Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Θέλω να αγοράσω κάτι από εξωτερικό αλλά δεν γνωρίζω την διαδικασία που πραγματοποιείται για την αγορά.Μπορει κάποιος να μου πει αναλυτικά τι διαδικασία;
isay Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 9 λεπτά πριν, Marimar14 είπε Θέλω να αγοράσω κάτι από εξωτερικό αλλά δεν γνωρίζω την διαδικασία που πραγματοποιείται για την αγορά.Μπορει κάποιος να μου πει αναλυτικά τι διαδικασία; Διαλέγεις το προϊόν Πληρώνεις με paypal ή κάρτα Γινεται αποστολή Αν η αποστολή ειναι απο εκτος ΕΕ μπαινει τελωνειο Παραλαμβάνεις και αν εχει τελωνειο πληρώνεις τους δασμους Φίλε μου οι αγορές απο το εξωτερικό δεν ειναι 2-3 πράγματα αλλά θελει εμπειρία που την αποκτάς με διάβασμα. Για μένα ξεκίνα απο τον παρακάτω οδηγό για το τελωνειο https://www.insomnia.gr/wiki/internet/αγορές-από-το-εξωτερικό-r409/ 1
NikosKallithea Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Μονο σε αυτο το φορουμ πρέπει να εχουν γραφεί πανω απο 1000 σελίδες για τις αγορές απο το εξωτερικο Καλο διάβασμα.
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Καλό είναι να διαβάσεις τους οδηγούς γιατί σίγουρα θα χρειαστεί να ξαναψωνίσεις αλλά για τώρα αν θες βάλε ένα λινκ τι θέλεις να αγοράσεις για να σου πούμε στα γρήγορα τι πρέπει να κάνεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 46 λεπτά πριν, zio10 είπε Καλό είναι να διαβάσεις τους οδηγούς γιατί σίγουρα θα χρειαστεί να ξαναψωνίσεις αλλά για τώρα αν θες βάλε ένα λινκ τι θέλεις να αγοράσεις για να σου πούμε στα γρήγορα τι πρέπει να κάνεις. Θέλω από ebay το προϊόν είναι από Γαλλία αλλά δεν κάνει shipping στην Ελλάδα.
zio10 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 32 λεπτά πριν, Marimar14 είπε Θέλω από ebay το προϊόν είναι από Γαλλία αλλά δεν κάνει shipping στην Ελλάδα. Στείλε ένα μήνυμα στον πωλητή μήπως μπορεί να σε εξυπηρετήσει. Αλλιώς πρέπει να το βρεις από αλλού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα