kousant Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 πριν 2 βδομαδες ο οτε εσκαψε στην περιοχη μου και περασε οπτικες ινες , την μερα που τελειωσαν οι εργασιες ειχα μια αποσυνδεση στο ιντερνετ για 1 ωρα , την επομενη μερα το ιδιο , 2 μερες μετα ειχα αποσυνδεση για 4μιση ωρες , πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν οτι φταινε τα τηλεφωνα κανουν παρεμβολες , τα αποσυνδεσα παλι το ιδιο ειχα αποσυνδεσεις , μου ειπαν αυτοι θα το κοιταξουν οντως βελτιβθηκε η κατασταση και σταματησαν οι αποσυνδεσεις , το θεμα ειναι οτι απο τοτε το ρουτερ σε τυχαια διαστηματα ξεκιναει και μαζευει crc errors χιλια/δευτερολεπτο περιπου και θελει εππανεκινηση για να λειτουργησει σωστα πηρα τηλεφωνο στην νοβα ο πρωτος υπαλληλος μου ειπε να τους παρω τηλεφωνο οταν ξανασυμβει χωρις να κλεισω το μοντεμ , οταν ξανασυνεβει παιρνω τηλεφωνο και η υπαλληλος μου λεει οτι δεν υπαρχει καποιο θεμα και οτι τα crc errors ειναι φυσιολογικα παρολο που ανεβαιναν 1000/δευτερολεπτο και δεν ειχα ταχυτητα προσπαθουσε να με πεισει οτι δεν υπαρχουν προβληματα , και μου προτεινε απλα να κανω επαννεκινηση και οτι ετσι λειτουργει το vdsl
aGka8l Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 1000crc error μπορεις να πεις οτι εισαι στα ορια φυσιολογικα αν τα μαζεύει σε 30 λεπτα οχι σε 1 δευτερολεπτο , γενικα ειναι δυσκολη βλαβη γιατι και τεχικος να ερθει μπορει εκεινη την ωρα να μην το κανει ,επισης αποσυνδεση αμα κανει σε 2 λεπτα πρεπει να σαι οκ , οχι παραπανω . παρε τηλ και πες αν δεν διορθωθει θα κανεις καταγγελια στην εεετ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα