devil-ji Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) On 20/07/2019 at 12:20, Backpacker said: Επαρχία υπάρχουν σχεδόν σε κάθε πόλη 1-2 παραδοσιακά κουλουρτζίδικα που πάνε πολλές δεκαετίες πίσω. Αυτά ειναι μόδες στην Αθήνα κυρίως. Σέρρες πχ υπάρχει πρώτον ο Βλαχόπουλος (ίσως το καλυτερο κουλουρι πανελλαδικα) και ο Γρηγοριάδης. Λέσβο ο Κίμωνας που κάνει και κουλούρι και τρομερό τυροκούλουρο. Κάθε πόλη στην επαρχία έχει τέτοιους φούρνους. Ακομα θυμαμαι κουλουρι απο βλαχοπουλο!!! Δοκιμασα απο τα μον κουλουρ και μονο κουλουρι δεν ηταν, παρομοιο με αυτα του σ/μ. Σανο... Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από devil-ji 1
Backpacker Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, devil-ji είπε Ακομα θυμαμαι κουλουρι απο βλαχοπουλο!!! Δοκιμασα απο τα μον κουλουρ και μονο κουλουρι δεν ηταν, παρομοιο με αυτα του σ/μ. Σανο... Άλλο επίπεδο πραγματικά. Διαστημική γεύση. Προσωπικά δεν είμαι φαν των κουλουριών αλλά το συγκεκριμένο ειναι πρωινός εθισμό. Όποτε είμαι Σέρρες κουλούρι Βλαχόπουλος και μπουγάτσα Ρεκορ must κάθε πρωινό.
kolumvitis Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Τα κουλουράδικα μου αρέσουν. Μόνο από μον κουλουρ έχω εμπειρία γιατί είναι απέναντι από τη σχολή. Ο καφές οκ δεν είναι ότι καλύτερο αλλά για μένα μια χαρά είναι. Μου αρέσουν και τα κουλούρια, συνήθως παίρνω αυτό με το κακάο (κάποιες φορές ζω επικίνδυνα και το παίρνω με μπουένο). Άλλες φορές φορές παίρνω ένα διπλό που έχει με πραλίνα. Είμαι πολύ του γλυκού. Βέβαια ψωμία και ζάχαρες δεν.. οπότε σπάνια πάω.
palawiaris Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Έχω φάει ένα ζεστό είδος κουλουριού με γέμιση νουτελας στην Ρουμανία. Απίστευτη γεύση.
Ghost.Dog Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 5 ώρες πριν, l337 είπε γιατί η ζωή σου είναι χάλια, βγες έξω, έχει ζέστη και πολύ κόσμο. Αυτά (και έλεος μαζί). Ενα εγραψα εγώ, 10 εσύ. Ποιος έχει "χαλια ζωή"?
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2019 Δεν θα ξεχάσω ποτέ πριν χρόνια έναν κουλουρτζή στην Ομόνοια που του έπεσε ένα κουλούρι κάτω, το σήκωσε το φύσηξε και το ξαναέβαλε στον πάγκο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα