Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

Θελω τις αποψεις σας σχετικα με το θεμα μου.Νοικιαζω μια παλια μονοκατοικια εδω και περιπου ενα χρονο,χρωσταω ηδη 4 νοικια.Η ιδιοκτητρια ηδη εβγαλε διαταγη αποδοσης σε βαρος μου την οποια βρηκα χτες στην πορτα.Σημερα ωστοσο και χωρις να με προειδοποιησει αλλαξε την κλειδρια του σπιτιου και της αυλοπορτας,ουσιαστικα δεν μπορω να μπω να παρω ουτε τα πραματα μου.Η ιδια ειναι αφαντη δεν μενει εδω,τα λεφτα τα βαζα σε τραπεζικο λογαριασμο.Τι μπορω να κανω;Δε νομιζω ναναι νομιμο αυτο που εκανε.

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου είχε  στείλει εξώδικο πριν την διαταγή απόδοσης σε βάρος σου ? Συμφωνητικό μίσθωσης εχετε ? πριν πόσες μέρες δόθηκε η  διαταγή απόδοσης ?

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Δεν νομιζεις οτι είναι νόμιμο αυτό που σου έκανε, ενώ το να μένεις τζάμπα εις βάρος του άλλου το βρίσκεις νομιμότατο 

• Like 21
  • Thanks 3
  • Sad 1
Δημοσ.

Άν έχεις πράγματα αξίας πρέπει να της βρεις τα λεφτά για να της ξοφλήσεις τα νοίκια αλλιώς άστα εκεί και μην ασχολείσαι άλλο.

Δημοσ.

Εαν   δεν  υπαρχει   δικαστικη   αποφαση   εξωσης   τοτε   η  αλλαγη   κλειδαριων   ειναι   παρανομη   και  σηκωνει   μηνυση   κλπ.

Εχεις   δικαιωμα   να  φωναξεις   κλειδαρα   και  να   βαλεις   δικες  σου  κλειδαριες.

• Like 1
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, jpmorg είπε

Γεια σας

Θελω τις αποψεις σας σχετικα με το θεμα μου.Νοικιαζω μια παλια μονοκατοικια εδω και περιπου ενα χρονο,χρωσταω ηδη 4 νοικια.Η ιδιοκτητρια ηδη εβγαλε διαταγη αποδοσης σε βαρος μου την οποια βρηκα χτες στην πορτα.Σημερα ωστοσο και χωρις να με προειδοποιησει αλλαξε την κλειδρια του σπιτιου και της αυλοπορτας,ουσιαστικα δεν μπορω να μπω να παρω ουτε τα πραματα μου.Η ιδια ειναι αφαντη δεν μενει εδω,τα λεφτα τα βαζα σε τραπεζικο λογαριασμο.Τι μπορω να κανω;Δε νομιζω ναναι νομιμο αυτο που εκανε.

Ευχαριστω

Καλά σου έκανε.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Αφού σου κοινοποίησε διαταγή απόδοσης έχει για τα νοίκια που χρωστάς νόμιμο ενέχυρο στα πράγματα που βρίσκονται μέσα στο σπίτι.οπότε για να στα αποδεσμεύσει πρέπει να τις πληρώσεις τα νοίκια με τους τόκους και τα έξοδα.Εκτός αν δεν σε νοίζει ,οπότε τα παρατάς και πας αλλού.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, tz_aristotelis είπε

4 νοίκια 4 μήνες. Στο διάστημα αυτό είχατε κάποια επικοινωνία? 

Μιλήσατε καθόλου?

οχι

2 ώρες πριν, hp8 είπε

Σου είχε  στείλει εξώδικο πριν την διαταγή απόδοσης σε βάρος σου ? Συμφωνητικό μίσθωσης εχετε ? πριν πόσες μέρες δόθηκε η  διαταγή απόδοσης ?

Ναι ειχε στειλει εξωδικο που βρηκα στην πορτα το Μαη.Υπαρχει συμβολαιο για 1 χρονο,η διαταγη εκδοθηκε 15/7/19 και τη βρηκα στην πορτα 19/7/2019

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, jpmorg είπε

Ναι ειχε στειλει εξωδικο που βρηκα στην πορτα το Μαη.Υπαρχει συμβολαιο για 1 χρονο,η διαταγη εκδοθηκε 15/7/19 και τη βρηκα στην πορτα 19/7/2019

Κατά τα άλλα - όπως ανέφερες - σου άλλαξε κλειδαριές χωρίς να σε προειδοποιήσει...

• Like 3
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε

4 ενοίκια λέει χαχαχα
στα 3 θα το έκανα εγώ αυτό που σου έκανε....... οπότε να λες και ευχαριστώ  

Στο πρωτο κιολας να σου πω. Οπως εχει η γενικη οικονομικη κατασταση τα τελευταια χρονια αλλα και οι ειδικες συνθηκες της καθε περιπτωσης, αν πχ ο αλλος απαντα με τσαμπουκα, αδιαφορια ή και χειροτερα.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...