθαλμιατρο Δεκτο με την προυποθεση να πας κι εσυ σε ψυχιατρο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις