Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά! Αυτή είναι μια παρουσίαση του παιχνιδιού μου "4 Εικόνες".. 
Μπορείτε να το δοκιμάσετε και να μου πείτε εντυπώσεις! :-)

Πώς παίζεται:
* Δίνονται 4 εικόνες και ψάχνεις 4 λέξεις!
* Βρες τις 4 λέξεις με οποιαδήποτε σειρά!
* Δεν χάνεις αν μαντέψεις λάθος!
* Δεν υπάρχει χρονικό όριο!
* Αν δυσκολεύεσαι πάρε μία βοήθεια!
* Θέματα με χρώματα για όλα τα γούστα!
* Συχνές ενημερώσεις με νέες πίστες!

Για λήψη πατήστε στην φώτο: gka3VTa.png
ή το Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wavegamez.tesseriseikones

7WyQrRw.png
 XAOd0cu.png HkSZR5b.png

Επεξ/σία από ekans
Δημοσ.

Αρκετά καλό και πολύ αποτελεσματικό για χαλάρωση και σκότωμα χρόνου. Με κράτησε χωρίς να το κλείσω στα πρώτα 5 λεπτά που κάνω συνήθως με τετοια παιχνίδια. 

Μερικές (θετικές) παρατηρήσεις για feedback:

• Το design είναι ευανάγνωστο αλλά λίγο παλιότερης δεκαετίας. Θα το προτιμουσα λίγο πιο συγχρονο.
  • Όταν πατώ το <Χ για να "σβήσω" σε "καντήλιασα" που έσβηνε όλη τη λέξη και οχι μονο την τελευταία προσθήκη που εβαλα (που συνήθως ήταν απο λάθος τικ). Δεν ξέρω προγραμματιστικά αν σε βολεύει να κανεις βηματικο σβήσιμο αλλά το ολοκληρωτικό δε μου άρεσε, ειδικά αν είχα μεγαλη λεξη.
  • Η βοήθεια θέλει λίγη προσπάθεια για να γινει κατανοητή τις πρώτες φορές. Ποια ειναι η τρίτη εικόνα, η πάνω δεξιά ή η κάτω αριστερα; Θα βοηθούσε αν μπορει να μπει ενα νουμεράκι στην κάθε εικονα.
  • Νομίζω οτι βιάστηκες λίγο να το βγάλεις στον αέρα. Διαθέσιμα μονο 30 επιπεδα και ένα μόνο πακέτο κουιζ (που μάλιστα λεει 40 επιπεδα). Ναι το τερμάτισα
  • Δες μήπως γίνεται να βάλεις αυτοματη αναγνώριση σωστής λεξης χωρίς να χρειάζεται να πατησω το πρασινο τικ. Το κρίνω λιγο περιττό και βαρετό να πρεπει να ζητήσω επιβεβαιωση.
  • Κάποιες λέξεις ήταν στα αγγλικα. Οκ, το drone δεν έχει αντίστοιχη ελληνική μονοκοματη λεξη, αλλά ... γιατί drone.

Με την επιδραση των διαφημίσεων στο gameplay δεν εχω γνώμη γιατί επαιξα το παιχνίδι offline και δεν είχε διαφημίσεις.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, isay είπε

Αρκετά καλό και πολύ αποτελεσματικό για χαλάρωση και σκότωμα χρόνου. Με κράτησε χωρίς να το κλείσω στα πρώτα 5 λεπτά που κάνω συνήθως με τετοια παιχνίδια. 

• Το design είναι ευανάγνωστο αλλά λίγο παλιότερης δεκαετίας. Θα το προτιμουσα λίγο πιο συγχρονο.
  • Όταν πατώ το <Χ για να "σβήσω" σε "καντήλιασα" που έσβηνε όλη τη λέξη και οχι μονο την τελευταία προσθήκη που εβαλα (που συνήθως ήταν απο λάθος τικ). Δεν ξέρω προγραμματιστικά αν σε βολεύει να κανεις βηματικο σβήσιμο αλλά το ολοκληρωτικό δε μου άρεσε, ειδικά αν είχα μεγαλη λεξη.
  • Η βοήθεια θέλει λίγη προσπάθεια για να γινει κατανοητή τις πρώτες φορές. Ποια ειναι η τρίτη εικόνα, η πάνω δεξιά ή η κάτω αριστερα; Θα βοηθούσε αν μπορει να μπει ενα νουμεράκι στην κάθε εικονα.
  • Νομίζω οτι βιάστηκες λίγο να το βγάλεις στον αέρα. Διαθέσιμα μονο 30 επιπεδα και ένα μόνο πακέτο κουιζ (που μάλιστα λεει 40 επιπεδα). Ναι το τερμάτισα
  • Δες μήπως γίνεται να βάλεις αυτοματη αναγνώριση σωστής λεξης χωρίς να χρειάζεται να πατησω το πρασινο τικ. Το κρίνω λιγο περιττό και βαρετό να πρεπει να ζητήσω επιβεβαιωση.
  • Κάποιες λέξεις ήταν στα αγγλικα. Οκ, το drone δεν έχει αντίστοιχη ελληνική μονοκοματη λεξη, αλλά ... γιατί drone.

Με την επιδραση των διαφημίσεων στο gameplay δεν εχω γνώμη γιατί επαιξα το παιχνίδι offline και δεν είχε διαφημίσεις.

Διαφημίσεις έχει στο Online.

17 ώρες πριν, ekans είπε

Καλησπέρα παιδιά! Αυτή είναι μια παρουσίαση του παιχνιδιού μου "4 Εικόνες".. 
Μπορείτε να το δοκιμάσετε και να μου πείτε εντυπώσεις! :-)

Πώς παίζεται:
* Δίνονται 4 εικόνες και ψάχνεις 4 λέξεις!
* Βρες τις 4 λέξεις με οποιαδήποτε σειρά!
* Δεν χάνεις αν μαντέψεις λάθος!
* Δεν υπάρχει χρονικό όριο!
* Αν δυσκολεύεσαι πάρε μία βοήθεια!
* Θέματα με χρώματα για όλα τα γούστα!
* Συχνές ενημερώσεις με νέες πίστες!

Για λήψη πατήστε στην φώτο: gka3VTa.png
ή το Link: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wavegamez.tesseriseikones

7WyQrRw.png
 XAOd0cu.png HkSZR5b.png

Σχετικά μικρό.

Περιμένουμε ποιο μεγάλη ενημέρωση.

Η γυναίκα το τελείωσε κιόλας.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα, αρχικά σας ευχαριστώ για το feedback..

13 ώρες πριν, isay είπε

• τι σε χαλάει στο design? η αρχική σελίδα η το gameplay? θες να μου προτείνεις τι σκέφτεσαι?
  • στο βηματικό σβήσιμο εκτός του ότι είναι πολύπλοκο σχεδιαστικά, όταν κάποιος θα έχει όλη λάθος θα πρέπει να πατάει περισσότερα κλικ στο <Χ γι αυτό έχει σχεδιαστεί έτσι.. δεκτή η άποψη σου και αν προβληματίσει κ άλλους θα το αλλάξω..
  • οι εικόνες πάνε με την σειρά "τετραδίου" δηλαδή: 1,2 πάνω, 3,4 κάτω, προτείνεις αρίθμηση στις βοήθειες μέσα?
  • οι πίστες θα ανανεώνονται πολύ συχνά 2-3 φορές την εβδομάδα κατά πολλές μαζί.. βιάστηκα διότι το play store πλέον αργεί πάρα πολύ να ανεβάσει μια εφαρμογή, και έτσι καλύτερα πιο νωρίς και ένα update για πίστες μετά παρά να περιμένεις το play store..
  • όσο για την αυτόματη αναγνώριση, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην μπορεί τυχαία να εντοπίζει κάποιος λέξεις πατώντας γράμματα, χωρίς να δεί καν τις εικόνες.. Βλέπει τις εικόνες --> αναγνωρίζει την εικόνα --> πληκτρολογεί --> πατάει το οκ για επιβεβαίωση. 
  • προτείνεις αγγλόφωνες στα ελληνικά η καθόλου προσθήκη τους?
5 ώρες πριν, saruman123 είπε

Διαφημίσεις έχει στο Online.

Σχετικά μικρό.

Περιμένουμε ποιο μεγάλη ενημέρωση.

Η γυναίκα το τελείωσε κιόλας.

Δυστυχώς οι διαφημίσεις είναι κάτι που πρέπει να σεβαστεί ο χρήστης καθώς είναι η μόνη πηγή εσόδων μιας εφαρμογής..
Αργά το βράδυ θα γίνει ενημέρωση με νέες πίστες, καθώς θα ανανεώνονται πολύ συχνά.. Ελπίζουμε να σας αρέσει..

• Like 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, ekans είπε
  • τι σε χαλάει στο design? η αρχική σελίδα η το gameplay? θες να μου προτείνεις τι σκέφτεσαι?

Δεν ειμαι καλός στο αισθητικό αποτελεσμα, οποτε δεν μπορώ να σου προτείνω κατι συγκεκριμένο. Είμαι της μηχανικής σχολής, να δουλευει σταθερά και χωρίς bugs και το αισθητικο να το κανει ο γραφίστας. Απλά το ολο feeling ήταν από παλιοτερα έτη. Ενδεικτικά το main interface σηκώνει αισθητική βελτίωση (Κοιτα τη διαφορά  οταν εχω τελειώσει το τεστ και μου λεει οτι κερδισα 10 ποντους). Αντιθετα η βοήθεια, θελει περισσότερη δουλεια. Ενοιωσα οτι εβλεπα html από εποχές netscape

•  
  • στο βηματικό σβήσιμο εκτός του ότι είναι πολύπλοκο σχεδιαστικά, όταν κάποιος θα έχει όλη λάθος θα πρέπει να πατάει περισσότερα κλικ στο <Χ γι αυτό έχει σχεδιαστεί έτσι.. δεκτή η άποψη σου και αν προβληματίσει κ άλλους θα το αλλάξω..

Αφου προγραμματιστικά ειναι περιπλοκο, γειωσε το. Στατιστικά αν το δεις ειναι πιο πιθανό να κάνεις λάθος στην τελευταία προσθήκη παρα σε ολη την αληλουχία. Π.χ. στη λέξη ΜΑ-ΧΗ-ΤΙ-ΚΟ εχω γραψει το ΜΑ-ΧΗ-ΤΙ και απο λαθος πατώ κατι αλλο απο το KO. Πατω να σβησω και τα σβηνει όλα, οποτε αντε απο την αρχη. Εκει ακουσες τα "γαλλικά"

• οι εικόνες πάνε με την σειρά "τετραδίου" δηλαδή: 1,2 πάνω, 3,4 κάτω, προτείνεις αρίθμηση στις βοήθειες μέσα?

Το κατάλαβα οτι πάει σαν τετράδιο αλλά μου πηρε λιγα δευτερολεπτα και μια δοκιμη για επιβεβαιωση. Μικρό το κακό, απλά στο εδωσα feedback για βελτιωση. Ναι εννοώ να βάλεις (αν ειναι ευκολο) ένα νουμερο μεσα στις εικονες, οποτε οταν πάω βοήθεια να θυμάμαι πιο ευκολα τι ψάχνω. 

• όσο για την αυτόματη αναγνώριση, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην μπορεί τυχαία να εντοπίζει κάποιος λέξεις πατώντας γράμματα, χωρίς να δεί καν τις εικόνες.. Βλέπει τις εικόνες --> αναγνωρίζει την εικόνα --> πληκτρολογεί --> πατάει το οκ για επιβεβαίωση. 

Η πλειοψηφία δεν θα τσαλαπατα συλλαβές, αλλά θα δει τη φωτογραφία και θα αρχίσει να ψάχνει τη λέξη. Π.χ. πάτησα ΜΑ-ΧΗ-ΤΙ-ΚΟ, γιατί με βάζεις να πατήσω την επιβεβαίωση; Αν υπήρχε συστημα πόντων με αρνητική βαθμολογία στις λάθος λέξεις, θα σου ελεγα να εχεις επιβεβαιωση, αλλά στην παρουσα δομή, δεν καταλαβαίνω γιατί να κάνω παραπάνω τικ. Τέσπα, δικό σου σου ειναι, εσυ επιλεγεις.

• προτείνεις αγγλόφωνες στα ελληνικά η καθόλου προσθήκη τους?

Εφοσον εχεις ελληνικές λέξεις, ειτε θα ειχες αμιγώς ελληνικες λέξεις ή ξενογλωσσες με ελληνικους χαρακτήρες. Πχ ειναι οκ οι λέξεις ΦΑΞ, ΚΟΛΑΖ, αλλα όχι FAX ή COLLAGE

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...