andrapos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Και πρόσεχε στις πρώτες βόλτες πως θα το πας μη σπάσεις τα πάντα.Τα rc ανταλλακτικά εκτός ότι είναι ακριβά είναι και δύσκολο να τα βρεις οπότε να προσέχεις τους τρακους και τα μεγάλα πετάγματα. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 8 λεπτά πριν, andrapos είπε Και πρόσεχε στις πρώτες βόλτες πως θα το πας μη σπάσεις τα πάντα.Τα rc ανταλλακτικά εκτός ότι είναι ακριβά είναι και δύσκολο να τα βρεις οπότε να προσέχεις τους τρακους και τα μεγάλα πετάγματα. Ξέρεις πολλά Ευχαριστώ
andrapos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 5 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε Ξέρεις πολλά Ευχαριστώ Δεν είναι καμία επιστήμη,και εγώ σε forum έψαχνα όταν είχα θέματα.Τοτε υπήρχαν και ενεργά forum μοντελισμού Ελληνικά,τώρα απ' ότι έχω δει μόνο με drone ασχολούνται.Να ξέρεις πάντως πως ότι χρειαστείς πιο σωστά πράγματα θα βρεις στο ίντερνετ (και σε ξένα forum) πάρα στα μαγαζιά εδώ που κοιτάνε να σου πάρουν λεφτά και οι περισσότεροι ή δεν έχουν γνώση ή δεν έχουν διάθεση να βοηθήσουν. 1
AristidisZ Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μου πήρε 20 post για να καταλάβω ότι μιλάμε για τηλεκατευθυνόμενο και όχι για κανονικό αμάξι...
APPLEGEEK Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Όλα οκ παιδιά σούπερ είναι απλά Δεν θα το κρατήσουμε
andrapos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Γιατί αν επιτρέπεται;Κατάλαβες ότι δεν σου αρέσει ή πάει για δώρο;
APPLEGEEK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, andrapos είπε Γιατί αν επιτρέπεται;Κατάλαβες ότι δεν σου αρέσει ή πάει για δώρο; Ναι αυτό. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια
APPLEGEEK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Εάν θέλει κανείς να κάνουμε ανταλλαγή με κάτι άλλο οκ
piiii Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 16 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε Rustler πόσην ώρα θέλει να φοτιστσει; https://heliland.com/product/traxxas-rustler-2wd-1-10-rtr-tq-w-o-battery-charger/?gclid=CjwKCAjw98rpBRAuEiwALmo-ykTEZ-TNG9mODC7QEtURB6-IVOc39izY44aCOE0sbjn7P0yjEePOrhoCvXAQAvD_BwE Εχω σε μεγάλη εκτίμηση τα traxxas πάντως. Εχω το ίδιο μοντέλο με το δικό σου, αλλά με flat stick μπαταρία 8.4V. Πάει μαμιώντας... Οπως επίσης έχω εδώ και 15 χρόνια ένα βαρκάκι της traxxas (nitro vee) θερμικό, που μου έχει αφήσει πολλές ώρες διασκέδασης. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μόλις τώρα, piiii είπε Εχω σε μεγάλη εκτίμηση τα traxxas πάντως. Εχω το ίδιο μοντέλο με το δικό σου, αλλά με flat stick μπαταρία 8.4V. Πάει μαμιώντας... Οπως επίσης έχω εδώ και 15 χρόνια ένα βαρκάκι της traxxas (nitro vee) θερμικό, που μου έχει αφήσει πολλές ώρες διασκέδασης. Επιτρέπεται να ρωτήσω την ηλικία σου ;
piiii Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε Επιτρέπεται να ρωτήσω την ηλικία σου ; Σ' ωραίος..... 42 είμαι. Απλά πλέον όπως είπε και ένα παλικάρι παραπάνω δεν προλαβαίνω λόγω οικογένειας. Αλλά μέχρι και 2-3 πριν προσπαθούσα μία στις τόσο να ξεδώσω λίγο... 1
APPLEGEEK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 4 λεπτά πριν, piiii είπε Σ' ωραίος..... 42 είμαι. Απλά πλέον όπως είπε και ένα παλικάρι παραπάνω δεν προλαβαίνω λόγω οικογένειας. Αλλά μέχρι και 2-3 πριν προσπαθούσα μία στις τόσο να ξεδώσω λίγο... Εγώ πιο πολυ το δίνω λόγο ντροπής.44. Εάν το κρατήσω να στείλω ινμποξ; για μετατροπές; Έχω 5500mah wildscorpion
piiii Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε Εγώ πιο πολυ το δίνω λόγο ντροπής.44. Εάν το κρατήσω να στείλω ινμποξ; για μετατροπές; Ελα ρε εσύ αν είναι δυνατόν... Τι ντροπή και παπαριές... Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ηλικία. Σιγά μην απολογηθούμε κιόλας. Ενα έχω να σου πω. Αν έχεις και παιδιά τσιμπάς και ένα τ/κ για αυτά και κάνεις τρελά γούστα. 1
APPLEGEEK Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, piiii είπε Ελα ρε εσύ αν είναι δυνατόν... Τι ντροπή και παπαριές... Αυτά τα πράγματα δεν έχουν ηλικία. Σιγά μην απολογηθούμε κιόλας. Ενα έχω να σου πω. Αν έχεις και παιδιά τσιμπάς και ένα τ/κ για αυτά και κάνεις τρελά γούστα. Προς το παρόν Όχι. Αλλά εαν μου λες πηρα Καλό μοντέλο ίσως το κρατήσω για legend. Πάει πολύ καλά. Δεν ξέρω εάν πάει καλύτερα Απο τώρα εφόσον αλλάξω μπαταρία. Που έχει πίστα; γ Τέλος πάντων κάπου να πηγαίνω να το τρέχω; Επεξ/σία 21 Ιουλίου 2019 από APPLEGEEK
piiii Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Αν θυμάμαι καλά στην συσκευασία σου πρέπει να σου δίνει και ένα εξτρά γρανάζι για να αλλάξεις την σχέση μετάδοσης και να πάει ποιό γρήγορα σε τελική. Αυτό στην περίπτωση που θέλεις να τρέξεις σε δρόμο. Μην το χρησιμοποιήσεις σε ανώμαλο δρόμο γιατί θα φάει τρελό ζόρι και μάλλον θα σου φάει πρόωρα τον συμπλέκτη. Το ποιό extreme που μπορείς να κάνει είναι ανέβεις σε ah στην μπαταρία για περισσότερο χρόνο παιχνιδιού. Το συγκεκριμένο μοντέλο το έχω δοκιμάσει και στο χιόνι(λόγω αδιάβροχου σερβό και δέκτη) και το παντιλίκι πήγαινε αέρα πατέρα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα