kyriakosssss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας. Αγορασα το iphone xs max και θα ηθελα να μαθω ποιος ειναι ο σωστος τροπος για να φορτισω το κινητο μου και να μην καταστρεψω την μπαταρια Ειδα κατι βιντεο στο youtube αλλα δεν λεγαν ολοι τα ιδια. Ευχαριστω πολυ Επεξ/σία 20 Ιουλίου 2019 από kyriakosssss
soundou Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Κοιταξε εγω το βαζω στα 15% δεν το αφηνω να πεσει εντελος κ εχω το νου μ με το που παει 100% το βγαζω.δεν αφηνω ολονυχτια κ τετοια
kyriakosssss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 ποσο καιρο το εχεις και πως παει η μπαταρια;
isay Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, kyriakosssss είπε Καλησπερα σας. Αγορασα το iphone xs max και θα ηθελα να μαθω ποιος ειναι ο σωστος τροπος για να φορτισω το κινητο μου και να μην καταστρεψω την μπαταρια Ειδα κατι βιντεο στο youtube αλλα δεν λεγαν ολοι τα ιδια. Ευχαριστω πολυ https://www.insomnia.gr/forums/topic/712801-πρώτη-φόρτιση-smartphone/ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα