Gregory_House Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα ανακάλυψα πως στο "κάθισμα" της λεκάνης, στα πλάγια, απο κάτω, από εκεί που τρέχει το νερό-καζανάκι ουσιαστικά, υπάρχουν "φαγώματα" με σκουριά. Στην ουσία μοιάζει σαν να έχει φύγε η πορσελάνη(?) και να έχει μέταλλο από κάτω (κάτι που μου φαίνεται λίγο κουλό). Το πρόβλημα είναι πως η λεκάνη αυτή με το ζόρι έχει συμπληρώσει ένα χρόνο. Υπάρχει κάποιος (ίσως υδραυλικός) που να έχει ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο; Μα σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας τέλος πάντων
green gordon Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Έχω το ίδιο ακριβώς.1.5 χρόνο λεκάνη. Δεν είναι σκουριά τρίψε πολύ καλά κ θα φύγει. 3
Gregory_House Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, φίλε μου! Λες? Φοβαμαι μην φυγει εντελως το σμαλτο και μεινει το απο μεσα Πραγματικα φαινεται λες και υπαρχει μεταλλο μεσα απο αυτα τα φαγωματα 😕
overpower Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 15 λεπτά πριν, Gregory_House είπε Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, φίλε μου! Λες? Φοβαμαι μην φυγει εντελως το σμαλτο και μεινει το απο μεσα Πραγματικα φαινεται λες και υπαρχει μεταλλο μεσα απο αυτα τα φαγωματα 😕 Στην χειρότερη βάλε γάντι για να καταλάβεις αν όντως είναι φαγωμενο, ή είναι βρωμιά (ναι, από τα splashbacks γίνεται)
Gregory_House Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 12 λεπτά πριν, overpower είπε Στην χειρότερη βάλε γάντι για να καταλάβεις αν όντως είναι φαγωμενο, ή είναι βρωμιά (ναι, από τα splashbacks γίνεται) Oχι βρε παιδια, δεν ειναι βρομια (σκατουλα ), αλιμονο, το ήλεγξα πριν γραψω Και βγαινει και εκει ακριβως που σταζει το καζανακι, στα πλαϊνα του καθισματος. Το μονο που φοβαμαι ειναι μην φυγει το σμαλτο και γινει για πεταμα τελειως η λεκανη... Θα προσπαθησω και αυριο κα θα σας πω, να δουμε τι θα δουμε!
bluesattack Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Υπαρχει και υγρο σμαλτο (ακομα και σπρει αλλα..) αν χρειαστει να επιδιορθωσεις κατι , με καλα και σχετικα μακροχρονια ( η μακρομηνια ) αποτελεσματα. Θα το περασεις με ενα πινελακι (φορωντας γαντια ) και τερμα , για οσο κρατησει, η αντιαισθητικη κιτρινομαυριλα που ετσι και αλλιως θα πιασει και βρωμια
Curtis76 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Για καλο και για κακο κανε και μια εξεταση ουρων
georgeγ Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 δεν ειναι φαγωματα.επικαθησεις απο την ροη του νερου ειναι,μαλλον αλατα αναμεμιγμενα με μικροσωματιδια (εδω μπαινει το ερωτημα για την ποιοτητα του ποσιμου νερου) εχω ριξει και εγω διαφορα καθαριστικα δεν εχουν κανει σημαντικο θελει τριψιμο για να φυγουν αλλα αν το τριψεις θα καταστρεψεις την λεια επιφανεια του σμαλτου...μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
troi.g Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Στις 20/7/2019 στις 5:39 ΜΜ, Gregory_House είπε Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα ανακάλυψα πως στο "κάθισμα" της λεκάνης, στα πλάγια, απο κάτω, από εκεί που τρέχει το νερό-καζανάκι ουσιαστικά, υπάρχουν "φαγώματα" με σκουριά. Στην ουσία μοιάζει σαν να έχει φύγε η πορσελάνη(?) και να έχει μέταλλο από κάτω (κάτι που μου φαίνεται λίγο κουλό). Το πρόβλημα είναι πως η λεκάνη αυτή με το ζόρι έχει συμπληρώσει ένα χρόνο. Υπάρχει κάποιος (ίσως υδραυλικός) που να έχει ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο; Μα σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας τέλος πάντων Μεγάλη πιθανότητα, (ειδικά εάν είναι φτηνή η λεκάνη,)να είναι οι βίδες, που προφανώς θα είναι σιδερένιες και έχουν αρχίσει και σκουριάζουν.
SB_1957 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Στις 20/7/2019 στις 5:39 ΜΜ, Gregory_House είπε Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα ανακάλυψα πως στο "κάθισμα" της λεκάνης, στα πλάγια, απο κάτω, από εκεί που τρέχει το νερό-καζανάκι ουσιαστικά, υπάρχουν "φαγώματα" με σκουριά. Στην ουσία μοιάζει σαν να έχει φύγε η πορσελάνη(?) και να έχει μέταλλο από κάτω (κάτι που μου φαίνεται λίγο κουλό). Το πρόβλημα είναι πως η λεκάνη αυτή με το ζόρι έχει συμπληρώσει ένα χρόνο. Υπάρχει κάποιος (ίσως υδραυλικός) που να έχει ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο; Μα σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας τέλος πάντων Μήπως είναι άλατα και σκουριά από το καζανάκι. Μου έχει συμβεί πολλές φορές κυρίως όταν το καζανάκι έχει διαρροή και τρέχει έστω και λίγο νερό συνέχεια στη λεκάνη. Πάρε από το σούπερ μάρκετ 2-3 μπουκάλια κεζάπ/υδροχλωρικό και θα φύγουν και τα άλατα και οι σκουριές, χωρίς τρίψιμο και παίδεμα! 2
papoys1 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Βουρτσάκι που έχει στο πλάι και μικρό βουρτσάκι να μπαίνει κάτω από αυτό το σημείο για καλύτερο τρίψιμο.Έχω τέτοιο και βολεύει. Επίσης καθαριστικό με ανάποδο λαιμό (παπί) να πηγαίνει σε αυτό το σημείο.Το αφήνουμε να δράσει και τρίβουμε με το μικρό βουρτσάκι.
aikaterini_nt Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Επειδη προσφατα αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα στο εξοχικο. Ουτε viakal ουτε κεζαπι τπτ δε δουλεψε... Με ενα μικρο κατσαβιδακι ενα χτυπηματακι καθετα πανω στη σκουρια (οχι ξυσιμο με τη μυτη του κατσαβιδιου) και ολη σπαει σαν πετρα κ φευγει.
nodas_21greek Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Εγώ σε αντίστοιχη περίπτωση, με λεκάνη που είχε χρόνια τέτοια ίχνη και με καθαριστικά δεν γινόταν τίποτα, δοκίμασα με ένα κινέζικο βουρτσάκι από ebay και έφυγαν αμέσως. Ένα τέτοιο πήρα https://www.ebay.co.uk/itm/Pumice-Stone-Scouring-Handle-Stick-Toilet-Bathroom-Stain-Remover-Cleaner/303217877659?hash=item469931a29b:g:o38AAOSwcZpdJCp9 Δεν ξέρω αν εννοείς ότι έχεις ίδια σημάδια, πάντως καθάρισε όλη χωρίς ζημιά στην πορσελάνη. Σκέψου ότι το μισό βουρτσάκι έλιωσε μετά την χρήση του, αφού είναι πολύ μαλακό το υλικό του, ίσα ίσα για να μην προκαλεί ζημιά πέραν του καθαρισμού φαντάζομαι
APPLEGEEK Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 8 ώρες πριν, aikaterini_nt είπε Επειδη προσφατα αντιμετωπισα το ιδιο προβλημα στο εξοχικο. Ουτε viakal ουτε κεζαπι τπτ δε δουλεψε... Με ενα μικρο κατσαβιδακι ενα χτυπηματακι καθετα πανω στη σκουρια (οχι ξυσιμο με τη μυτη του κατσαβιδιου) και ολη σπαει σαν πετρα κ φευγει. γυναικα για το σπιτι !
logistoulis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Στις 20/7/2019 στις 5:39 ΜΜ, Gregory_House είπε Καλησπέρα σε όλους, Σήμερα ανακάλυψα πως στο "κάθισμα" της λεκάνης, στα πλάγια, απο κάτω, από εκεί που τρέχει το νερό-καζανάκι ουσιαστικά, υπάρχουν "φαγώματα" με σκουριά. Στην ουσία μοιάζει σαν να έχει φύγε η πορσελάνη(?) και να έχει μέταλλο από κάτω (κάτι που μου φαίνεται λίγο κουλό). Το πρόβλημα είναι πως η λεκάνη αυτή με το ζόρι έχει συμπληρώσει ένα χρόνο. Υπάρχει κάποιος (ίσως υδραυλικός) που να έχει ξανασυναντήσει κάτι τέτοιο; Μα σε τι κόσμο θα φέρουμε τα παιδιά μας τέλος πάντων σκουριά ή πουρί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα