Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπόν το θέμα ειναι οτι προσέχω τα κινητά μου στο σημείο που δεν βάζω ποτε τζαμάκι, και η περίπτωση αυτή ειναι τρέλα ευκνευριστικη για των λόγο οτι. Το κινητο έσπασε μέσα στην τσέπη του παντελονιού μου χωρίς κανένα άλλο αντικείμενο μέσα σε αυτή, δεν ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για μια εταιρεία όπως η Samsung να μην καλύπτει κάποιο σπάσιμο η εστω ράγισμα χωρίς απαραίτητα να υπαρχει πτώση, υπαρχει κάποια περίπτωση να το κυνηγήσω και να δικαιωθώ; στην αντιπροσωπεία μου λένε οτι η οθόνη κοστίζει περί τα 280 ευρώ, Ε δεν περνώ κανένα pocophone με τόσα τουλάχιστον δεν θα σπάσει μέσα στην τσέπη. Να αναφέρω οτι το παντελόνι ήταν στενό και υπήρχε πίεση , αλλα ειναι αρκετή για να σπάσει το gorilla glass?

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Tzikoz είπε

... Να αναφέρω οτι το παντελόνι ήταν στενό και υπήρχε πίεση , αλλα ειναι αρκετή για να σπάσει το gorilla glass?

Ναι

Στην αντοχή υλικών υπάρχει η λεγόμενη "μηχανική κόπωση" οπου ένα υλικό "ταλαιπωρείται", καταπονείται και κάποια στιγμή καταλήγει σε θραύση ή πλαστική παραμόρφωση (δηλαδή μονιμη παραμόρφωση). Στα υποψη οτι στη συγκεκριμένη "στιγμή" μπορεί το "φορτίο" να είναι πολύ μικρότερο από το εργοστασιακά υπολογισμένο, αλλά λόγω της κόπωσης να προκύψει η αστοχία ακόμα κι αν απλά έκλασες. Αντιστοιχο φαινόμενο είναι ένα κινητό να μας πέσει 5-10 φορες κάτω, να μην πάθει τιποτα και από ένα απαλό χτύπημα στη γωνία του τραπεζιου, να το πάρεις κομμάτια σε σακούλα. 

Με δυο λογια, δεν θα δικαιωθείς, όπως και να κινηθείς ή όσα post γράψεις σε fora/blogs.

Και pocophone να αγοράσεις, πάλι το ίδιο σενάριο μπορει να αντιμετωπίσεις, όσο το στριμώχνεις σε στενές τσέπες με μπόλικη πίεση. Μάζεψε λοιπον το αναγκαίο χρήμα για την επισκευή (ή αγορά αλλου τηλεφώνου) και φρόντισε την επομενη φορά να προσέχεις για να έχεις. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...