sinikos Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα. Έχω ένα reseller χώρο με 40gb / 1 cpu / 1gb Ram και η τιμή του ξαφνικά πήγε από τα 120€ / έτος στα 350€. Είμαι σε αναζήτηση νέου χώρου (reseller). α) Έχετε να προτείνεται κάτι που να έχει έτοιμο το whm κλπ, και ας είναι πιο ακριβό αλλά να προσφέρει και κάτι παραπάνω. Δηλαδή ας πάω στα 350 αλλά να έχει κατι παραπάνω χώρο ή ραμ... β) Αξίζει καλύτερα να ψαχτώ να πάρω ένα χώρο στην hetzner και να το φτιάξω στα μέτρα μου απο την αρχή (δεν έχω ιδέα αλλά θα προσπαθήσω)... Όποιος προτίνει το β) θα ήθελα και την γνώμη του σε ποιο πακέτο πρέπει να πάρω για την δουλειά που θέλω γιατί έχω μπερδευτει με τόσα που έχει εκεί μέσα. Ευχαριστώ
fouros Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2019 Ποσα account θες? Λόγω της μεγάλης αύξησης της τιμής του cPanel, μετακυλίεται το κόστος και στον πελάτη. Τα 120 το χρόνο τα θεωρώ πολύ λίγα για αξιοπρεπές reseller. Αν ψάχνεις καλύτερη τιμή ψάξε για directadmin reseller. Eπειδη φαίνεσαι καινουργιος, μην μεταβεις (ειδικα αν προκειται για πελάτες) σου σε vps , γιατι θα πρεπει να κάνεις και το management του vps. Eκτος να θες να μεταβεις σe managed vps like cloudways για να ασχοληθεις σιγα-σιγα και με αυτο. Προσανατολίσου σε reseller hosting στην Ευρώπη η Ελλάδα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα