magicnumbers Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Λαχειο ειναι,κ καλυτερα φροντισε να παει στο μιλητο απο στομα σε στομα παρα αγγελια. Πχ αν ξερει καποιον καποιος γειτονας,η διαχειριστρια, γενικα ανθρωποι που δε θα σου κουβαλησουν τον πρωτο τυχοντα γιατι θα τον εχουν κ γειτονα πλεον,εκτος απο την εικονα σε σενα. Να ειναι κ νορμαλ το ενοικιο ομως ετσι..Να δουμε κ την αλλη μερια..Πολλοι ιδιοκτητες θελουν απο μια τρωγλη 40 ετων καποιας γιαγιας που πεθανε να βγαζουν σταθερο μηνιατικο,οταν οι μισθοι ειναι γυρω στο 600αρι με χαροπαλη. Μην εχουμε παραπονα μετα για καλοπληρωτες.Καλυτερα ενα τιμιο ποσο εστω κ ριγμενο αλλα σταθερο,παρα κερδοσκοπια κ τρεχαματα. 1
ethereum Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 19 ώρες πριν, jpmorg είπε Γεια σας Θελω τις αποψεις σας σχετικα με το θεμα μου.Νοικιαζω μια παλια μονοκατοικια εδω και περιπου ενα χρονο,χρωσταω ηδη 4 νοικια.Η ιδιοκτητρια ηδη εβγαλε διαταγη αποδοσης σε βαρος μου την οποια βρηκα χτες στην πορτα.Σημερα ωστοσο και χωρις να με προειδοποιησει αλλαξε την κλειδρια του σπιτιου και της αυλοπορτας,ουσιαστικα δεν μπορω να μπω να παρω ουτε τα πραματα μου.Η ιδια ειναι αφαντη δεν μενει εδω,τα λεφτα τα βαζα σε τραπεζικο λογαριασμο.Τι μπορω να κανω;Δε νομιζω ναναι νομιμο αυτο που εκανε. Ευχαριστω κανονικά δεν μπορεί να σε βγάλει έτσι εύκολα και γρήγορα είναι παράνομο , καλύτερα να πάρεις μια συμβουλή απο ένα δικηγόρο δεν θα σε χρεώσουν για μια γνώμη , εξαρτάται τι συμφωνία είχατε κάνει , ήταν προφορική ? έχεις υπογράψει τίποτα , αυτή πλήρωνε φόρο ή μαύρα , είναι πολλοι παράγοντες
dancer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, C(r)y είπε Επειδή πρόκειται από το Σεπτέμβριο να νοικιάσουμε ένα σπίτι και επειδή βλέπω τα πάντα εδω μέσα και έχω αρχίσει και φοβάμαι , υπ΄άρχει κάπου κάποιος οδηγός για την προστασία του ιδιοκτήτη? εδώ μέσα έχω βρει διάφορες απαντήσεις βέβαια για πολλά θέματα, απλά επειδή βλέπω οτι είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να φοβάσαι ψάχνω απο τώρα για να δω πώς μπορώ να κλειδώσω περισσότερο το συμβόλαιο για να μη βγω χαμένος. Αρχικά είσαι σε λάθος φόρουμ δεύτερον υπάρχει η πομιδα τρίτον μιλά με δικηγόρο γτ είναι τραγικό για το κάθε θέμα που αντιμετωπίζουμε να γράφουμε στο ινσομνια, και νομίζω ότι πρέπει να κοπεί ολόκληρη αυτή η ενότητα από το φορουμ 19 ώρες πριν, jpmorg είπε Γεια σας Θελω τις αποψεις σας σχετικα με το θεμα μου.Νοικιαζω μια παλια μονοκατοικια εδω και περιπου ενα χρονο,χρωσταω ηδη 4 νοικια.Η ιδιοκτητρια ηδη εβγαλε διαταγη αποδοσης σε βαρος μου την οποια βρηκα χτες στην πορτα.Σημερα ωστοσο και χωρις να με προειδοποιησει αλλαξε την κλειδρια του σπιτιου και της αυλοπορτας,ουσιαστικα δεν μπορω να μπω να παρω ουτε τα πραματα μου.Η ιδια ειναι αφαντη δεν μενει εδω,τα λεφτα τα βαζα σε τραπεζικο λογαριασμο.Τι μπορω να κανω;Δε νομιζω ναναι νομιμο αυτο που εκανε. Ευχαριστω Όπως είσαι ξεκινά να βρεις να πληρώσεις και δεύτερον μάθε να είσαι συνεπής στις υποχρεώσεις σου και όχι αεριτζης 6 λεπτά πριν, ethereum είπε κανονικά δεν μπορεί να σε βγάλει έτσι εύκολα και γρήγορα είναι παράνομο , καλύτερα να πάρεις μια συμβουλή απο ένα δικηγόρο δεν θα σε χρεώσουν για μια γνώμη , εξαρτάται τι συμφωνία είχατε κάνει , ήταν προφορική ? έχεις υπογράψει τίποτα , αυτή πλήρωνε φόρο ή μαύρα , είναι πολλοι παράγοντες Καλά εσύ είσαι ακόμα πιο επικίνδυνος από τον TS τι εννοείς τόσο εύκολα και γρήγορα? Νόμιμες διαδικασίες έκανε η ιδιοκτήτρια πόσο δηλαδή θα έπρεπε να περιμένει να φτάσει χρόνο? 2
Twoface Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 19 λεπτά πριν, magicnumbers είπε Μην εχουμε παραπονα μετα για καλοπληρωτες.Καλυτερα ενα τιμιο ποσο εστω κ ριγμενο αλλα σταθερο,παρα κερδοσκοπια κ τρεχαματα. Αυτό ακριβώς κάνω και εγώ ! Καλύτερα σταθερά και 100€ λιγότερα παρά κάθε μήνα με τις σκέψεις ότι δεν θα τα βάλει τα λεφτά ο άλλος
turbat0s Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Αρκεί να μην πέσεις σε "επαγγελματία" κακοπληρωτή οπότε δεν σε γλιτώνει η καλύτερη τιμή. 1
tigergreg Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Loinen είπε Mερικοι εχετε απιστευτο θρασος. Να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν ειστε τρολλακια οι ......αφελεις. Εδω δεν εχει λεφτα να πληρωσει τα ενοικια θα βαλει δικηγορο; Κλειδαρα εγραψα οχι δικηγορο. Την μηνυση μπορει να την καταθεσει στο ατ χωρις δικηγορο. 35 λεπτά πριν, dancer είπε Καλά εσύ είσαι ακόμα πιο επικίνδυνος από τον TS τι εννοείς τόσο εύκολα και γρήγορα? Νόμιμες διαδικασίες έκανε η ιδιοκτήτρια πόσο δηλαδή θα έπρεπε να περιμένει να φτάσει χρόνο? Νομιμη διαδικασια η διαρρηξη και η αυθαιρετη αλλαγη κλειδαριων? ΗΜΑΡΤΟΝ! Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από tigergreg 1
Twoface Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Πριν τον στείλετε στο απόσπασμα σκεφτείτε τι μπορεί να του συνέβει και έφτασε σε αυτό το σημείο.Μην είστε τόσο αυστηροι. Γνωρίζεις μήπως τις ανάγκες της άλλης πλευράς ;; 2
sotirisl Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Η Ελλάδα παίζει να έχει το χειροτερο νομικό καθεστώς σχετικά με τα ενοίκια σε όλον τον κόσμο... Πήγαινε σε μια πολιτισμένη χώρα, νοίκιασε σπιτι και αν δεν πληρώσεις για τρεις μήνες δες τι θα γίνει.... 2
cumulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Πριν τον στείλετε στο απόσπασμα σκεφτείτε τι μπορεί να του συνέβει και έφτασε σε αυτό το σημείο.Μην είστε τόσο αυστηροι. Ότι και να συμβεί ο ιδιοκτήτης δεν ειναι φιλόπτωχο ταμείο .Οπως δεν μπορείς να πας στο super market και να πεις έχασα τη δουλειά μου ,όποτε Αφηστε με να ψωνίσω τζάμπα το ίδιο συμβαίνει και με τα ενοίκια .Οσοι ενοικιαστές δεν πληρώνουν όταν τους πετάω έξω πάνε και νοικιάζουν άλλου .Πως βρίσκουν τότε τα χρήματα ,αφού θα πρέπει να δώσουν και εγγύηση ; 3
cumulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οχι αλλά δεν γνωρίζω και τις δικές του.Απλά λέω να αφήνουμε και λίγο λάσκα. Γνώμη μου. Δεν είπα κάτι για τον ιδιοκτήτη αλλά για το ανάθεμα που πέφτει εδω μέσα. Φίλε μου τα εχω φάει στη μάπα χρόνια .το 99% δεν έχουν κανένα πρόβλημα.Απλα λένε θα κάτσω τζάμπα και θα φύγω οτι με διώξουν και όπως έγραψα που βρίσκουν χρήματα να νοικιάσουν και μάλιστα μερικές φορές και ακριβότερα συν οτι πρέπει να δώσουν και ενα ενοίκιο επιπλέον εγγύηση 1
29gk Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Οχι αλλά δεν γνωρίζω και τις δικές του.Απλά λέω να αφήνουμε και λίγο λάσκα. Γνώμη μου. Δεν είπα κάτι για τον ιδιοκτήτη αλλά για το ανάθεμα που πέφτει εδω μέσα. Aπο χριστιανικης και κοινωνικης πλευρας, καλα τα λες και πολλοι θα συμφωνησουν, ομως 4 μηνες ενοικια + την φορολογια τους + τα δικαστικα εξοδα + διαφορα αλλα αγνωστου μεγεθους εξοδα, δικαιολογουν οχι απλα αναθεματα αλλα και καταδικη ηθικη τουλαχιστον του .......αναθεματισμενου. Επιπλεον, η οικομικη κατασταση της χωρας τα τελευταια χρονια εχει εξαλειψει καθε ειδους περιθωριο ανοχης, οποτε μενει η απλη εκμεταλλευση του ενος προς τον αλλο.
kogba Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 4Σε σπίτι που νοικιάζουν συγγενείς μου, τους τελευταίους μήνες είχαν καθυστερήσει τα ενοίκια 3 μήνες. Είχαν μιλήσει με τον νοικαρη, ο άνθρωπος την κόρη του έχει μέσα που σπουδάζει 2 χρόνια τώρα. Δυσκολεύεται, ιδιωτικός υπάλληλος, αλλά δεν πρόκειται να αφήσει το παιδί του να το βγάλουν έξω. Δείξανε κατανόηση οι συγγενείς. Ήδη ο ενοικιαστής κάνει και κάποια μεροκάματα επιπλέον και μείωσε τους μήνες μόλις στον 1. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική βέβαια, αν υπάρχει όμως κατανόηση και συνεννόηση είναι το καλύτερο. 5
Βασίλης_29 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δεν δικαιούται να βάλει κλειδαριά και με αυτόν τον τρόπο να εμποδίζει τον άλλο να πάει να πάρει τα πράγματά του εκτός κι αν υπάρχει δικαστική απόφαση. Μήνυση στο ΑΤ άμεσα και χωρίς δικηγόρο. 1
cumulus Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν δικαιούται να βάλει κλειδαριά και με αυτόν τον τρόπο να εμποδίζει τον άλλο να πάει να πάρει τα πράγματά του εκτός κι αν υπάρχει δικαστική απόφαση. Μήνυση στο ΑΤ άμεσα και χωρίς Αν διάβαζες καλύτερα θα έβλεπες ότι έχει δικαστική απόφαση. Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από cumulus 3
dancer Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Νομιμη διαδικασια η διαρρηξη και η αυθαιρετη αλλαγη κλειδαριων? ΗΜΑΡΤΟΝ! Πρώτον δεν έχει γίνει καμία διάρρηξη αντίθετα έγινε αλλαγή εξωτερικών κλειδαριων όχι της οικιας 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Πριν τον στείλετε στο απόσπασμα σκεφτείτε τι μπορεί να του συνέβει και έφτασε σε αυτό το σημείο.Μην είστε τόσο αυστηροι. Πολύ ωραία λογική έφτασε κάποιος σε δύσκολο σημείο τι έγινε να κάνουμε και άλλον ίσως να φτάσει σε ένα τέτοιο σημείο από τη μη είσπραξη ενοικίων. Μωρέ μπράβο μας μετά αναρωτιόμαστε αν θα πάμε μπροστά πότε σαν κράτος αχχαχαχαχχααχαχαχ 27 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε Δεν δικαιούται να βάλει κλειδαριά και με αυτόν τον τρόπο να εμποδίζει τον άλλο να πάει να πάρει τα πράγματά του εκτός κι αν υπάρχει δικαστική απόφαση. Μήνυση στο ΑΤ άμεσα και χωρίς δικηγόρο. Ξαναδιάβασε πρώτα και μετά γράψε Ρομπέν των δασών εσυ
Προτεινόμενες αναρτήσεις