portishead Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2019 Καλησπέρα, Έχω το ACER PE320QK και nvidia gtx1660 υλοποίηση gigabyte. Κάθε τόσο το μόνιτορ μαυρίζει για 3 δευτερόλεπτα και επανέρχεται μόνο του. Έχω δοκιμάσει hdmi σύνδεση και displayport και συμβαίνει το ίδιο. Οπότε δεν μπορεί να είναι θέμα καλωδίου. Το μόνιτορ εξακολουθεί να έχει ρεύμα κατά τη διάρκεια του 'black out' αφού to led μένει αναμμένο. Ιδέες για να εντοπίσω το πρόβλημα? Ίσως κάποιος περίεργο setting στα windows?
THE GG GAMER Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Καταρχάς δοκίμασε σε άλλη οθόνη ή ακόμα και σε τηλεόραση,για να δούμε αν έχει θέμα η κάρτα .Έχεις μέσα και τους τελευταίους drivers ?
Crybal Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2019 Στο power plan των windows βαλε performance και δοκιμασε οτι σου ειπε παραπανω
BlueBlood7 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Αφαίρεσε τους drivers της gpu με το ddu και εγκατέστησε τους ξανά. τουτς τελευταίους drivers από το σαιτ της nvidia. Τροφοδοτικό? 1
Μακιαβέλλι Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Σε drivers φέρνει το θέμα. Κάνε αυτό που λέει ο γαλαζοαιματος πρώτα. 1
portishead Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουλίου 2019 Δυστυχώς δεν έχω πρόσβαση σε άλλη οθόνη. Σύνδεσα την οθόνη στο λάπτοπ και φαίνεται να μην έχει πρόβλημα. Drivers έχω τους τελευταίους χωρίς να απεγκαταστήσω τους παλιούς. Θα δοκιμάσω να απεγκαταστήσω και επανέρχομαι...
portishead Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουλίου 2019 Power plan Performance. Τελευταίους drivers και εξακολουθεί να κάνει τα ίδια. Τροφοδοτικό superflower 650 gold.
Μακιαβέλλι Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2019 20 ώρες πριν, portishead είπε Power plan Performance. Τελευταίους drivers και εξακολουθεί να κάνει τα ίδια. Τροφοδοτικό superflower 650 gold. Έκανες uninstall με ddu; Αν ναι ξεκινά πρέπει να ξεκινήσεις να αλλάζεις μηχανήματα. Την οθόνη στο άλλο pc, το pc με άλλη οθόνη, αλλά καλώδια τροφοδοσίας για το καθένα.
portishead Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Απριλίου 2020 Μετά από μήνες ψαξίματος, install/uninstall drivers, καλώδια, αποστολή κάρτας γραφικών για τσεκάρισμα (μου την γύρισαν χωρίς σφάλμα στο report) βρήκα τυχαία τη λύση. Άλλαξα τα HZ από 60 σε 59 και δεν μου το ξανά έκανε... Δεν έχω ιδέα ακόμα τι φταίει αλλά βλέπω πολλοί αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα