Προς το περιεχόμενο

Rc cars and charging HELP

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

ωραιος...συνολικα τι χρηματα εδωσες? και ποσα κμ παει ?

δεν θυμαμαι πανε χρονια απο τοτε, τωρα δεν υπαρχει πια. Κανα 20αρικο ειχε το μικρο και αυτο παιζει να μου το ειχαν κανει και δωρο και το μεγαλο 40-50ε απο τα τζαμπο. Το μεγαλο εγραφε ή 25 ή 30κμ/ω οποτε το μικρο θα πηγαινε σιγουρα 40κμ/ω+.

• Thanks 1
  • Απαντ. 53
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, JimasGR είπε

δεν θυμαμαι πανε χρονια απο τοτε, τωρα δεν υπαρχει πια. Κανα 20αρικο ειχε το μικρο και αυτο παιζει να μου το ειχαν κανει και δωρο και το μεγαλο 40-50ε απο τα τζαμπο. Το μεγαλο εγραφε ή 25 ή 30κμ/ω οποτε το μικρο θα πηγαινε σιγουρα 40κμ/ω+.

Είσαι ωραίος φίλε 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ορίστε τι καταφέρατε τώρα.... Με ψήσατε πάλι....

Αυτό είναι το διτάχυτο της kyosho που έχω. Μετά την τηλευταία αναβάθμιση που είχα κάνει παλιά στον κινητήρα απο 15αρι σε 18αρι πάει πετώντας....

Πρέπει να βγάζει πάνω απο 80χλμ τελικής.

Επειδή στα νιάτα μου ήμουν και εγώ λίγο καγκούρι, έβαλα ένα φιλαράκι μου να το οδηγήσει και εγώ απο δίπλα με το punto gt που είχα εκείνη την εποχή βάλαμε κόντρα.

Κόντρα my ass, μέχρι την πρώτη ταχύτητα το είχα. Μέχρι να βάλω δευτέρα στο αμάξι το σκατό είχε εξαφανιστεί....

Το άλλο το καμάρι μου είναι σίφουνας επι υγρού στοιχείου. Και εκεί δεν έμεινα πίσω στα upgrades, αλλά ποιό light καταστάσεις.

Αλλαξα την παροχή του νερού που ψύχει τον κινητήρα με μεγαλύτερη διατομή για να μην έχουμε θέματα υπερθέρμανσης(η traxxas εκείνη την εποχή έφαγε πολύ κράξιμο για αυτή την λεπτομέρεια) και επίσης άλλαξα την stock πλαστική προπέλα σε μπρούτζινη.

IMG_1016.JPG

IMG_1017.JPG

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, piiii είπε

Ορίστε τι καταφέρατε τώρα.... Με ψήσατε πάλι....

Αυτό είναι το διτάχυτο της kyosho που έχω. Μετά την τηλευταία αναβάθμιση που είχα κάνει παλιά στον κινητήρα απο 15αρι σε 18αρι πάει πετώντας....

Πρέπει να βγάζει πάνω απο 80χλμ τελικής.

Επειδή στα νιάτα μου ήμουν και εγώ λίγο καγκούρι, έβαλα ένα φιλαράκι μου να το οδηγήσει και εγώ απο δίπλα με το punto gt που είχα εκείνη την εποχή βάλαμε κόντρα.

Κόντρα my ass, μέχρι την πρώτη ταχύτητα το είχα. Μέχρι να βάλω δευτέρα στο αμάξι το σκατό είχε εξαφανιστεί....

Το άλλο το καμάρι μου είναι σίφουνας επι υγρού στοιχείου. Και εκεί δεν έμεινα πίσω στα upgrades, αλλά ποιό light καταστάσεις.

Αλλαξα την παροχή του νερού που ψύχει τον κινητήρα με μεγαλύτερη διατομή για να μην έχουμε θέματα υπερθέρμανσης(η traxxas εκείνη την εποχή έφαγε πολύ κράξιμο για αυτή την λεπτομέρεια) και επίσης άλλαξα την stock πλαστική προπέλα σε μπρούτζινη.

IMG_1016.JPG

IMG_1017.JPG

τα χερια σου πιανουν φαινεται. εμενα καθολου...αλλα στην οδηγηση καλα τα παω

ωραιο το σκριφ σκραφ 

Δημοσ.

Έχω ένα rc, πολλά χρόνια, αχρησιμοποίητο τελείως. 

Είναι opel astra, από κάποιο περιοδικό. Τεύχος τεύχος έδινε κομμάτια και το συναρμολογουσες.

Σε κόστος βγήκε 2 και 3 φορές πάνω σε σχέση με την αγορά ενός έτοιμου. Αουτς!!!!!

Υπάρχει κάποιο κατάστημα (θεσσαλονίκη) να το δούνε αν είναι οκ , ώστε να το λειτουργήσω επιτέλους;;;

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Έχω ένα rc, πολλά χρόνια, αχρησιμοποίητο τελείως. 

Είναι opel astra, από κάποιο περιοδικό. Τεύχος τεύχος έδινε κομμάτια και το συναρμολογουσες.

Σε κόστος βγήκε 2 και 3 φορές πάνω σε σχέση με την αγορά ενός έτοιμου. Αουτς!!!!!

Υπάρχει κάποιο κατάστημα (θεσσαλονίκη) να το δούνε αν είναι οκ , ώστε να το λειτουργήσω επιτέλους;;;

παραπάνω?

Δημοσ.
11 ώρες πριν, gmts είπε

Εγώ έχω αυτόν στο 1/8 truggy. Κλασσικά οργώνει χωράφι.

http://www.nosram.com/en/products/product-archive/nitro-engines/18-offroad-engines/produkt/nosram-rs30-rr-truggy/details/

Σε 1:8 monster truck.. mta4 ειμουν μεταξυ αυτου του θηριου και picco 28... τελικα πηρα το 2ο γιατι μου ελεγαν 45-60 μερες παραδοση :(  Αλλα αστερι και ο Ιταλος! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...