Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τι να τον κανουμε.Θα καιει τα κερατα του.Θα θες τροφοδοτικο κοντα στα 1500 αν βαλεις οτι θα τη συνοδεψεις με καλη καρτα και υδροψυξη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, darkwolf8 είπε

Τι να τον κανουμε.Θα καιει τα κερατα του.Θα θες τροφοδοτικο κοντα στα 1500 αν βαλεις οτι θα τη συνοδεψεις με καλη καρτα και υδροψυξη.

Αυτό που μετρά δεν είναι η κατανάλωση.

Είναι η επίδοση προς την κατανάλωση = απόδοση !!!

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα μοιράσει πόνο όπως φαίνεται πάλι η AMD,άντε να δούμε,ένας 48core η και 32 (μην είμαστε και πλεονέκτες)σίγουρα δεν με χάλαγε ως αναβάθμιση του i5 που έχω και σκέφτομαι απο πέρσι για αναβάθμιση (μετά πάμε για καμμιά νέα GPU που θα έχουν βγεί οι "Custom" ως τότε) ^_^

Επεξ/σία από ELMastas
  • Confused 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, DonPitbull είπε

Επόμενο βήμα η μαζική παραγωγή chip για cyborg και η έλευση του πρώτου "terminator"!!!

Terminator-Dark-Fate-Poster-Comic-Con.jpg

Terminator from china!!!

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ELMastas είπε

Θα μοιράσει πόνο όπως φαίνεται once again η AMD,άντε να δούμε,γιατί ένας 48core η και 32 (μην είμαστε και πλεονέκτες)σίγουρα δεν θα με χάλαγε ως αναβάθμιση του i5 που έχω και ψάχνω απο πέρσι για αναβάθμιση (και μετά πάμε για καμμιά νέα GPU που θα έχουν βγεί Custom ως τότε) ^_^

Με το συμπάθιο βρε αδερφέ αλλά αφού ως τώρα έκανες την δουλειά σου με i5 (4c/4t φαντάζομαι)  θαρρώ ότι είναι υπερβολή και ίσως να μην σου χρειάζεται κάποιος Threadripper ο οποίος απ ότι φαίνεται θα έχει έως και 64 πυρήνες!  Με έναν ταπεινό Ryzen νομίζω θα είσαι εντάξει.  Οι threadripper είναι για βαριά επαγγελματική χρήση. 

• Like 2
Δημοσ.
3 ώρες πριν, darkwolf8 είπε

Αγορινα εσυ με νταλικα πας στη δουλεια σου?  Τοτε με ποιο σκεπτικο θα παρεις κατι τετοιο σε επεξεργαστη για να παιζεις παιχνιδια,αυτα ειναι για rendering,animations,επεξεργασια βιντεο σε επαγγελματικο επιπεδο και αλλες δουλεις.

• Like 7
  • Thanks 3
Δημοσ.
7 ώρες πριν, panoskatos είπε

Με το συμπάθιο βρε αδερφέ αλλά αφού ως τώρα έκανες την δουλειά σου με i5 (4c/4t φαντάζομαι)  θαρρώ ότι είναι υπερβολή και ίσως να μην σου χρειάζεται κάποιος Threadripper ο οποίος απ ότι φαίνεται θα έχει έως και 64 πυρήνες!  Με έναν ταπεινό Ryzen νομίζω θα είσαι εντάξει.  Οι threadripper είναι για βαριά επαγγελματική χρήση. 

Οκ είναι με λίγη δόση υπερβολής αλλά ο άνθρωπος ως γνωστών πάντα ζητάει κάτι καλύτερο κσι το είπα και με χιούμορ (εξού και το μην είμαστε και πλεονέκτες..)για να τονίσω την διαφορά που θα υπάρχει με το τωρινό μου σύστημα που για την οθόνη και την χρήση που κάνω κρατάει ακόμη όμως το ψάχνω για αναβάθμιση εδω και κάποιο καιρό οπότε θα περιμένω ως τότε αν μη τι άλλο θα πέσουν και άλλο οι τιμές των προηγουμένων.

Δημοσ.
9 hours ago, darkwolf8 said:

Τα ιδια διαβαζαμε απο διαφορους για τον 3900x (12 πυρηνες στα 4.7ghz oh my god θα θες chiller και εργοστασιο ΔΕΗ) και τελικα το τσιπακι τρεχει στο 90-95% του με stock cooler και εχει καταναλωση 9900k... Τα 7nm ειναι efficient σε σημειο που τουλαχιστον ο 48 πυρηνος θα καιει (βαση δικων μου αυθαιρετων παραδοχων απο τα οσα εχω δει στην πραξη) θα καιει τα ιδια (αντε λιγα περισσοτερα) με τον 18πυρηνο της intel. Ο 64πυρηνος οντως θα θελει λιγο δουλεια στο κομματι της ψυξης, αλλα τιποτα μη διαχειρισμο για καποιον που βγαζει λεφτα απο το συστημα του.

Δημοσ.

Ερωτηση μπορω να παρω ενα τετοιο για 3d σχεδια αντικειμενων απο

cloud points που βγαινουνε απο 3d scanner η πολλες φωτο με διαφορετικες γωνιες ληψης?

Δημοσ.

Πόση ρεαλιστική διαφορά έχει το dual/

quad channel στις ram?

Γιατί με 128gb ram max και pci-e 4.0 στο am4 εάν δεν ψάχνεις για κάτι τερατώδες πιστεύω πως καλύπτεσαι με τους 12/16πυρηνους ryzen για τίμιο workstation.

Κάνω λαθος?

Δημοσ.
18 ώρες πριν, georgepppo είπε

Αγορινα εσυ με νταλικα πας στη δουλεια σου?  Τοτε με ποιο σκεπτικο θα παρεις κατι τετοιο σε επεξεργαστη για να παιζεις παιχνιδια,αυτα ειναι για rendering,animations,επεξεργασια βιντεο σε επαγγελματικο επιπεδο και αλλες δουλεις.

Οχι φιλε εννοω οτι απο τη στιγμη που προχωρα η τεχνολογια μπορει να βγαλουν δυνατους επεξεργαστες με μικροτερη καταναλωση και ας κανει και 2000 ευρω.Και η 2080τι τη παταει τη vega 56 και εχει μικροτερη καταναλωση.Γενικα και δε μιλω μονο για hardware ολες οι εταιρειες κοιτουν  να βγαλουν οσο πιο δυνατο το προιον με μικροτερη καταναλωση.Εννοειται οι Threadripper αφορα τους επαγγελματιες.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, @topos είπε

Πόση ρεαλιστική διαφορά έχει το dual/

quad channel στις ram?

Γιατί με 128gb ram max και pci-e 4.0 στο am4 εάν δεν ψάχνεις για κάτι τερατώδες πιστεύω πως καλύπτεσαι με τους 12/16πυρηνους ryzen για τίμιο workstation.

Κάνω λαθος?

Εται ακριβως ειναι απλα μια μικρη διορθωση...το am4 υποστηριζει μεχρι 64gb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...