Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά,

ένα φιλαράκι προσπαθεί να αγοράσει ένα .gr domain από το papaki και δεν δέχεται την κάρτα του. Η κάρτα είναι πλήρως λειτουργική και είναι της Εθνικής. Το να ανοίξω ticket το θεωρώ γελοίο γιατί θα κάνουν 10 χρόνια να απαντήσουν και στο chat δεν βρίσκω κανέναν.

Δοκιμάσαμε με άλλη κάρτα και την έπιασε. Τι μπορεί να φταίει άραγε;

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.

Πάντα με κάρτα της εθνικής πληρώνω στο papaki οπότε κάτι άλλο θα φταίει. 

Καλύτερα να ανοίξεις ticket ή να τους πάρεις τηλέφωνο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, WebDevGr είπε

Πάντα με κάρτα της εθνικής πληρώνω στο papaki οπότε κάτι άλλο θα φταίει. 

Καλύτερα να ανοίξεις ticket ή να τους πάρεις τηλέφωνο.

Κοίτα η αλήθεια είναι πως με το που έκανα την ερώτηση εδώ. Μου έδωσε άλλη κάρτα από EUROBANK και αυτή την δέχτηκε οπότε δεν τρέχει κάτι. Πάντως μου φαίνεται περίεργο η κάρτα μέσα να έχει λεφτά κανονικά, αλλά να εμφανίζει ως λάθος τα στοιχεία της. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, rafinos είπε

Καλησπέρα παιδιά,

ένα φιλαράκι προσπαθεί να αγοράσει ένα .gr domain από το papaki και δεν δέχεται την κάρτα του. Η κάρτα είναι πλήρως λειτουργική και είναι της Εθνικής. Το να ανοίξω ticket το θεωρώ γελοίο γιατί θα κάνουν 10 χρόνια να απαντήσουν και στο chat δεν βρίσκω κανέναν.

Δοκιμάσαμε με άλλη κάρτα και την έπιασε. Τι μπορεί να φταίει άραγε;

Στο τσατ απαντάνε σχετικά γρήγορα!

Πέρα των άλλων η εκδοχή να έχει όριο συναλλαγών και να μην μπορούσε να πραγματοποιηθεί άλλη συναλλαγή το απορρίπτουμε;

Επικοινωνία με την τράπεζα υπήρξε;

Δημοσ.

Οριο δεν εχει 1000%. 

Τωρα αν ειναι προβλημα της τραπεζας δεν γνωριζω. Αφου υπηρχε αλλη και εγινε η δουλεια μια χαρα.

Παντως το τσατ εφτασε σε σημειο να με πεταξει εκτος. Υποθετω λογω Σαββατου.

Δημοσ.

Ενημερωτικά σε παρόμοια περίπτωση μπορείς να επιλέγεις πληρωμή μέσω τράπεζας.

Το domain δεσμεύεται σε εσένα κι έχεις 3 εργάσιμες μέρες να κάνεις κατάθεση ή να κάνεις πληρωμή μέσω Web banking ή να αλλάξεις τον τρόπο πληρωμής μέσα από το διαχειριστικό και να πληρώσεις πάλι με κάρτα.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

@Deep2deep θα σου πρότεινα να μιλήσεις με την Εθνική. Η συγκεκριμένη κάρτα που ανέφερα εγώ πριν καιρό, ενώ είχε γίνει ενεργοποίηση από το ATM (ήμουν μπροστά όταν έγινε από το φιλαράκι μου) για κάποιο λόγο ήθελε και πάλι. Τον λόγο δεν τον ξέρουν ούτε στην ίδια την τράπεζα. Δεν ήταν πρόβλημα του site. 

• Like 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδιά αντιμετωπίζω και πάλι πρόβλημα με το papaki και πάλι με κάρτα της Εθνικής την οποία έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές και δεν παίζει να έχει πρόβλημα η κάρτα. Μήπως το papaki είναι τελικά μαλωμένο με την Εθνική και μας δουλεύουν ψηλό γαζί; 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, rafinos είπε

Παιδιά αντιμετωπίζω και πάλι πρόβλημα με το papaki και πάλι με κάρτα της Εθνικής την οποία έχω χρησιμοποιήσει άπειρες φορές και δεν παίζει να έχει πρόβλημα η κάρτα. Μήπως το papaki είναι τελικά μαλωμένο με την Εθνική και μας δουλεύουν ψηλό γαζί; 

Γιατί να φταίει το papaki αφού τις προάλλες είπες πως ούτε η τράπεζα μπορεί να βρει για ποιό λόγο δεν πραγματοποιούνται οι συναλλαγές...

Αν είναι να υπάρχιε διαρκώς τέτοια ταλαιπωρία κάν τε συναλλαγές με άλλης τράπεζας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, kormos είπε

Γιατί να φταίει το papaki αφού τις προάλλες είπες πως ούτε η τράπεζα μπορεί να βρει για ποιό λόγο δεν πραγματοποιούνται οι συναλλαγές...

Αν είναι να υπάρχιε διαρκώς τέτοια ταλαιπωρία κάν τε συναλλαγές με άλλης τράπεζας...

Δεν είπα ποτέ ότι χρησιμοποίησα την ίδια κάρτα... Χρησιμοποίησα τη δική μου κάρτα αυτή τη φορά με την οποία πληρώνω διαρκώς με αυτή είτε online είτε σε pos. Το πρόβλημα το έχει το papaki. Μπήκα στο chat ... μετά από πάρα πολύ ώρα συνδέθηκε κάποιος στο ανοιχτό tab που είχα, αλλά έχουμε και άλλες δουλειές και δεν τον πρόλαβα (είχα φύγει από το pc). Μου ζήτησε το τηλέφωνο μου για να με πάρει να μου πει τι φταίει, αλλά δυστυχώς με το που αποσυνδέθηκε αυτός από το chat έκλεισε και η συνομιλία και δεν μου επέτρεπε να του το στείλω και έτσι άνοιξα νέο chat στο οποίο δεν συνδέθηκε ποτέ κανείς. Αυτά!

Επεξ/σία από rafinos
Δημοσ.

Από εχθές άλλαξαν οι ηλεκτρονικές συναλλαγές. Πολλά μπορεί να συμβαίνουν, είτε από το papaki, είτε από την τράπεζα. Λίγη υπομονή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...