Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι έγινε ρε παιδιά με τα ενοίκια αυτόν τον μήνα; Έχει πέσει κανας ιός ή ετοιμάζονται οι ενοικιαστές για τους φοιτητές; 

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 ώρες πριν, jpmorg είπε

Γεια σας

Θελω τις αποψεις σας σχετικα με το θεμα μου.Νοικιαζω μια παλια μονοκατοικια εδω και περιπου ενα χρονο,χρωσταω ηδη 4 νοικια.Η ιδιοκτητρια ηδη εβγαλε διαταγη αποδοσης σε βαρος μου την οποια βρηκα χτες στην πορτα.Σημερα ωστοσο και χωρις να με προειδοποιησει αλλαξε την κλειδρια του σπιτιου και της αυλοπορτας,ουσιαστικα δεν μπορω να μπω να παρω ουτε τα πραματα μου.Η ιδια ειναι αφαντη δεν μενει εδω,τα λεφτα τα βαζα σε τραπεζικο λογαριασμο.Τι μπορω να κανω;Δε νομιζω ναναι νομιμο αυτο που εκανε.

Ευχαριστω

Το προβλημα εισαι εσυ οχι η ιδιοκτητρια. Εσυ είναι νόμιμο να χρωστάς νοικια;

Σου έκανε διαταγη αποδοσης μισθιου δεν πληρωσες περασε η προθεσμια και καλώς σε βγάζει εξω. 

Δημοσ.

Είναι αναμενόμενη η τάση. Οι τιμές των ακινήτων ανέβηκαν στο Θεό, πολλά σπίτια άλλαξαν χέρια, ανακαινίστηκαν. Πολύ σύντομα τα ενοίκια θα κτυπήσουν δυσθεώρητα ύψη. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Zengar Zombolt είπε

4 ενοίκια λέει χαχαχα
στα 3 θα το έκανα εγώ αυτό που σου έκανε....... οπότε να λες και ευχαριστώ  

Βασικά για να καταφέρει έξωση στους 4 μήνες σημαίνει ότι τη διαδικασία την ξεκίνησε στους 2, η διαταγή απόδοσης χρειάζεται τουλάχιστον 45 ημέρες για να εκδοθεί.

Δημοσ.

Έχει πλάκα που πολλοί αφού οι ίδιοι δεν τηρούν τους όρους συμβολαίου μετά κατηγορούν και από πάνω τον άλλο ότι παρανομεί.Δηλαδη τι περίμενες;Σε άφησε 4 μήνες,πόσο ήθελες να σε αφήσει,2-3 χρόνια;

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, stef157 είπε

Κάπου έχει πέσει σύρμα ότι στο insomnia λύνουν υποθέσεις ενοικίων και έχουν πλακώσει όλοι!

Πρέπει να αρχίσουμε να χρεώσουμε 

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή πρόκειται από το Σεπτέμβριο να νοικιάσουμε ένα σπίτι και επειδή βλέπω τα πάντα εδω μέσα και έχω αρχίσει και φοβάμαι , υπ΄άρχει κάπου κάποιος οδηγός για την προστασία του ιδιοκτήτη? εδώ μέσα έχω βρει διάφορες απαντήσεις βέβαια για πολλά θέματα, απλά επειδή βλέπω οτι είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να φοβάσαι ψάχνω απο τώρα για να δω πώς μπορώ να κλειδώσω περισσότερο το συμβόλαιο για να μη βγω χαμένος.

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, C(r)y είπε

Επειδή πρόκειται από το Σεπτέμβριο να νοικιάσουμε ένα σπίτι και επειδή βλέπω τα πάντα εδω μέσα και έχω αρχίσει και φοβάμαι , υπ΄άρχει κάπου κάποιος οδηγός για την προστασία του ιδιοκτήτη? εδώ μέσα έχω βρει διάφορες απαντήσεις βέβαια για πολλά θέματα, απλά επειδή βλέπω οτι είναι πάρα πολλά αυτά που πρέπει να φοβάσαι ψάχνω απο τώρα για να δω πώς μπορώ να κλειδώσω περισσότερο το συμβόλαιο για να μη βγω χαμένος.

ενα ιδιωτικο συμφωνητικο δε σε εξασφαλιζει απο τον πονηρο αυτοματα, παλι τρεχαματα θα χεις. απλα φροντισε προτου υπογραψεις οτιδηποτε να γνωρισεις τον αλλον οσο πιο καλα μπορεις για να βαλεις τιμιους ανθρωπους σπιτι σου. βγαζε τους για καφε να τα πειτε, και ψαρωνε στοιχεια. πιο φτηνα θα σου πανε 10 καφεδες παρα ενας δικηγορος

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Mερικοι εχετε απιστευτο θρασος. Να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω αν ειστε τρολλακια οι ......αφελεις.

17 ώρες πριν, tigergreg είπε

Εαν   δεν  υπαρχει   δικαστικη   αποφαση   εξωσης   τοτε   η  αλλαγη   κλειδαριων   ειναι   παρανομη   και  σηκωνει   μηνυση   κλπ.

Εχεις   δικαιωμα   να  φωναξεις   κλειδαρα   και  να   βαλεις   δικες  σου  κλειδαριες.

Εδω δεν εχει λεφτα να πληρωσει τα ενοικια θα βαλει δικηγορο;

Δημοσ.

Χρωστάς 4 ενοίκια και λες ότι έχεις πρόβλημα με τhν ιδιοκτήτρια;  Το πρόβλημα είσαι εσύ, να της πεις και ευχαριστώ που σε ανέχτηκε.Τι θέλεις δηλαδή; Τα χρωστούμενα ενοίκια να γίνουν 30; Να πας σε παγκάκι. Ο κλασσικός νεοέλληνας !

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Lezantas26 είπε

ενα ιδιωτικο συμφωνητικο δε σε εξασφαλιζει απο τον πονηρο αυτοματα, παλι τρεχαματα θα χεις. απλα φροντισε προτου υπογραψεις οτιδηποτε να γνωρισεις τον αλλον οσο πιο καλα μπορεις για να βαλεις τιμιους ανθρωπους σπιτι σου. βγαζε τους για καφε να τα πειτε, και ψαρωνε στοιχεια. πιο φτηνα θα σου πανε 10 καφεδες παρα ενας δικηγορος

Ρε συ τι κάφε , πως θα το κάνω αυτό? θα έρθει ο άλλος απο αγγελία που θα βάλω πες. και μετά? θα το δει οκ, θα πει το θέλω , εγω τι θα πω? πάμε για καφέ? θα του ζητήσω ε9? :P  δεν έχω ιδέα μέχρι ποιο βαθμό μπορώ να ελέγχω τον άλλον

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...