tigergreg Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 10 λεπτά πριν, merkon είπε Καμια βαρια βιομηχανια θα ερθει μπας και δουμε καθολου αναπτυξη σε αυτη την χωρα ή μπα; Οχι και ουτε προκειται..... Επισης θα αδειασει και ο τοπος σου απο οποια βαρεια βιομηχανια μολις υλοποιηθει το περιβοητο BREXIT. Eιδικα απο μεθαυριο που θα σας κυβερναει ο γελοιος μπορις. Ηδη η μακλαρεν την κοπανησε για βελγιο και το newcastle αδειαζει απο την nissan. Αυτα συμβαινουν δυστυχως οπου κυριαρχει ο λαικισμος και η πολιτικη φτηνεια..... 2
papoys1 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Μία μόδα είναι και αυτό που αξίζει κάποιος να τη δοκιμάσει γιατί κοστίζει φτηνά. 0,50 λεπτά το κουλούρι δεν το λες και σοβαρό έξοδο.Από αυτό στην Αγία Παρασκευή έχω πάρει αρκετές φορές από 2 έως 4 κουλούρια δηλαδή 1 ή 2 ευρώ.όσο κάνει ένας καφές.Δεν τα τρώω μόνος έχω και άλλους στο σπίτι. Προσωπικά τα βρήκα νοστιμότατα αλλά πάνω από όλα φρέσκα.Ψήνουν εκείνη τη στιγμή από λίγα σε μικρούς φούρνους και πουλάνε.Δεν είναι από την προηγούμενη μέρα ή πριν από 5-10 ώρες που παίρνεις από το φούρνο και είναι τις περισσότερες φορές σαν σφουγγάρι. Σίγουρα θα ξαναπάρω όχι κάθε μέρα αλλά ναι θα ξαναπάρω.Εξάλλου από παλιά πάντα προτιμούσα ένα κουλούρι Θεσσαλονίκης από μία τυρόπιτα π.χ.😊 Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από papoys1
vagos789 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Βαρια βιομηχανια εντος ΕΕ ειναι πολυ δυσκολο (αλλα οχι αδυνατον) γιατι τα μεροκοματα ειναι υψηλα,οι φοροι μας εδω Ελλαδα πολυ υψηλοι , γραφειοκρατια και περιβαλλοντικες διαδικασιες στο φουλ λογω ΕΕ παλι,οποτε ειναι δουλεια κυριως για τον τριτο κοσμο ΜΙλωντας για νεες μοδες εγχωριας επιχειρηματικοτητας,εγω βλεπω απειρα νυχαδικα πλεον,εχει οικοδομικα τετραγωνα με 4 απο δαυτα. 2
NT1G Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 2 ώρες πριν, tigergreg είπε Οχι και ουτε προκειται..... Επισης θα αδειασει και ο τοπος σου απο οποια βαρεια βιομηχανια μολις υλοποιηθει το περιβοητο BREXIT. Eιδικα απο μεθαυριο που θα σας κυβερναει ο γελοιος μπορις. Ηδη η μακλαρεν την κοπανησε για βελγιο και το newcastle αδειαζει απο την nissan. Αυτα συμβαινουν δυστυχως οπου κυριαρχει ο λαικισμος και η πολιτικη φτηνεια..... Νομίζω στην Ελλάδα αναφερόταν για βιομηχανία... 🤔
parlapipas25 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Η Ελλάδα το μόνο που πουλάει ειναι υπηρεσίες.Τωρα αν μια χώρα μπορεί να ζήσει μόνο απ τις υπηρεσίες ειναι αλλο ερώτημα.
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 3 ώρες πριν, merkon είπε Off the record, αλλα κατι σοβαρο απο αποψη επιχειρησης δε βλεπω να εχει ανοιξει στην Ελλαδα, τα μονα που δουλευουν και ανοιγουν δεξια και αριστερα τα τελευταια χρονια ειναι τα καθε λογης φαγαδικα και καφετεριες, εστιαση, προχερα γευματα. Καμια βαρια βιομηχανια θα ερθει μπας και δουμε καθολου αναπτυξη σε αυτη την χωρα ή μπα; Το ίδιο πράγμα διαβάζω σε κάθε σχετικό thread με φαγάδικα και νέες μόδες. Βαριά βιομηχανία δεν πρόκειται να έρθει ποτέ, και επίσης μην θεωρείς πως ακόμα κι αν έρθει κάποια βιομηχανία θα έχεις το ανάλογο κέρδος σαν χώρα, αν μιλήσεις με πιο ψαγμένους στο θέμα, θα διαπιστώσεις οτι στην Κίνα ολοένα και περισσότερες βιομηχανίες απολύουν εργαζομένους και εργατικό δυναμικό βάζοντας μηχανές να κάνουν την ίδια δουλειά, φυσικά κατόπιν μελέτης όλα καθώς η μηχανή έχει κόστος αγοράς, συντήρησης, λειτουργίας κτλ. Καλά ειπώθηκε οτι γενικώς η Ε.Ε. δεν έχει καθεστώς προσέλκυσης βιομηχανιών, παρά μόνο παροχής υπηρεσιών, έτσι τα αφεντικά και οι μεγαλοβιομήχανοι του πλανήτη, προτιμούν φτωχές ασιατικές χώρες με διαφορετικά καθεστώτα, φορολογικά, οικονομικά, πολιτικά, περιβαλλοντικά, πολεοδομικά κοκ. Θα μου πεις τώρα, δηλαδή ρε φίλε να γ... το περιβάλλον και οτι υπάρχει για χάρη των βιομηχανιών; Φυσικά και οχι, αλλά αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν η Ε.Ε. έχει 1 φορά αποθαρρυντικό περιβάλλον για τις βιομηχανίες η Ελλάδα έχει 100 φορές χειρότερο. Αυτό που βγάζει κέρδος στην Ελλάδα και για αυτό τα βλέπουμε συνεχώς να ανοίγουν, είναι φαγάδικα όλων των ειδών, καφετέριες, ψιλικατζίδικα/πρατήρια, σκρουτζομάγαζα και μικρά μαγαζιά ηλεκτρονικών, καταστήματα αισθητικής κτλ. 57 λεπτά πριν, parlapipas25 είπε Η Ελλάδα το μόνο που πουλάει ειναι υπηρεσίες.Τωρα αν μια χώρα μπορεί να ζήσει μόνο απ τις υπηρεσίες ειναι αλλο ερώτημα. Το μόνο που μπορεί να κάνει η Ελλάδα στο κομμάτι της παραγωγής και αυτό φυσικά δεν αρκεί να ζήσει η χώρα αλλά μπορεί να βελτιώσει διάφορα πράγματα, είναι η αγροτική παραγωγή και η παραγωγή αγροτοκτηνοτροφικών προϊόντων. 1
EmpYristis Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, vagos789 είπε Βαρια βιομηχανια εντος ΕΕ ειναι πολυ δυσκολο (αλλα οχι αδυνατον) γιατι τα μεροκοματα ειναι υψηλα,οι φοροι μας εδω Ελλαδα πολυ υψηλοι , γραφειοκρατια και περιβαλλοντικες διαδικασιες στο φουλ λογω ΕΕ παλι,οποτε ειναι δουλεια κυριως για τον τριτο κοσμο ΜΙλωντας για νεες μοδες εγχωριας επιχειρηματικοτητας,εγω βλεπω απειρα νυχαδικα πλεον,εχει οικοδομικα τετραγωνα με 4 απο δαυτα. Έκλεισε ο Πετσετάκης και αλλες βιομηχανιες πλαστικών και ηλθαν να τις αντικαταστήσουν τα μαγαζακια ονυχοπλαστικών. Πολύ μαύρο χρήμα σε μανικιουρ, πεντικιούρ κλπ αηδίες... Κατά τα άλλα ειναι πεντανόστιμα τα σωστά κουλουρια τυπου Θεσσαλονίκης. Με 50-60 λεπτα το ενα και με το σταφιδοκουλουρο στα 70 με 90 λεπτα, παιρνεις 1,2 και ξεγελάς την πείνα σου μεχρι να φας κανονικό φαγητό στο σπίτι. Δεν ειναι για χορταση. Πολυ καλύτερο και φτηνότερο από αηδίες που βρίσκονται στα περιπτερα, μινι μάρκετ ή απλους φούρνους. Πχ "τυρο"-πιτες υπερβαθειας καταψυξης με γέμιση κάτι που θυμίζει τριμμα τυρογαλου ή υπολείμματα φέτας απο τον πάτο του τενεκέ που το πεταξαν απο το Τυροκομείο στον καδο σκσκουπιδιών 2 μερες πριν... Χιλιες φορες σπανακόπιτα/πρασοπιτα από ψευτο τυροκομικα προϊόντα Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από EmpYristis 1
Alex2020 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, pontez2 είπε Παιδιά, αυτο δεν ειναι κουλούρι. Ειναι κάτι άλλο. Οταν ο άλλος πουλάει κάτι που μοιάζει με κουλουρι και μέσα μονο αρνι ή γουρουνοπούλα δεν έχουν βάλει ακόμα.... Αυτά έχουν γινει μοδα σε κάτι καμάκια γυμναστηρίων*** (ανδρικά και θυλικά) ή σε κάτι ψευτοδίαιτες στελεχών πολυεθνικών, που σου λέει θα πάρω ένα κουλούρι με τυροκαυτερή, ζαμπόν, φέτα και ελιά και μετά θα πιω και μια κοκα κόλα λάιτ για να αδυνατίσω...Και βρωμοκοπάει το γραφείο από τη τυρίλα του εν δυναμει κουλουριού. Φάε κουκλίτσε/α μου ένα σουβλάκι και άσε τα κουλούρια ***καμάκι γυμναστηρίου = Κάνω οτι γυμνάζομαι και στη πραγματικότητα ειμαι εκεί για να βγω ραντεβού με καναν/καμια γυμνασμένο/η. Καταλήγω να τρωω σουβλάκια με έτερον ήμιση που έχει την ιδια τακτική με εμένα Εχεις άποψη για το θέμα η απλά έβγαλες το κόμπλεξ σου για τους όμορφους και τους πετυχημένους; Στις 20/7/2019 στις 11:24 ΠΜ, IceMC είπε Παρατηρώ τον τελευταίο καιρό έντονη παρουσία σε διάφορες περιοχές της Αττικής, μαγαζιά τύπου Κουλουράδες, Koulour Koulour, κτλ. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ από τις συγκεκριμένες αλυσίδες γιατί κατ'αρχήν δεν είμαι φαν του κουλουριού. Αλλά με ένα γρήγορο ψάξιμο, είδα ότι έχουν διάφορες πατέντες τύπου κουλούρι γεμιστό με τυρί, κουλούρι με πραλίνα φουντουκιού, κτλ. Είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω σήμερα, γιατί είχε βγει μια κοπέλα με ένα δίσκο που δούλευε στους Κουλουράδες της Αγίας Παρασκευής (εκεί που είναι η αφετηρία για το λεωφορείο για Αγίους Αναργύρους) και μοίραζε σε διερχόμενους περαστικούς ή σε όσους περίμεναν στην στάση κομμάτια από κουλούρι...ΟΚ τσάμπα ήταν, γιατί όχι; Δεν ήταν και άσχημο, αλλά δεν τρελάθηκα κιόλας. Αλλά γιατί τόσος ντόρος όμως, και ξεφυτρώνουν τέτοιου είδους μαγαζιά; Θαρρώ πως είναι μια μόδα σαν τα μπεργκεράδικα (που από κει που υπήρχαν μόνο τα Goody's και τα McDonald's, ξαφνικά άρχισαν να φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια διάφορα μπεργκεράδικα) που θα σβήσει μετά από μερικά χρόνια. Ίσως όμως ήρθε για να μείνει. Τεσπά, ποια είναι η άποψη σας για αυτά τα μαγαζιά; Τα έχετε χρησιμοποιήσει; Αυτά τα καταστήματα έχουν αντικαταστήσει τον κλασικό κουλουρα με το καρότσι η και τον δίσκο που πούλαγε στα φανάρια. Έχουν διαφορά αρτοποιήματα με βασικό το κουλούρι και διάφορους τύπους του Επειδή έχω γνωστό που έχει μου έχει πει ότι ειναι αρκετά κερδοφόρος Εκμετάλλευονται και την αύξηση των vegan που δεν τρώνε τυρόπιτες κτλ Επεξ/σία 22 Ιουλίου 2019 από Alex2020 1
bluesattack Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 7 ώρες πριν, pontez2 είπε Παιδιά, αυτο δεν ειναι κουλούρι. Ειναι κάτι άλλο. Οταν ο άλλος πουλάει κάτι που μοιάζει με κουλουρι και μέσα μονο αρνι ή γουρουνοπούλα δεν έχουν βάλει ακόμα.... Eλα δεν θελω γκρινιες για τις κουλουροstartup
Ghost.Dog Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 6 ώρες πριν, merkon είπε Καμια βαρια βιομηχανια θα ερθει μπας και δουμε καθολου αναπτυξη σε αυτη την χωρα ή μπα; Μ Π Α. Σόρρυ, εδώ είναι τεχνολογικό σάιτ, σωστά? Από τα καλύτερα κιόλας ?? Τι στον Κόρακα βρισκόμαστε να διαβάζουμε , για κουλούρια με τσιροσαλάτα και δεν ξέρω τι αλλη π@παριά ?!?!?! Ημαρτον. Πως επιτρέπουν οι Mods, να ανοίγει ΚΑΝ τέτοιο thread??? Ειλικρινά απορώ. Τι traffic να φέρει ρε παιδιά? Πέντε ποστς? (τα τέσσερα για ρεψίματα και το 5ο για το γνωστό της αδελφής της κουμπάρας του ανηψιού του αλλουνού, που βρήκε "μαμάτο κουλούρι" πριν 4 χρόνια στα Τζουμέρκα, μια νυχτα με φεγγάρι. Ελεος ρε κάπου. 1 3 2
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2019 Δηλαδή δεν είναι θέμα προς συζήτηση το τι φαγητό θα τρως όταν είσαι στον υπολογιστή και μπαίνεις Insomnia ή χαζεύεις στο web; Αφού στο μπλα μπλα είσαι, τέτοια θρέντ θ' ανοίγουν.
IceMC Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, Alex2020 είπε Εχεις άποψη για το θέμα η απλά έβγαλες το κόμπλεξ σου για τους όμορφους και τους πετυχημένους; Αυτά τα καταστήματα έχουν αντικαταστήσει τον κλασικό κουλουρα με το καρότσι η και τον δίσκο που πούλαγε στα φανάρια. Έχουν διαφορά αρτοποιήματα με βασικό το κουλούρι και διάφορους τύπους του Επειδή έχω γνωστό που έχει μου έχει πει ότι ειναι αρκετά κερδοφόρος Εκμετάλλευονται και την αύξηση των vegan που δεν τρώνε τυρόπιτες κτλ Συν του ότι τα σύγχρονα καταστήματα (γενικώς) είναι και πιο καθαρά. Κατά κάποιο τρόπο και τα τωρινά σουβλατζίδικα έχουν αντικαταστήσει τα παλιά αντίστοιχα αν το πάμε έτσι. Δε θα δεις πλέον σουβλατζή να πιάνει τα υλικά με τα χέρια, ενώ πριν από 25-30 χρόνια η τσιμπίδα ήταν "φλωριά". Γενικά παλιότερα, όποιος ήταν καθαρός, θεωρούταν και φλώρος! Ευτυχώς έχει ξεπεραστεί αυτό. Πάντως μου κάνει εντύπωση που εξκολουθούν να υπάρχουν οι κλασικοί κουλουράδες, και πολλοί τους προτιμάνε ακόμα και στις μέρες μας, και μάλιστα έχω δει και νεαρές ηλικίες να αγοράζουν από δαύτους. 11 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε Μ Π Α. Σόρρυ, εδώ είναι τεχνολογικό σάιτ, σωστά? Από τα καλύτερα κιόλας ?? Τι στον Κόρακα βρισκόμαστε να διαβάζουμε , για κουλούρια με τσιροσαλάτα και δεν ξέρω τι αλλη π@παριά ?!?!?! Ημαρτον. Πως επιτρέπουν οι Mods, να ανοίγει ΚΑΝ τέτοιο thread??? Ειλικρινά απορώ. Τι traffic να φέρει ρε παιδιά? Πέντε ποστς? (τα τέσσερα για ρεψίματα και το 5ο για το γνωστό της αδελφής της κουμπάρας του ανηψιού του αλλουνού, που βρήκε "μαμάτο κουλούρι" πριν 4 χρόνια στα Τζουμέρκα, μια νυχτα με φεγγάρι. Ελεος ρε κάπου. Είμαστε στην ενότητα "Μπλα Μπλα", οπότε..... Επεξ/σία 23 Ιουλίου 2019 από IceMC
NT1G Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 15 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε Μ Π Α. Σόρρυ, εδώ είναι τεχνολογικό σάιτ, σωστά? Από τα καλύτερα κιόλας ?? Τι στον Κόρακα βρισκόμαστε να διαβάζουμε , για κουλούρια με τσιροσαλάτα και δεν ξέρω τι αλλη π@παριά ?!?!?! Ημαρτον. Πως επιτρέπουν οι Mods, να ανοίγει ΚΑΝ τέτοιο thread??? Ειλικρινά απορώ. Τι traffic να φέρει ρε παιδιά? Πέντε ποστς? (τα τέσσερα για ρεψίματα και το 5ο για το γνωστό της αδελφής της κουμπάρας του ανηψιού του αλλουνού, που βρήκε "μαμάτο κουλούρι" πριν 4 χρόνια στα Τζουμέρκα, μια νυχτα με φεγγάρι. Ελεος ρε κάπου. μπλα , μπλα
l337 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2019 18 ώρες πριν, Ghost.Dog είπε Μ Π Α. Σόρρυ, εδώ είναι τεχνολογικό σάιτ, σωστά? Από τα καλύτερα κιόλας ?? Τι στον Κόρακα βρισκόμαστε να διαβάζουμε , για κουλούρια με τσιροσαλάτα και δεν ξέρω τι αλλη π@παριά ?!?!?! Ημαρτον. Πως επιτρέπουν οι Mods, να ανοίγει ΚΑΝ τέτοιο thread??? Ειλικρινά απορώ. Τι traffic να φέρει ρε παιδιά? Πέντε ποστς? (τα τέσσερα για ρεψίματα και το 5ο για το γνωστό της αδελφής της κουμπάρας του ανηψιού του αλλουνού, που βρήκε "μαμάτο κουλούρι" πριν 4 χρόνια στα Τζουμέρκα, μια νυχτα με φεγγάρι. Ελεος ρε κάπου. Βρίσκεσαι στην ενότητα "μπλα-μπλα" και ο καθένας θα γράφει ότι νομίζει (σύμφωνα με τους όρους χρήσης του forum) χωρίς να πάρει την άδεια τη δική σου ή του κάθε "περίεργου". Αν σε ενοχλούν τα θέματα αυτά απλά μην μπαίνεις. Αν κάτι πιστεύεις πως παραβαίνει τους όρους χρήσης, κάνε το report. Αν δεν θέλεις τέτοια πράγματα σε ένα "τεχνολογικό" forum τότε άνοιξε ένα δικό σου forum και κάνε ότι θέλεις. Αν θέλεις να γκρινιάξεις γιατί η ζωή σου είναι χάλια, βγες έξω, έχει ζέστη και πολύ κόσμο. Αυτά (και έλεος μαζί). 7 ώρες πριν, IceMC είπε Συν του ότι τα σύγχρονα καταστήματα (γενικώς) είναι και πιο καθαρά. Κατά κάποιο τρόπο και τα τωρινά σουβλατζίδικα έχουν αντικαταστήσει τα παλιά αντίστοιχα αν το πάμε έτσι. Δε θα δεις πλέον σουβλατζή να πιάνει τα υλικά με τα χέρια, ενώ πριν από 25-30 χρόνια η τσιμπίδα ήταν "φλωριά". Γενικά παλιότερα, όποιος ήταν καθαρός, θεωρούταν και φλώρος! Ευτυχώς έχει ξεπεραστεί αυτό. Δεν ισχύουν αυτά που γράφεις. Ισχυρίζεσαι κάποια πράγματα εντελώς αυθαίρετα αλλά η αλήθεια είναι διαφορετική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα